BRÖST ÄR ALLTID FINT!

Nu hände det igen. Satt i skolan, eller egentligen låg jag ner i en soffa med Felicia. Hon hade mensvärk och det smittade (inte) av sig! Hur som helst, när vi kommer in i klassrummet börjar vi diskutera Bröst med några andra. Så säger den ena "Jag ska definitivt operara mina bröst!" Och jag menar att man inet hade velat det om det inte funnits något ideal. Jag har mått relativt dåligt över mina bröst, eftersom de enda brösten man ser i media är stora, runda och fasta. Om man inte har det då? Ja, då är det bara tills att langa fram silikonet eller saltvattenlösningen! Nej fyfan. Idael = Sämst! Bröst = Fint! ALLTID.

Alls bröst ser olika ut. Stora, små, hängiga, fasta runda, toppiga, olika stora, A- B- C- D- E- F- G- H-kupor. Ska alla bröst helt plötsligt se likadana ut förstår jag inte vitsen med att bröst är sexigt....


Kommentarer
Postat av: sambolivet

svar: nej, jag håller med dig. det är därför det står under trubbel :/

2010-01-28 @ 16:04:05
URL: http://sambolivets.blogg.se/
Postat av: emily

Diskuterade om detta i skolan med ida, elin och marianne. Håller helt och hållet med dig. Är man inte nöjd med sig själv handlar det om dålig självkänsla. Har man dålig självkänsla så räcker det inte med att operera t.ex. sina bröst. Man kan inte köpa sig ett välmående. Och jag menar, vad är ens anledningen till att man VILL ha större bröst?



Dagens ideal. Jag säger inte att jag inte är påverkad. Det är alla, vare sig man vill tro det om sig själv eller inte. Men jag menar, på femtiotalet ville ALLA ha platta bröst. För det var idealet på den tiden. Då fanns där inte en själ som tänkte på att förstora sina bröst.



Det var det.

Bra inlägg, sanna.

2010-01-28 @ 16:21:42
URL: http://emilyyy.blogg.se/
Postat av: sambolivet

svar: det har jag tänkt på faktiskt :) tack för svaret!

2010-01-28 @ 17:08:23
URL: http://sambolivets.blogg.se/
Postat av: Piinky

fin blogg du har =) allt bra ?

kram

2010-01-28 @ 17:18:32
URL: http://piinkys.webblogg.se/
Postat av: It´s you and me baby !

Allt bra med dig idag ? :)

2010-01-28 @ 18:53:36
URL: http://itsyouandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0