NU KÖR VI!

Valborg med Isabell, Elin, Anna, Hanna, Marianne!

Vartis i Stadsparken sen halv 11, har varit ganska sjukt. Hos mig och fixar oss nu. Senare blir det fest hos Måns och Robin, innan dess ska vi käka pizza och dricka lite hehe.


Anna, Jag och Isabell!


Jag och Marianne!


Jag och Elin!


IF YOU FUCK WITH ME, I'LL FUCK YOU.


WHATEVER.

Rakt eller lockigt?


Lockigt?


Rakt?


Kan förövrigt berätta att jag lyssnar på Cherry Pie och Can't Hold us Down. Fina minnen:)




ANDRA FAVORITER.

Några andra favoritbyxor att cruisa runt i är ett par vita leggings från Frank Dandy!



HAHAHA observera bläckfisken på min tröja!

IT'S GETTING LATE BUT I DON'T MIND.

Lyssnar på låtar som gör mig jävligt peppad på att festa. Bland annat David Guetta's Memories. Jag vet att många tycken den är uttjatad, men den är  så jävla skön ändå!

Jag ska (tyvärr) hoppa ur mina shorts och sätta på mig långbyxor, ska nämligen ut och gå med Olivia i en timme eller nått=)

Hörs när jag kommer hem! Får inte bli sent, måste hinna platta håret, haha!

VÄRLDENS SKÖNASTE PLAGG?

För mååånga år sen köpte min syrra dessa shortsen. Idag är det helt klart det skönaste jag äger. Absolut inte det snyggaste. Röda, rosa OCH oranga tygshorts som passar perfekt till egentligen allt. Jag menar, dom är jävligt sköna att sova i, ha på stranden, mysa i, gå på stan i och massa annat!



Har förresten börjat göra bilderna lite större.  Vad tycker ni? :)

JAG & ISABELL.


FÖRSÄLJNINGEN HAR GÅTT BRA!

Första dagen med försäljningen har gått bra! Sålts ca 10 st, satt upp affischer och informerat många som ska köpa efter helgen, kommer bli bra!

Sitter hemma med Isabell, har precis ätit mackor och druckigt kaffe. MYS!

Ikväll ska jag laga middag till mig och pappa och somna tidigt så jag orkar med morgondagen;)

Hörs lite senare!

WHAT DO YOU WANT FROM ME?

Usch. Satt nyss och kollade igenom gamla bilder på Facebook. På mig, gamla pojkvänner, gamla vänner... Vad är det som gör att man alltid kommer vara svag för vissa människor? Alltid sakna dom liksom... Och om man gör det - är det fel att inte umgås längre? Och varför måste det vara så jävla svårt att vara vän med sitt ex? Eller bli tillsammans med sin polare? Kan tala om att det fan inte vad jag som kom på den skiten. Det kanske inte är det bästa - och jag har skrivit innan att man kan styra över sina känslor - men vad fan ska man göra när man väl är det?

HERRÅ.


KUNDKVÄLL.

Igår begav sig jag och Olivia till Carlings där jag hade praktik lite tidigare i vår. Det var kundkväll, så det var livemusik, vodka+redbull, myyycket folk, rea & andra härliga erbjudanden!
Men efter ett tag stack jag och Olivia till Spisen och drack lite cider/öl. Träffad enågra killpolare och vid tolv stack vi till Herkules. Lagom trevligt, jag var mest trött haha! Sen var det inte så jättemycket folk där nere så det kändes nästan lite tomt..

Nu är jag i alla fall uppe & vaken! Ska träffa Robin i stan vid 10, ska fotografera lite inteför ett skolarbete. Låter säkert mer intressant än vad det är eftersom vi ska skriva om stenar (!). Vems jävlia idé vad det liksom??! Och som om inte det räcker heter arbetet Stenar Rocks. Och jag skäms. Fan fan fan, så jävla nördigt. HAHAHA.

Nej, ska börja klä på mig och försöka se fräsch och pigg ut! =) Hörs senare!

BILJETTERNA HAR SLÄPPTS!

Nu är avsparksbiljetterna här! 150kr styck. Säljes endast till treorna på IT-Media & Turism!

Ni kan köpa de från och med imorgon! Kommer garanterat säljas på skolan tisdagar och torsdagar. Ni som inte har möjlighet att ta er till skola kan som vanligt ringa/maila så möts vi upp i Lund och så får ni dom då!

Veckobiljetter samt biljetter till andra skolor släpps 15 maj.

KÖP SÅ NI FÅR GARANTERAD BILJETT TILL VÅR AVSPARK!

Kontakt:
Sanna Lennartsson
0768-763317



I FORGIVE YOU.

Jag vet folk som gör skit mot andra, hela jävla tiden. Men dom får liksom inte skit för det. Typ som om folk inte vågar säga att det faktiskt räcker nu. Att man inte kan ta hur mycket skit som helst. Som om det är fel på MIG när det är någon annan som gör fel. Bara för att jag säger till! Så jävla sjukt, egentlien. Vem gör så?

Måste man förlåta alla onda gärningar - bara för att någon ber om ursäkt?
Till exempel om någon omedvetet knuffar till mig på stan och säger oj ursäkta! som om det hade gjort ont på mig, då blir jag ju fan inte sur. Om personen inte ber om ursäkt tänker jag antingen jävlia bitterfitta eller hon ha rnog mycket på G. Det berors lite på vilket humör JAG är på. Men andra grejer, svårare grejer. När vänner går bakom ryggen på dig, när vänner sviker, slutar höra av sig... Och sen, SEN ber dom om ursäkt. Måste man förlåta det då? Eller när kan man egentligen säga att det räcker? När är jag inte en bitterfitta för att jag inte tycker något är okej?
När är det okej att inte förlåta en vän?

TELEPHONE.

Sitter i telefonen med Olivia och snackar skit. Rätt trevligt:)
Lite bilder från Mariannes och Sandras fest följer:

Fina Marianne & Sandra som hade festen!


Under middagen!


Jag & Marianne.


Samir, Erika, Jag, Sandra & Alex. Taggar upp i köket! Haha


Mingel.


No words....


Haha Josefin och Marianne. Bra bild:D

CONFUSED.

Sov hos Olivia inatt & har nog inte varit så trött som jag var imorse på hur länge som helst. Helt jävla slut.

Jobbar lite självständigt i skolan nu, ska försöka bli klar med en psykologiuppgift. Franska vid tre, så lite bra att utnyttja tiden. (Det är därför jag sitter och bloggar & är inne på Facebook, hehe).

Sen ska jag laga middag till mamma ikväll, får se vad jag ska hitta på för något! Hörs sen i alla fall!


Typiskt mig. Verkligen.

IN MY HEART.

IN MY HEART - MOBY
BREATH ME - SIA
LIGHTS - JAMES CARRINGTON

LONG NIGHTS - EDDIE VEDDER

MUSIC SETS ME FREE.

Dagens artist: Hed Kandi

DON'T LEAVE ME.

Vad spelar det för roll om jag är i skolan eller inte? Försvo mig från franskalektionen första gången denna terminen. OCh jag brydde mig inte ens. Sen nu ska vi göra ett arbete men Isabell är inte här och vi är redan klara. Som om jag gett upp hoppet på att vara i skolan. Fick panik när jag skulle gå hit imorse. Men så gick jag ändå - jag är ju inte den som är den.

PICTURES OF ME.

Ibland är jag trött hela tiden.
Men så gör jag något och tröttheten försvinner.
Det enda som blir kvar är en pisskänsla av tomhet.
Tom på känslor.


IT'S CONSTANT.

Vad spelar det för roll om jag lägger alla mina pengar på skit? Det är inte så att jag mår bättre av att inte köpa grejerna. Vad ska det annars gå till? Välgörenhet? Ja, kalla mig egoistisk, jag bryr mig faktiskt inte. Jag är bara så jävla trött på nästan allt. Kanske bara för kvällen, kanske föralltid. Jag vet inte än. Och jag vet inte vad jag ska ta mig till heller. Har ingen ork till att ta tag i massa grejer. Jag mår inte bättre om av ett VG än att G på en resovisning. Möjligen för stunden - aldrig en längre tid. Förstår inte hur lyckliga människor gör. Är det möjligt att vara lycklig hela tiden? Eller är det också en illustion?

JAG SER BARA LIVSILLUSIONER.

Ibland vill man bara lägga sig ner och gråta högt.

Och så ibland tänker jag på det igen. På mig. Och dig. Oss. Vad gick fel? Vad kunde gått bättre? Är det såhär för alla? Tänker alla lika mycket som mig? Vad hände med livet? Vad hände med att bli lycklig för ingenting. Och vad hände med vi skiter i det. Som om det inte finns länge. Som om det inte ens går...

Varför är det så jävla bra vissa dagar när nästa blir outhärdig? Vad ska man göra för att alltid ha det bra? Eller är det verkligen så, att en dag resulterar i tre dåliga? Ibland tror jag fan det... Och likadant med timmarna.

Det är 24h på ett dygn. Sover typ 10h så då får man liksom 14h över. Jaha, 5h är man i skolan. Sen är det bara 9h kvar. Allt ska göra på 9 jävla timmar. Plugga, träffa kompisar, käka, duscha, gå på stan, hänga ute i solen och allt annat möjligt. Hur fan ska det gå ihop? Man ska liksom vara glad i minst 14h. Varje dag! För om man inte är det är man en bitterfitta eller surkärring. Bra valmöjligheter liksom. Tack som fan för ingentingalls. Hatar denna kvällen.


NATTIS.

Myskväll/fest med grannarna & Isabell ikväll. HAHAHA. Jag dör! Men kul vare! Nu ska vi snart lägga oss i sängen och SOVA. Har ju lite sömnbrist sen inatt & jag kunde verkligen inte somna innan idag. Hoppas jag kan sova ut lite imorgon :) GODNATT!

I HAVE LOST MYSELF AGAIN.

Äntligen hemma!

Dagen har varit lång & riktigt jävla bra! Vaknade dock lite tidigare än vad jag behövde. Men men! Helsingborg i 4h med Olivia, lämnade ut CV och fikade med Nicklas på Espresso House vid hamnen. Så jävla mysigt!

Ikväll kommer Isabell hit och myser. Blir film, Coca-Cola och gottis. Längtar. Helt utmattad. Ska lägga mig och sova lite nu tills hon anländer.

Hörs lite senare!

I CAN'T BELIEVE I SPENT SO MUCH TIME ON YOU.

Nu ska jag kila iväg och möta upp Olivia! Vi hörs senare idag!

JOBBSÖK, HELSINGBORG, VERNISSAGE

Idag kommer bli en lång dag. Trevlig, men för jävla jobbig samtidigt. Tror jag. Har sovit typ 6-7h tror jag? Ganska bakis och mår väll sådär egentligen. Men det är fint väder i alla fall:) HAPPYYYY. Vid tolv ska jag bege mig till Olivia och sen ska vi på en vernissage där hennes pappa ställt ut tavlor. Efter det bär det av till Helsingborg. Ska lämna ut CV på olika ställen och kanske träffa några vänner där!

Nu ska jag ta tag i mig, lägga ansiktsmask (jätteskönt när man är bakis), klä på mig, ÄTA! Och sen typ chilla. Skriver innan jag går iväg:)
XOXXO

DRAR IVÄG!

Ska kila iväg till tåget alldeles strax! Kan meddela att jag bokat in en arbetsintervju i maj månad! Spännande! Mer detaljer får ni imorgon, nu måste jag fixa det sista och sen sticka! XOXOXX


Kör på sotiga ögon, ljusa läppar och solpuder på kinderna!


Liten jacka från Gina Tricot.


Nya jeansshorts från Carlings!

TEN YEARS GONE.

Vad hände med tiden när vi sket i allt? Brydde oss inte om vad folk sa, tänkte och tyckte. Sket i om det var minusgrader ute, vi hade ändå på oss linnen och korta kjolar. Satt ute året om och drack ren vodka. Första gången man köpte en vodka av en langare för 75 spänn och drack upp den samma kväll. Vaknade mitt i natten och spydde ner sig själv och toaletten. Nästa dag var det samma sak. Och det var inte tragiskt, det var befriande. Då. Nu är det berfriande att supa lagligt & kunna göra typ vad man vill.

Och vad hände med allt vi sa? Bästa vänner - föalltid. Jag älskar dig - föralltid. Men föralltid är inte bara i ett år eller två. Föralltid är tills man dör. Men det bröt vi. Allihopa, bröt det faktiskt. Jag ångrar inte den tiden, har bara velat ha på mig en jacka i alla fall så jag slapp alla jävla förkylningar. Och så kunde man ju faktiskt ha blandat ut vodkan med någon söt läsk så jag hade kunnat dricka drinkar baserade på vodka idag. Men så långt kom jag aldrig i mina tankar.

Tur att man har lärt sig.
Tur att man blev klokare med åren.
Tur att man aldrig mer kommer tvinga i sig vodka.
Tur att man kan göra som man vill.
Tur att man växte upp.


Think as it was, then again it will be
And though the course may change sometimes
Rivers always reach the sea
Blind stars of fortune

Didn't have to grow
But as the eagle leaves the nest
It got so far to go

Changes fill my time
Baby, that's alright with me

In the midst I think of you
And how it used to be

Did you ever really need somebody
And really need them bad
Did you ever really want somebody
The best love you ever had
Do you ever remember me, baby
Did it feel so good

'Cause it was just the first time
And you knew you would
Through the eyes and I sparkle
Senses growing keen

Taste your love along the way
See your feathers preen
Kind of makes makes me feel sometimes
Didn't have to grow


We are eagles of one nest
The nest is in our soul

Vixen in my dreams, with great surprise to me
Never thought I'd see your face the way it used to be
Oh darlin', oh darlin'

I'm never gonna leave you
Ten years gone, holdin' on, ten years gone

I'M GONNA UNDRESS YOU.


LITTLE WORDS.

Nu är byggarbetarna hos mig. Eller ja, dem är mest i dörröppning. Undrar hur lång tid det tar? 1h? Eller vad tror ni?

Ska möta upp Isabell  vid halv två tror jag. Kolla in Måns och Robin's lägenhet som ligger typ 2 min från min, haha! Sen ska jag en snabbis på stan och köpa present till Marianne och Sandra - tjejerna som har festen ikväll. Sen hem till pappa, platta håret, epilera benen, sminka mig och byta om. Ska ta tåget från Lund redan fem, eftersom middagen börjar sex. Jag och Anna blir hämtade av Thure så vi får skjuts ut till lokalen där vi ska vara, skönt!

Äggstocken mår bättre. Har även klätt på mig och sminkat mig så jag känner mig redo för det mesta. Trist att det regnar, vill bara att det ska bli vår. Riktig vår i Lund är fan det bästa som finns.

Nej, ska titta på TV nu, hihi. Hörs sen!

BAD DAY?

Godmorgon.

Eller nej, inte god. Förjävlig.

Lovade att vara hos mamma eftersom dom (någon?) ska byta dörr in till lägenheten vid halv tolv. Gött, då kan jag sova till 11! tänke jag. Men icke. Klockan 8.00 vaknar jag av ett djävulskt borrande - dom har börjat med grannens dörr! Fuck. Min första tanke idag var Fuck.
MEN!
Jag kunde somna om och blev hur glad som helst. Lär mig aldrig att inte ropa hej förrens man är över ån.... Vaknade för 20 minuter sen av en extrem kramp i ena äggstocken. Tror inte det äe mensvärk heller, men vad vet jag. Smärtan strålar bak mot ryggen, ner mot låren och sprider sig snabbare än HIV. Så jag går upp. Jag vaknar när jag är på toaletten. Smärtan gör att jag knappt kan sitta rakt upp eller stå rakt upp.

Nu sitter jag därför insmetat i Tiger Balsam och känner hur smärtan långsamt börjar tyna bort... Hoppas inte den kommer tillbaka, har grejer att göra idag & middag + fest ikväll!

Jaja, nu måste jag passa på att göra kaffe, innan jag tvingas krypa omkring här hemma. Hehe. Hörs sen!

MOVE ON.

Har spenderat de senaste timmarna med Olivia. Drack kaffe och rökte på balkongen, sen har vi även sökt jobb och lägenheter i Helsingborg. Vi är båda sjukt trötta på Lund och behöver omväxling. Har dessutom alltid jävligt roligt när vi är i Helsingborg!
Hoppas innerligt att jag får svar från de flesta ställena imorgon!

Olivia gick nyss hem, själv sitter jag vid Facebook som vanligt. Ska snart sova, börjar bli ganska trött. Imorgon väntar en fullspäckad dag! Lägga upp bilden på studentmössan då också:)

Godnatt!

SOMETIMES YOU GET STRONGER FROM THE PAIN.

so where were you?
now where are things that we would do to stay alive?
my friend

i made a promise to you
but can't be true
i failed in every way
i always wanted to leave
i didn't believe
that i could be serious


always a lot and never little for sure
you need a key to open up that door
sometimes i am lucky if i'll survive

WHY DOES MY HEART FEEL SO BAD?

- Moby.
NU ÄR DET HEEELG! I alla fall för mig. Är ju ledig på fredagar - så jääävla skönt! Veckorna blir så korta och allt går snabbt. Både och och dåligt, kanske. Men just nu är det skönt!

Satt på sista lektionen och planerade lekar tills imorgon med Marianne. Hon ska ha middag och sen fest med en tjejkompis, både har precis fyllt 18. Småbarn, hihi. Kommer bli crazy lekar och sjuka grejer vi ska göra! Men roligt och påhittigt i alla fall! Kommer såklart lägga upp bilder, men det blir nog inte förrens tidigast på söndag!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Mamma ska iväg och träffa släkten, så jag ska sätta mig själv på balkongen och röka och ringa upp vänner jag inte pratat med på länge. Trist att det lätt blir så. Men men, ska även ta en bild i min studentmössa som jag & en tjejkompis ska ha till vårt projektarbete i skolan. Kan visa bilden senare!

Skriver lite senare, kika in då!

RUNNING LATE.

Ska iväg och träffa Isabell nu så hinner inte skriva så mycket mer.
Sov hos Olivia inatt, myspys. Bilder hittar ni här!


Fick reda på att det var bra att "lufta" naglarna ibland.
Inget nagellack för mig idag, alltså!

PLUTT.

Nybadad & nytvättat hår. I feel gooood!

Sitter och funderar på om jag ska sova hos Olivia eller inte. Eller för att tala klarspråk så tofflar jag. Olivia är hos en kompis med några och de kanske ska se film. Om de inte ska göra det smsar hon mig och då kommer jag dirr. Booty call, skulle vi också kunna kalla det för.

Nej, anyways. Sitter i min soffa, som vanligt när jag skriver skit som ni läser och läser. Präntar in i era hjärnor i hopp om att ni ska veta bättre, lära er nått. På höjden kanske, bara kanske, läser ni och förstår att jag hatar SD, gillar att skriva saker som inte berör mig det minsta och annat skit. Ändå läser ni.

I don't blame you. Mina favoritbloggar är de som också bara skriver och skriver. Som om det är så man blir känd. (Som om alla ville det..)

Men nej, för att återgå till det jag sa innan.... Booty call. Hur funkar det? Är det samma sak som KK? Eller? Vad är skillnaden? Eller, för att vara positiv, vilka är likheterna? I don't get it...

Förövrigt haglade det idag.


WHAT IS LOVE WITHOUT LUST?


Tänkte på outfits på fredag... Ska på middag och sen supa järnet.
Kanske nått sånt här? Vad tror ni? Jag älskar jeansen!

CALL ON MEEE.

I väntan på att syrran ska ringa från Frankrike och rapporter ska jag sätta mig framför TVn och kolla serier. Oväntat eller?... Webb-TV funkar inte alls bra för mig, det laggar mycket, osv. Jättesynd, jag som precis sett de första avsnitten av Vampire Diaries! Vill se mer!!! Jaja, får nöja med mit Top Model och lite annat! Hörs sen!

OFF TO SCHOOL.



Skönt att sätta upp större delen av håret i en knut/toffs
där bak och låta resten hänga ner!



Haha fake-smile ;)


Känner på mig att det kommer bli en bra dag idag! Inte för att det är sol ute (eller för den delen SNÖADE igår) utan snarare för jag är väldigt glad idag. Trött och börjar känna mig sjuk, men GLAD. Önskar att jag kunde känna såhär alla dagar! XOXOXO

SLEEPY.

Tänkte sätta mig framför datorn. En hel kväll. Jag & mina serier. Tydligen väljer datorn annat. En serie på 40 minuter tar över en timme att se, eftersom den måste laddas upp hela jävla tiden.

Myskvällen blev mardrömskväll. Jag är bara skittrött nu, önskar detta avsnitt var klart och att jag kunde få sova. Lite, i alla fall. Men så slår det mig, att hur jävla trött kommer jag vara om typ 30 min? Jo, inget alls. Jätteskoj, verkligen. Ser framemot det.

YOU MADE PLAN FOR US.

När är det okej att ge upp lite av sig själv för att man älskar någon? Eller handlar det bara om att kompromissa?

Jag har alltid sagt att jag ska sätta mig själv i första hand. Alltid. Tänka på vad jag vill, vad jag vill uppnå, osv. Men det kan ju faktiskt hända (ta i trä) att man blir kär. Vad gör man då? Ska man ge upp sina framtidsplaner? Eller ska man göra allt för den människan?

Och inte för att var sån, men jag tror inte jag hade velat ge upp allt för någon. Och därmed hade jag inte heller velat att någon gav upp allt för mig.

Men hur vet man när det är läge att kompromissa? När måste man kompromissa? Jag tror att vi hade haft så jävla många fler smart-ass människor om folk inte gav upp så jävla mycket för kärleken... Men det är ju bara vad jag tror!

PICK ME. CHOOSE ME. LOVE ME.

Jag tänker rätt ofta på hur annorlunda mitt liv kunde ha sett ut om jag valde annorlunda. Om jag inte hade gått på Turismgymnasiet, om jag inte hade gått gymnasiet alls. Hur mycket påverkar våra val vi gjorde för fem år sedan vårt liv idag? Hade vi valt annorlunda om det hade gått? Eller hade vi varit mer nöjda än missnöjda - om vi verkligen tänkte efter?

Ånga inget, sägs det. Men om man inte ångrar något - kan man verkligen ha lärt sig det ordentligt då? Hur mycket krävs det av varje individ för att börja ångra sig? Mängder av misslyckanden? Eller ett helt perfekt liv, helt utan drama?


STUDENTEN - EFTERSLÄPP!

Den 11 juni tar IT-media och Turismgynasiet studenten!
Eftersläppet kommer att vara i Tegnérs Matsalar. (Ligger i AF-borgen)

Jag och Anna Monsen kommer sälja biljetter till eftersläppet fredagen 11/6 från och med 28 april.
Vi kommer sälja på skolan, men ni kan även ringa eller maila oss om ni inte har möjlighet
att ta er till skolan. Under två veckor säljer vi dessa biljetterna. Om ni vill ha biljetter till någon
annan dag eller en veckobiljett säljs dom 2 veckor senare, runt 10 maj.

Mer information v.g kontakta oss.
Sanna: 0768-763317
[email protected]
Anna: 0767-888500
[email protected]


THE TRUTH AIN'T WORTH A SHIT.

När är det okej att ljuga? För vem får man ljuga? Får man ljuga, eller är det meningen att man ska klara sig med sanningen? Jag hade nog inte velat veta hela sanningen. Inte om andra & inte om mig själv. Ljuger man på man förfinar sanningen? Ljuger man när man säger en vit lögn? Ljuger vi när vi inte säger någonting alls, istället för att säga emot?

Och vem bestämmer när det är okej? Jag har ljugit för mina vänner, och dem har ljugit för mig. Inte om stora grejer, inget värt att bli sur över. MEN! Om jag gör något, en polare ljuger och säger att ingen brydde sig, fastän alla gjorde det. Och jag tyckte hon gjorde fel - Vem har då rätt? Vem får ta beslutet om rätt och fel?


NO-NO, YES-YES.

Ibland är de lättaste sakerna det svåraste att göra. Det är inte alltid lika lätt att säga Nej som att säga Ja. Ett nej är så jävla hårt, och folk tar åt sig alldeles för mycket. Så man säger inte Nej. Man säger ingenting. Och om man inte säger något så är det ett Ja. Ett kanske är också ett ja. Det är i alla fall inget nej.

Det spelar ingen roll om det är fysiskt eller psykiskt, allt sitter i huvudet. Du kan ändra din inställning, dina behov och dina ovanor. Men bara om du vill det. Sluta med tvångstankar, bara gör det. Jag har haft tvångstankar om allt möjligt sjukt. Men så slutade jag. Jag började gå på strecken på övergångsställena och jag behövde inte alltid ha jämna nummer på allt. Och nu, så känns det så jävla mycket bättre. För mig. Men när jag pratar med människor som ha tvångstankar idag, så är det som om dom inte vill sluta. Och då är det klart att det inte går.

Det sitter i huvudet. Simple as that.

FEELINGS.

I don't know where this fear came from
how I became so afraid of losing everyone
never been afraid of being lonely
now I'm becoming the one I'm most scared of being

I don't know where this fear comes from
this fear of failing fear of letting everyone and myself down
its growing deep into my soul
making me all paralyzed and cold

It's two steps forward, three steps back again
I'll turn my face against it I won't run
Courage and belif are my redeems
No one else can rescue me it seems

Cause if I don't follow my heart this time
I'm gonna forget what this life is all about

I'm gonna take that path I'm going in on my own
I'm gonna take that fear and wear it like a crown


SÅ JÄVLA VÄRT.

Igår var bra. Förfest hos Pontus i Arlöv, sen Skeppsbron i Malmö. I had fun! Kom hem vid fem, helt död. Fortfarande rätt död. Ska typ på crikus med mamma, hennes vän + dotter som fyller 9.
Kommer bli skoj, synd att jag är helt död och mår PISS idag bara. HEHEHEHE.


TIPS.

Vill bara tipsa om Crashdiets nya skiva, Generation Wild.
Så jävla bra.

I STAND AND TAKE THE BLAME.

Sitter i min ensamhet och tycker synd om mig själv. Det är så jävla skönt att man kan få göra det ibland. Just nu finns det en lång lista på allt jag vill ha:

Ny skinnjacka
Vaselin </3
Min plattång
Candy, typ choklad
Vattenpipa med melonsmak
Sprit
Nån att sova bredvid


Men liksom, ja jag behöver inte det, men samtidigt... I WANT IT SOOO BAD. Typ vaselin??! Varför har ingen köpt hem det än? Tur att jag ska till pappa imorgon. Där finns det vaselin i mängder! Typ sånt jag badar i på kvällarna :$$ Nä, fan vad äckligt det lät:/.. Bara skojade, höhö.

Imorgon är jag LEDIG! Jag ska SOVA, tvätta, damsuga, lämna in några byxor till skräddaren, följa med mamma och handla balkongmöbler (dagens drygaste sak, förövrigt!), och sen till Pontus på kvällen på förfest, sen utång i Malmö. JAHA, BRA FREDAG LIKSOM, tänker jag. Och så blir jag lite glad. Men det är typ ett dygn tills dess.

Och så börjar jag tycka synd om mig själv igen.


LOOK WHAT I'VE DONE.

Jag kan spendera timmar med att titta på en person eller en bild. Verkligen bara sitta och titta. Granska bilden, se vad som verkligen visas. Se vilka känslor personen verkligen har. Och ärligt talat så gör det mig lite ledsen. Jag hade hellre velat uppskatta de flesta bilder, lägga några sekunder och tänka fin bild eller snygg person! Men nej. Jag tittar och tittar. Precis som om det vår personen att le åt mig eller hoppa ut ur datorn och börja snacka med mig.

Tror jag börjar blir psykiskt störd eller något. Och det är ju lite trist.

TRUST.

Det sägs att ärlighet varar längst.
Men vad får man välja på? Vara ärlig eller leva i en lögn.
Inte alltid man ens vill välja.
Och ja, man har själv satt sig i situationen, och ja, livet är orättvist.
Men när man är där man är kan man inte göra så mycket mer.

Vissa situationer finns och dom suger hårt.
Men vad ska man göra? Vill man ens alltid vara ärlig?
Är det inte ibland bäst att bara hålla käften?
Man kanske inte behöver sprida sin ärlighet över alla, kanske är det bättre att le, nicka lite, och skita i att säga nått. Men vad vet jag.

YOU KNOW I CAN STOP THE PAIN.


Nyvaken tjej. Hejhejhej, ska gå till skolan snart.
Synd att alla bor på landet så jag måste gå själv :(

OUT OF LINE.

Jag har kommit på en sak, att när man går över gränsen, som det heter, vem dömmer en då? Om man gör någonting som är så olagligt att det knappt finns - vem ska du dömma en?

Okej, för att inte vara så jävla flummig ska jag ge er ett exempel:
Jag knullar med min bästa tjejkompis pojkvän.
Vem ska hon dömma? Mig eller pojkvännen?
Och om det är en random tjej som har sex med honom, är det killen eller tjejens fel då?

Varför vill vi bråka med folk vi inte känner?
Och lönt att bli arg på en random tjej? Som om hon visste det.

Ja, blev flummigt ändå. Men också ganska kort! Nu måste jag sova bort dimman. Puss

SOM EN GNISTA, SOM ETT BLOSS.

Jag hatar när folk säger "jävla bög" eller "jävla fitta".
Diskuterade detta med en tjej när jag var upp i Karlskrona tidigare i vår.
Hon tyckte det var fel att säga "jävla bög" för det hade man inte valt själv.
Så sa jag att man inte valt om man ska ha fitta heller, så om hon har det argumentet
för att man inte ska säga jävla bög borde det väll gälla samma grej med fittan? Eller?

Jag kanske är helt lost.

Jag ser ingen anledning att inte tycka om någon för att personen är homo/bi.
Därför känner jag samtidigt att jag kan säga jävla bög. Jag menar dock inte att
en bög är äcklig eller liknande, snarare i ett mer ironiskt sammanband. Nu är det
skitsvårt att säga något ironisk när man skriver, men om jag pratar med/om en kille
som är homosexuell så kan jag lika lätt säga jävla bög till honom som jag kan säga
jävlia fitta om/till mig själv.

Jag orkar fan inte att alla ska göra allt till värsta big deal. Jävligt bull. HEJDÅ.

& EGENTLIGEN ÄR DET OKEJ MED MIG.

Världen är fylld av skit. Och jag är mitt i smeten. Känns verkligen förjävla äckligt. Men vad ska man göra liksom? Jag önskar jävligt ofta att jag kunde spola tillbaka tiden, titta på mig själv med dom ögonen jag har idag, och lära mig av mina misstag. Alla säger att man lär sig mer av sina misstag än av sina framsteg. Men om det är sant - varför fortsätter vi få misslyckas? Och måste man ångra sina misslyckanden för att det ska räka som ett misslyckande?

Jag vill inte ångra något. Jag ångrar inte något.
Jag hade velat göra grejer annorlunda, sagt annorlunda.
Men jag var lika feg som alla andra skitstövlar som sparkade sönder fönsterrutor.
Så jag sket i att säga någonting.
Jag kunde säga allt, men jag sa ingenting alls.

Nä, det suger jävligt hårt att tänka på hur det var för några år sedan.
Det suger så jävla mycket för jag var så jävla dum.
Jag var dum i huvudet.
Och nu ångrar jag det.
Fast egentligen, kunde jag inte veta det då.
Det är ju bara något jag lärt mig, eftersom det jag gjorde var ett misstag.
Eller?

Fastän jag inte ser mig själv som en nostalgisk person, blir jag ibland helt ledsen för att jag kan sakna personer som idag inte pratat med på typ 3 år.
Varför plågar jag mig själv med sånt?
Varför intalar jag mig att jag saknar personer som jag inte alls saknar?
Jag vet att jag inte sakar dom,
däremot saknar jag det man hade tillsammans.

Typ ens gamla bästis. Vad hände med henne? Varför växte alla upp?



YOU USED TO MAKE ME SMILE WHEN I WAS DOWN.

Vaknade en halv timme tidigare än vad jag måste. Är helt slut. Mitt hår ser ut som ett knullbo och jag ser allmänt jävligt trött ut. Såret på handen svider fortfarande, mitt nagellack är till viss del avskraffsatm till hälften målat. Så jävla rutten jag är idag. Haha, ska göra en roedivisning med Felicia, AWESOME....

FOR BLUE SKIES.

Jag bryr mig faktikst inte om ingen förstå för att dom "inte varit i samma situation tidigare". Det har inte jag heller alltid, men man kan försöka sätta sig in. Försöka förstå. Ibland lyckas man och kan vara en stor hjälp. Ibland får man ljuga. För att hjälpa någon. Och ibland, men bara ibland, får man säga "jag vet inte hur det känns". Det är också okej. Men bara ibland.

Jag hatar att förklara någonting för människor som inte vill lyssna. Jag hatar att det har gått ett år sen vi pratade, men att du ändå intalar mig att jag betyder mycket för dig. Jag hatar att ingen ens vill förstå. Jag hatar allt just nu. Hoppas fan det blir bättre imorgon, mamma fyller år <3

BUT IT'S TOO LATE.

Fan. Måste till um imorgon.Fuck. Vill inte. Verkligen.
Hatar när man har grejen man måste göra.
Och fastän det egentligen är för sitt eget bästa, så vill man typ inte.
Jag har en sak jag inte vill få reda på. Eller, jag vill ha rätt svar bara.
Om det blir något annat svar än det kommer jag typ bara lägga mig ner.
Och dö.
Seriöst, tror alla (jag känner, iaf) vet exakt vad jag menar.
Vill ändå inte skriva det. Blir så jävla verkligt då.

Pornography - The Cure

FEMINST, JAVISST!

Att vara eller inte vara... Feminist!

Nu ska jag berätta en sak för alla: feminister hatar inte män. (!!!) Big news, I know!

Och så hör jag så jävla ofta "Hon är sån helfeminist!". Jaha, hur fan är man då? Varför har feminister fått rykten om att inte raka benen, ha kort hår och gärna vara lesbiska. Dem har i alla fall inte sex!
I Big Brither för några år sedan var det en feminist med, så hade hon sex i första programmet. Jävlar, vilken reaktion från hela landet! Som om alla hade sett på henne annorlunda om hon inte var feminist.

Och ja, jag förstår grejen med Gudrun Schyman och hennes anhängare som säger att "sex med en man är ett nederlag för det kvinliga könet" och andra grejer. Nej, jag håller inte med.

Men måste man se allting i svart och vitt?
Måste vi vara så jävla grupp-fixerade?
Måste man komma i en grupp så man slipper bli utanför?
Vill vi inte vara utanför, isället?

Jag är feminist. Men jag rakar benen, knullar, är inte lesbisk och har inte kort hår. Gör det mig till en midre feminist? En feminist som inte är lika "allvarlig" och inte tar det lika seriöst som andra? Typ lika sjukt som att dela in svarta människor och vita människor. Vadå, så bara för vi har olika hudfärger, eller bara för en person har kuk istället för fitta så passa man inte ihop? Jag förstår verkligen inte ett skit av hela grejen.

Som om kvinnor och män inte är jämlika.
Som om vi inte har blivit mer integrerade på 200 år.
Som om utseendet gör ens personlighet.

Typ "Kolla! En feminist!" JAHA! FAN VAD INTERSSANT! Snälla ta en bild, har aldrig sett något liknande!

Eller vad vill folk att man ska säga i en sån situation?

JAG ÄLSKAR MIN KALENDER!


Glömde berätta om det värsta!! Haha, så jävla klantig jag är ibland!
Hade ju varit på stan med Sanna innan idag. Köpte en present till mamma och lunchade på Grafitti. Anyways, gick till Olivia direkt efter. På väg hem därifrån nu på kvällen kommer jag på att jag inte bara glömt mina brillor utan även presenten till mamma! Herregud, så jävla irriterande! Och såklart måste jag dit imorgon (no offence, Olivia!) och hämta grejerna eftersom mamma fyller år på onsdag, men då ska jag handla mat, laga mat och helst hinna inom banken.
Imorgon slutar jag inte förrens fyra, så det kommer också bli drygt att hinna med allt. Har även lovat att skypa med min syster. Jävligt många bollar i luften nu! Tur att jag har min älskade kalender där jag skriver upp ALLT. Alltså, verkligen allt!


Såhär glad blir jag varje gång jag tar upp och tittar efter något i min kalender!


Dagen imorgon: En tjejkompis i klassen fyller 18. Sen gäller det att skicka iväg alla studentinbjudningar, köpa något mer till mamma, få tillbaka lunchpengar som skolan är skyldiga oss efter praktiken. Jag ska även hämta grejer hos Olivia och Skypa med min syster. Inte van att ha många små grejer inbokade...


Haha hittade en sjukt rolig text i en tidning för lääängesen som jag var tvungen att ha på baksidan av min kalender! "Väldigt ofta när jag dricker mycket vin börjar jag ringa upp människor jag inte pratat med på flera år och som jag kanske har något ouppklarat med". Haha kolla mig därbak!



Nej, nu ska jag skriva adress på dom sista inbjudningar och sen gå och lägga mig! Godnatt!


60 DAGAR TILL STUDENTEN!

Sitter i min soffa och skriver adresser till alla som ska få studentinbjudningar. (Till mina vänner gör jag dock ett event på Facebook).

Idag är det 60 dagar till jag tar studenten.
60 dagar.
Och jag känner mig inte direkt mer redo för det än vad jag gjorde för ett halvår sen.

Om exakt 60 dagar kommer jag vara störtfull, asglad och på väg till Tegners för att festa tills jag stupar.

Men som sagt, studenten.... What a great day it's going to be:)


LITEN TEXT.

Sitter på sista lektionen nu, skönt! Ska bege mig ut på stan med Sanna efter. Köpa present till mamma och fika lite=) Mysigt! Ni vet när man inte umgåts med någon på länge? Och fastän man inte är superbra vänner saknar man ändå henne? (Eller honom). Så känns det nu. Men nu ska vi äntligen umgås!

Jaja, har precis blivit klar med ett arbetet, får se hur det går på redovisningen bara.... GAAHHH. So much to do, so little time!


I'M GONE.

Drop the World - Lil Wayne ft. Eminem
All These Things I Hate - Bullet for my Valentine
Smooth Criminal - Michael Jackson


RIP HANDLED.

Nu är inte bara mina båda knän sönder, utan stukade även handleden! Högra också, riktigt jävla illa. Har skitont, sitter med bandage. Måste dock sova utan bandage så min brännskada får luftas. Känner mig jävligt invalid. Kommer med en vit hand till skolan imorgon, så att alla vet:)


FINT. not.

BURN BABY BURN!

Skulle göra hemmagjort pizza. Åh fan vad gott, tänkte jag.
Men ack nej. När pizzan skulle ut brände jag sönder hela
översidan på handen. Sitter med världens tjockaste lager
av vaselin (hjälper mot allt!), plåster och bandage. Haha
snacka om att överdriva! Men jag vägrar ha brännskada för
all framtid!

Hoppas verkligen det läker inatt! Lägger upp bild snart haha!

IT'S DANGEROUS, I'M LOVIN' IT.



Ska bege mig ut på stan och möta Anna. Plugga projektarbete idag igen...
Gillar inte alls det. Ska visst lämna in en rapport på tosdag också... ILLA!


ACHTUNG! (POLITIK).

Egentligen önskar man att alla var trevliga och snälla mot alla andra. Men om det hade varit så, att inga sjuka tankar hade existerat, hade vi uppskattat det då? Eller hade vi inte alls tänkt på det?

Pratade med en kille för flera månader sen som sa att han skulle rösta på Sverige Demokraterna. Jaha, ja visst tänker jag. Men berätta varför. "Nä men det är så jävla mycket skit som blattar ställer till med!" JAHAAAA då förstår jag! Som om jag var lika korkad som honom! Nej, grejen med ett sånt argument är att det inte ens är sant och det är alldeles för flummigt. Vem räknas som "blatte"? Är det alla utländska personer? För jag känner mååånga utländska människor men dom brukar inte ställa till med skit.
Dom som röstar på Sverige Demokraterna kommer oftast från små hålor (eller mindre städer). Och om det kommer en familj från ett annat land börjar det pratas. Vi i Sverige vill att peka ut någon som vi kan skylla på, någon att hata lite i smyg. (Fast nu finns ju SD, slipper gömma oss! YEEY..)
Likadant om det är ett gäng tjejer som bor tillsammans och helt plötsligt ska det flytta in en kille. Saker förändras. Vare sig man vill det eller inte. Det handlar om att alla individer är olika, vi har olika barkgrunder, olika traditioner och vi kommer från olika förhållanden. Detta behöver inte handla om "hur svensk man är" (förövrigt ett uttryck jag hatar).

Om man bor i en liten liten stad och känner de flesta, vet vilka alla är osv... Så kommer det en ny familj och folk börjar hata. Jag vet svaret varför. Ärligt, jag vet det. Det handlar om rädsla. Vi är så jävla rädda för det vi inte känner till, och istället för att säga det, istället för att erkänna att vi inte vet så mycket om hur det är att växa upp fattig/fly från ett land/vara homosexuell... (you get the point) så hatar vi istället. Det är så jävla mycket lättare.
Jag vill inte försvara någon, jag vill bara att folk ska börja tänka. Ja, fine, rösta på Vänsterpartiet men säg inte argument som "Jo jag röstar på dom för jag tycker också alla är lika mycket värda!" Som om alla som inte röstar på vänster inte tycker det! Och säg inte "Jo, men SD är inte rasistiska, dom vill bara hjälpa de invandrare Sverige har idag!"  För det vill dom inte. Dom vill stänga gränserna till både flyktingar och invandrare. Men tro inte att SD har ett bra förslag om vad som ska göras, utan nej nej nej, dom vill bara sprida hat.

Inte konstigt att instabilia människor (ja, instabila i psyket) går på deras skitsnack. Och så säger media saker som "Jimmy Åkesson vann debatt över Jan Björklund!" Såklart att många (oinsatta) håller med! Såklart tycker dom att media har rätt och går efter vad dom säger. Det som gör mig mest upprörd, är att ingen verkar bry sig! Ingen reagerar när någon säger att SD är BRA?! Som om ALLA tyckte det.

Och jag vet, jag har alltid sagt att det inte ska bli poliksnack i min blogg, men jag är så jävla arg och måste skriva av mig. Deal with it. Och, om någon SD anhängar läser detta, snälla, ge mig argumment varför jag också ska rösta på SD, jag vill så jävla gärna veta varför jag ska göra det! För jag förstår fan inte hur någon kan göra det...


THE RULES DID NOT KNOW ME.

Ibland kommer jag på mig själv men ett asdumt ansiktuttryck. Alltså verkligen korkat. Jag ser så jävla korkad ut! Men jag är INTE korkad. Inte alls, faktiskt. Mer eller mindre smart, det handlar ju såklart om vad jag VILL vara smart på!

Anyways.

Har asmycket skolgrejer att göra. Men jag vet att jag inte kommer göra dem. Typ; redovisning på onsdag, har inte ens börjat och det är ganska komplicerat (tycker jag). Så därför gör jag inte det. Datorkunskapsredovisning veckan efter, ska prata om bloggar, typ hur de påverkar oss osv, men vet inte exakt vad jag vill komma fram till.

Allting fuckar sig nu.

THERE'S NOTHING LIKE YOU AND I. SO WHY EVEN TRY?

Nothing Like You and I - The Perishers
Ache - James Carrington
Streets of Philadelphia - Bruce Springsteen
Maybe I'm Amazed - Jem

HONEY, I WANT YOU.


INKOMNA SMS:

Från Emily:

"Kramade en, för mig, totalt främmande tjej
på stan idag som liknande dig. Helt sjuk.. Haha
"


Utöver det händer det inte allt för mycket i livet just nu. Ledig idag, men ska på möte med Josefin i min klass angående efterfesten till balen. Sen är det teateruppvisning som gäller. Jag har inte någon stor roll direkt. Ganska skönt, slipper vara nervös och ser mest framemot det!

Nej, ska dricka kaffe och röka nu! Hörs lite senare:)


ALL THE BITCHES IN ONE LINE.

Jag hatar att stå i kö. Trångt och svettigt. Känns ofta som om jag är påväg att få en panikattack eller att jag ska svimma. Det är 1. Tråkigt 2. Långsamt (vissa människor borde fan ha personlig assistent som står i kö!) 3. Tidskrävande 4. Tråkigt. SÅ JÄVLA TRÅKIGT.

Det finns liksom inget tråkigare än att stå i kö! Eller jo, typ skölja sallad. Men det brukar resultera i något gott. Det enda man får ut av att stå i kö är mindre pengar. Kortet dras, man knappar in fyra små siffror, POFF! En ny tröja! Knappt så att man märker att pengarna är borta.

Nej, jag är ju inte den som klagar! Men köer, alltså.... Snabba er nästa gång, okej?

A DREAM.

Jag springer. Letar efter någonting i mörkret. Fumlar omkring, tappar balansen. Faller. Tror jag skadat mig, är varm på ena knäet. Ser mig omkring, det börjar ljusna. Det är vår, varmt och tidig morgon. Mitt knä är varmt av blod. Jag vill lägga mig ner och sova, tycker synd om mig själv. Istället reser jag mig upp, springer vidare. I hopp om att hitta någonting. Jag vet inte vad. Vill bara hitta någonting bättre. Plötsligt är jag ute på en stor gata. Men det finns inga människor, bara massa bilar med huvuden i. Alla är arga, skriker och tutar efter mig. Jag springer naken på gatan och hoppas att jag ska hitta personen jag letar efter. Vänder och springer tillbaka i en korsning, nu är jag arg isället för bilisterna. Det börja bli tomt på gatan av bilar, riktiga människor på hästar tar över isället. Jag har ingen häst och blir därför nertrampad. Söndersparkad och tillplattad av de enorma hästarna. Jag vaknar. Det är tidig morgon, halv sex, det är juli och jag är livrädd. Livrädd för livet och livrädd för mig själv. Vad är det som händer? Vad fan är det som händer??!

VARFÖR JAG HATAR MASKERADER.

Grundprincipen för maskerader är jävligt bra. Om man vill träffa någon ny har man alltid något att prata om, kanske tillochmed skratta åt. (Ja, utklädnaden). Man kan verkligen vara vad som helst/vem som helst. Det finns helt enkelt inga begränsningar. Man kan även bara vara annorlunda, utan värsta dräkten. Vare sig man gillar att klä ut sig eller hatar det kan man anpassa det. Om man inte gillar det kan man bara sätta på sig en hatt och säga att man är en bankrånade från 50-talet.

MEN!

Så lätt kan det inte vara! En maskerad (särskillt dem utan tema) kan bara floppa eller flippa. Frågan är; vill man att något av det ska ske? För inse fakta, det finns alltid människor som skiter i att klä ut sig, det finns alltid dem som förstör för andra; rtcker sönder deras outfits och tar deras tillbehör. Eftersom det inte är ett tema på maskerad säger jävligt många "Jag är mig själv!". (Som om det vore fyndigt eller ens rolligt...)

Så nej, jag skulle aldrig komma på att ha en maskeradfest, inte utan tema.
Sen visar det sig att jag ska på maskeradfest på fredag - utan tema! Jag dömmer inte tjejerna som håller i festen, men fyfan vad jag ska dömma alla som förstör! Haha, nej fan vad jag är dum. Maskerader kan bli jääävligt lyckade, verkligen höja en fest. Hoppas på det! "Det blir vad du gör det till" kommer någon säkert skriva, så jag svarar på det redan nu: JA, mitt humör kan jag styra över själv, tack för informatinen, men det visste jag redan! Däremot kan jag inte styra över andra människor. Jag styr inte om någon annan krossar en fönsterruta så festen måste sluta. Ja, då får man göra det bästa av situationen osv. osv... Men i en sån situation är det inte så jävla lätt att tänka positivt! Särskillt inte om man är utklädd till Bunny och står ute i trosor....

18 AND LIFE.

Sitter i min studentmössa. Eller, inte I den, men har den på huvudet.
Och massa skön musik från Queen och liknande.
Snart tar jag studenten. Eller, snart och snart... två månader, lite drygt.
Men mycket som händer till dess, massa planer. Nu, men också senare i livet.

Skolarbeten som ska göras, fester som jag ska gå på. Träffa nya människor,
sitta ute i solen och röka vattenpipa och dricka cider. Sen vill jag hinna med sol,
bad, och allt det dära som hör till värmen.

Jag måste hinna köpa grejer, massor av människor fyller år och större delen av
mina vänner tar studenten. Gamla skolböcker ska lämnas tillbaka och jag vägrar
öppna några nya. Någonsin.

Och snälla, fråga mig fan inte vad jag ska göra efter studenten.
Inte för att jag inte vet, utan snarare för att jag inte vill berätta längre.
Har fått så jävla dålig respons till folk jag sagt det till, så nu låter jag bli.
Håller det för mig själv.

OFF BY HEART.

Nu drar jag till skolan. Och det är typ ASFINTN väder??! Hello spring:)
Hoppas det är varmt också!

HEDDÅ.

Tog först denna bilden, lite randig men endow sweet. Sen.....


HAHAHAHHAHA gräsligt. Men njut:) Det är SOL så fick allt i ögonen:(
Dessutom är jag typ så vit efter 6 månader av osol. HIHIHIHIHIHIHI.


FOOTBALL - REALLY?

Jag förstår inte alls poängen med fotboll.
Eller andra sporter heller, för den delen.

Visst, fine, laganda, träffa nya människor, blablabla...
Men ärligt talat? Hur sjukt är det inte att
Zlatan omsätter miljarder, VARJE år?

Och hur sjukt är det inte att folk slår ner varandra
PÅ GRUND AV fotboll?!

Och är det inte jävligt sjukt, nästan skrattretande,
att se människor skrika på sina hjältar med en billig korv
i ena handen och vattnig öl i andra handen?

Har jag fel? Oh, PLEASE TELL ME SO!
För tro inte jag VILL att det ska vara såhär.

BAD DAY.

Förmiddagen:
Yr, dimmig, flummig, inget gjort.

Lunch.

Eftermiddagen:
Håltimme, dryg franskalektion, STRÖMAVBROTT (=ingen TV!!!!!).

Middag:
Hörde TVn slå på. Nu vet jag vad lycka är. Verkligen.
Kalla mig sorlig, men jag älskar att kolla på TV.
Jag älskar serier, verkligen älskar.

Anyways.....!! Känner mig fortfarande förvirrad. Missade liksom alla serier på eftermiddagen och det suger verkligen. Hela dagsplaneringen ändrades och jag känner mig förvirrad av förändringen.

Har börjat läsa Brott & Straff, helt okej efter mina 36 sidor i alla fall! Mer om det senare i veckan!


THE FUTURE'S GETTING BRIGHTER.



GAMMALT UTKAST:

Idag kom jag underfull med att jag bryr mig. Jag bryr mig så jävla mycket.
Om allt och om ingenting.
Jag bryr mig hur folk ser ut, vad dem säger och vad dem gör.
Jag bryr mig om vad alla håller på mig, både det bra och det dåliga.
Jag bryr mig om andras uppfattning.
Jag har börjat bry mig om saker jag förr aldrig tänkt på.
Jag vill inte att folk ska tycka illa om mig, men jag är hellre hatat än okänd.
Jag vill att folk ska se upp till mig och säga bra saker om mig.
Jag vill inte alltid ha svindyra kläder och mängder av smink.
Jag är inte fåfäng, men jag bryr mig.
Jag vill känna mig snygg, vara fräch och allt det.
Men jag behöver inte smink för det.
Jag behöver egentligen bara finna mig i verkligeheten och omfamna den.
För jag bryr mig.

PIMPASS.


I TOLD YOU.

DON'T FALL FOR ME,
I'M NOT EASY TO PLEASE.

WATCH AND LEARN.

YOU LOOK AT ME,
LIKE I'M SOME KIND OF FREAK.


MÄNSKLIG EVOLUTION.

När man var liten sa man alltid "jag är hungrig", "jag är kissig" eller "jag vill hem". Jag tycker inte man får säga så nu. Vi har utvecklats, lärt oss både att säga men framförallt göra annorlunda. Om någon säger till mig idag "jag är hungrig", rycker jag lite lätt på axlarna och tänker "jaha, tack för informationen".

Om man är 18 år borde man åtminstonde kunna bre sin egen macka. Gör det då! Säg för fan inte till MIG att ni är hungriga och avsluta meningen efter det. Okej om man är på stan och "jag är hungrig, ska vi käka?" DÅ kan jag förstå det. Men när folk säger "åhh... jag är lite hungrig" så är dem antingen förjävla dumma eller förjävla lata.

Så är det bara.

IT'S FRIDAY, I FEEL BAD...

Snart har jag sett hela Pirates 2 (den går på TV) för typ 3e gången. Men jag ska inte klaga, jag valde det själv och jag älskar filmerna! Förövrigt har jag lite kramp i magen, lite allmänt deppig och vet inte riktigt varför. DET stör mig. Jag brukar alltid veta varför jag mår som jag mår eller varför jag tänker på ett speciellt sätt. Nu har jag ingen förklaring. Ska bli skönt att åka iväg från Lund lite. Känns rätt skönt att göra det emellanåt!

Filmen är slut om 30 minuter så det lär inte vara någon mer reklampause, skönt! Ska försöka lägga mig och sova nästan direkt efteråt, ska upp tio imorgon och vill inte vara trött!

Vi ses.


CROSSROADS.

I livet möts vi varje dag av vägkorsningar. Det kan handla om val, reaktioner eller hur man ska bemöta andra människor. Vi samlas alla i ett hörn av gatan och det är inte alltid lika lätt att vända och gå tillbaka. När man väl står där, i sin hörna, har man inte heller alltid någon att vända sig mot. Någon att stötta sig mot i bra tider eller i dåliga tider. Man vill inte alltid bara ha en "ball" kompis, ibland krävs det mer. Man måste back tillbaka, istället för att vända sig om. Om man har tur kan man tillslut se ljuset i mörkret. Men vem vill man då berätta det för? Kan man berätta det för vem som helst? Kommer alla ens vänner förstå hur man känner sig, eller säger dem så för att man ska må bättre?

Om man är i en vägkorsning och har svåt att välja väg, finns det en guidebok som säger vad som är rätt och fel? Eller måste vi alltid välja själva i slutet? Och om det är så det fungerar, att man ska välja fel, accepteras det att ibland ta fel? Kan alla acceptera när man gör fel - tar fel väg? Vem kan hjälpa en på vägen och vem kan förstå?

Livet är oförutsägbart, men en vägkorsning står alltid stilla.
Ska man då lita på det som finns eller ska man ta en chans och riskera att göra fel?

LONG NIGHTS.


HUMOR.

Var ute med Olivia lite innan. Hon hade träffat några vänner igår på kvällen och dem pratade om att sola naken eller inte... En killen säger:  Om kuken fuckar sig blir man ju inkompetent!


Don't come closer or I'll have to go
Holding me like gravity are places that pull
If ever there was someone to keep me at home
It would be you.

Guaranteed - Eddie Vedder


BACK.

Sådär. Efter en hård natt & en ännu hårdare dag är jag tillbaka.
Har duschat, tvättat håret och smörjt in mig med body lotion.
Är pigg, glad och vill göra något :)
Igår var jag helt död. Gick hem från Lowe vid elva, haha.
Annars hade jag somnat där, och jag ville verkligen sova hemma
igår!
Drickier lite kaffe och Proviva Hallon, mhmm!!
Ska typ ut och gå lite med Olivia, synd bara att det inte är soligt...

Hörs lite senare.

TRÖTT & SLITEN.

Har inte gjort ett piss idag.
Är skittrött, men inte så att jag vill sova, mer ligga på stranden och sola.
Helt död, mitt ansikte är orörligt och jag känner att varje ljud skär in i min hjärna.

SEX, DRUGS & THE COMPLICATIONS.

Igår var sjukaste kvällen på länge.
Kanske för jag inte varit ute på jävligt länge.
Men det var sjukt. Nytt folk, nya saker att prata om.
Lättare än innan, svårare än jag trodde.

Kvällen började i Staffanstorp på tjejmiddag. Drog med
Elin och hennes syrra Maria till Myntha i Lund.
Blev full.
Träffade massa old friends. Hade jävligt skoj.
Träffade snygga människor, människor som ljög,
människor som bara ville ligga och människor som var glada.
Jag var väll en blandning.
Kvällen slutade på Malmö Nation med en random efterfest.
Kom hem halv sju. Pappa var på väg till jobbet.

Problem med att sova pga tankar, alkohol och annat.
Jag kommer vara död ikväll.


RSS 2.0