JUST SOMETIN'

Allt är så konstigt.
Så mycket känslor.
Bra och dåliga.
SKuldkänslor och glädje.
Vare sig jag vill det,
eller inte.

Allt kommer tillbaka.
Gång på gång.

THERE ARE NO WORDS

Har ingen lust att skriva nått. Finns inget att säga längre.
Massa personliga grejer som kommer upp igen och jag
orkar inte dirket ta itu med det och tusen andra grejer jag
ska göra idag. Börjar med en dusch och sen hämta mitt vin
hos Filippa. Kanske låna nån film från Sporres.

Hörs sen.

SNABB UPDATE

Galan var trevlig. Men egentligen inte mycket mer. Dem fick ihop ca 46 miljoner. Gött, hade gärna tagit pengarna själv.. Haha, nä hemskt. Fick se korta filmer om tre olika personer som drabbats av bröstcancer. Riktigt hemskt. Grät lite.. :(

Nu är jag i alla fall hemma, orkar inte skriva mer. Är mest trött och förvirrad. Hörs imorgon, godnatt.

ROSA BANDET GALAN 2009

Ikväll ska jag och min syrra till Malmö och se Rosa BAndet Galan live på Malmö arena! Ska bli supertrevligt! Skönt med en lugnt kväll nu också. Blir lite middag på Donkan om ca 10 minuter! Vi hörs senare!

I WANNA EAT

Varför vill ingen käka bakismat:(:(?

SKICKADE MEDDELANDEN

Till Olivia:

- Minns du löken:D?

- Haha lol lol lol


- HAHA! Sjunde Himlen på TV. Matt har pärlor i håret! Haha, jag dör :')


HIGH ON LIFE

Oh FUCK! Hade skrivit helt mycket om igår, så startar datorn om??! Haha, fan vad jobbigt! Berättar lite kort istället!

Förfest i Lund och Filipppa, åkte till Malmö vid halv tolv. Hade sjukt jävla roligt! MAssa musik från 80-och 90-talet men även några låtar från "idag". Träffade trevligt Malmö-folk och dansade galet mycket! Nu är jag mest sugen på hamburgare/kebab/pizza. Haha!

Förhoppningsvis kommer det bilder lite senare idag!

Nu ska jag hoppa in i duschen! Hörs sen!

I CAN BE YOUR BONNIE, IF YOU'LL BE MY CLYDE


ART

Piercing tid beställd!

Ska börja på ett nytt målar-projekt! Kommer nog ta ett tag, men visar resultat om typ... ett år? Haha nä, bara skoja! Men det dröjer, kan jag lova... Tror det kommer bli bra. Massa inspiration från Roy Lichtenstein.

Så... Here I go!

TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT

Kom precis hem från stan med Olivia. Blev en snabb fika på E-house innan hon skulle tillbaka till jobbet. Själv har jag tvättat lite :) Känner mig väldigt duktig! Fick en liten kick av mitt kaffe, blir lätt så när det gått ett tag sen jag drack det... HAha, darrar i händerna och så. Haha!

Ska boka pircing tid nu, hoppas det finns när jag vill bara! Blir fler i öronen. Kom inte på nått roligare... Haha! Ska ju förhoppningsvis tatuera mig i vinter också.

Ikväll ska jag och mitt gäng (hehehhee) ut i Malmö på nån ny klubb. 80- och 90-tals musik! WOHOO! Längtar! Kommer bli så sjukt kul! Jag har ju börjat bli frisk nu så känner att det är dags för att festa! Blir förfest hos Filippa i Lund innan. Kommer bli kanon!

Nej, dags att ringa! Hörs senare!

DO YOU THINK OF ME LIKE YOU USED TO?

THIS IS JUST ONE OF A KIND:

SOMETIMES, I THINK ABOUT YOU. ABOUT US. HOW IT WAS, HOW IT FELT. IT'S ALL GONE NOW. ALL I HAVE, ALL YOU HAVE, IS MEMORIES. IT'S NOT THAT I MISS YOU, I JUST THINK OF YOU. HOW MY LIFE WOULD HAVE BEEN IF I STUCK WITH YOU. I DON'T KNOW YOU. AND YOU DON'T KNOW ME. BUT I WOULD LOVE TO KNOW YOU. I KNOW YOUR MUSIC. MAYBE, THAT'S IT. MAYBE, I HAVE TO BE SATISFIED WITH THAT. MAYBE. BUT I CAN'T. I CAN'T STOP THINKING ABOUT YOU. I CAN'T STOP LOOKING AT PICS OF YOU. AND IT HURTS. ALL THE TIME. SOMETIMES I JUST WANNA TAKE NEXT FLIGHT BACK TO YOU. STAY WITH YOU. FOREVER. OR AT LEAST FOR A WHILE. BUT THEN, I GET BACK TO REALITY. I WAKE UP FROM JUST ANOTHER DREAM... I HATE THOSE DREAMS. I HATE MYSELF FOR BEING LIKE THIS.

BUT I MISS YOU, YOU KNOW.


FÅTT MASSOR GJORT

Jävlar vad mycket man hinner med på en dag! Haha, snacka om att jag varit ineffektiv de flesta dagar i mitt liv.... Blev i alla fall banken först av allt. Kolla upp mina aktiefonder och annat. Sen till stationen, mötte upp Thea, hon köpte vin till oss, sen gick vi och käkade lunch! Eller, hon åt. Jag hade precis ätit. Sen en snabbis på H&M sen har jag suttit på café med Karin :) Härligt!

Nu är jag mest kall. Jävligt väder där ute... Håll er inne, gott folk!

Haha, nä. Allvarligt.

Middag om en timme med pappa. Sen blir det ännu en lugn kväll. Laddar upp ordentligt inför imorgon! Hörs senare =)


EVERY CHANCE I GET

Jag är fan riktigt sjuk i huvudet. Asså... Ibland, när jag borde bli glad över något, kan jag istället få skuldkänslor eftersom någon annan blev ledsen. Och det handlar fan inte om moral och sånnt. Nej, ni vet bara... Om jag tillexempel träffat en kille som redan har flickvän så efter ett tag när vi träffats gör han slut med sin flickvän, för att vara med mig. Då borde jag ju bli jävligt glad och lättad. Men istället kan jag tycka det är synd att det tog slut mellan dem. Helt jävla stört. Och sen, istället för att glömma henne och satsa på killen, ja då börjar jag snacka om henne! Så jävla sjukt! Vem fan gör nått sånnt liksom??! (Ja, jag tydligen...) Likadant häromdagen. Inget hade hänt mig men det kändes ändå som det... Ni vet när någon jävligt bra kompis säger "älskling" eller "jag älskar dig också;)". Då är det kanska skämtsamt och man tänker inte så mycket på det. Sen finns det dem jävlarna som säger det till vem som helst! Då kan ju jag tillexemepl få för mig att jag gillar en person, eller gilla ännu mer, bara för han/hon kallar mig älskling. Det är fan sjukt. Jag är fan sjuk. Hjälp mig?



WHATEVER YOU LIKE

YES!! Halv elva. GÖTT!

Ska in i duschen och testa Bobby's shampoo och balsam.
Sen blire ett ärende hos banken och senare träffa Karin!

Hörs sen!

MASSA REGN

Gick ut på stan för att möta upp Hampus. Hade egentligen tänkt en prommenad, men blev att vi satte hos på Viggos och rökte och drack öl. Haha, lyckat! Han skulle några ärenden på stan sen så jag gick hem till mamma och kollade på tv i två timmar och åt hallonkakor:) Mums!

Ska snart äta god middag med pappa. Hoppas på vin också, hehehehe.

Förkylningen är något bättre, fick dock ont i knäet innan. Tror jag vred det lite, BRA!

Ska käka, hörs sen!

I KNOW I'M SELFISH, I'M UNKIND



Nu har jag legat i soffan i tre timmar och degat framför TVn!
Så jävla skönt.
Nu orkar jag ta tag i dagen.
Och mig själv.

Blir en prommenad med Hampus om typ en timma.
Hoppas bara det inte börjar regna, det hade ju varit jävligt jobbigt.
Men jaja, känns bra i alla fall!
Syrran hade köpt hem massor av halstabletter så min hals ska bli bättre.
Känns redan bättre.
Kanske får sova lite i eftermiddag eller i natt?

Hehe.

Eller inte.


JÄVLA SKIT!

AAAAAAAAHHHHHH!!!!! DAAAAAAAAMMMMMPPPPPP!!!
JAG VILL BARA FÅ SOOOOVA!!!! MEN DET GÅR INTE :( :(:(

FAN FAN FAN.

Jag är så jävla trött. Hela jävla tiden. Helvete!

Tur att det finns TV! Heddå,.

TRÖTT OCH SJUK :(

Träffade Olivia en snabb stund. Sen gick jag hem till mamma och kollade på film, degade i soffan och drack kaffe! Sen kom moster på besök, blev god middag med ris och kyckling! De följde mig sen hem till Sporres. Blev en helkväll tillsammans med både Lowe, Hampus, Carro, Arvid, Viktor och Erik. Sen kom även Simon lite senare! Spelade Rappakalja. VÄRLDENS TRÅKIGASTE SPEL JAG HATAR DET!!!!!!!! Hehe... Damp. Nej men allvarligt. Jag ville dö större delen av tiden...

Sen blev det lite snabbt hejdå och så fick jag skjuts hem av Viktor:) Mycket trevligt! Sitter i skrivande stund i min säng och är DÖD. Verkligen. Död. Är sjukt trött. Jävla sömnbrist:( Och fortfarande så jävla förkyld!! Varför inte bara vara hes liksom?!?!?! Nej, LIFE'S A BITCH!  Haha... Karma...

Godnatt, vi hörs imorgon!

HEMMAFRU PÅ HELTID?

Sen ett par år tillbaka har jag velat bli hemmfru. Inte sån där sliten och rutten. Inte sån som är själv. Men ni vet, när barnen är små vill jag vara hemma med dem samtidigt som jag "tar hand om hemmet". Och det handlar inte om att "mannen ska jobba ihop pengar till familjen" utan bara om min kärlek till städning, inredning och annat pyssel i ett hem.

Många har reagerat negativt på min "dröm" eller vad man nu ska kalla det. Som om jag underförstått kallade mig själv inkompetent. Men det handlar inte om det heller. Förr jag är långt ifrån konservativ! Särskillt när det kommer till jämnställdhets-frågan. Min man får också vara hemma om han vill det. För det handlar bara om vilja för mig. Vad vill jag göra? Hur vill jag göra det? Och när jag vet, gör jag allt för att få det som jag vill ha det.

Såklart vill jag inte vara hemmafru senare, när barnen är på dagis/skola. Nej då vill jag såklart också jobba! Men det kommer inte betyda att jag skiter i hur min lägenhet/mitt hus ser ut. Man måste kompromissa, helt enkelt!


Nä vet ni vad? Nu ska jag snart ut och träffa Olivia. Måste byta om och sminka mig innan. Hörs senare!


Olivia och jag på tåg i somras. På väg till Helsingborg efter Malmöfestivalen.

En av dagarna av vår "festvecka". HAHAHA! :')


I LOVE YOU, BUT YOU'RE GREEN

Jag har ingen ork länge. Till att skriva. Jag har mycket jag vill ta upp, mycket jag vill få sagt. Eller ja, nedskrivet. Men orken finns inte. Hoppas den kommer tillbaka snart. Precis som min sömn förhoppningsvis gör:) Ska kolla Melrose Place nu. Så jävla bra.

SÖMN

Såklart kunde jag inte sova längre än tills nu.
Vaknade kvar i tio, blev asglad! Sen kom jag
på att man vissta ska vrida tillbaka klockan en
timme... VAD ÄR POÄNGEN MED DET?!?!?!

heddå.

TODAY WAS FUUUN

Sjukt trevlig middag hos Freja! Jag tackar så mycket:) Lax och god sallad med klyftpotatis och sedan glass, maränger, grädde och CHOKLADSÅS! I likey.
Drack inget alls faktiskt, känner mig duktig. (Och sjuk).

Imorgon ska jag hem till mamma och träffa moster och några kusiner. Mysigt! Blir antagligen spel- och filmkväll hos Sporres (Lowe och Hampus, alltså) på kvällen. Värt att se framemot!

HOPPAS att jag kan sova ut imorgon!! Det är verkligen det jag behöver!

Nu ska jag läsa i min bok, Räddaren i nöden och sedan försöka sova gott:)

 

Hörs imorgon alla söta!


HÅR

Nu ska jag kila iväg. Eller snarare halta... Haha!
Ska möta Lollo om 40 minuter och innan dess ska jag packa väskan,
köpa cigg & blommor samt sätta på mig ytterkläder.
Dags att inviga höstjackan också!

Kör bara på en ledig knut idag, orkar inte heller platta håret så det
blir en lockig kväll :)

Ha en fin kväll!


STAN OCH NU TJEJMIDDAG

Blev ett par jeans, en höstjacka och en jeansjacka (som jag dock känner mig osäker på..)
Så nu har jag bytt om och tvättat håret. Skönt! Ska möta upp Lollo om 50 minuter så hinner
sätta upp håret och låta naglarna torka :)
Sen ska vi gå hem till Freja. Hon fyller år idag och ska ha tjejmiddag. Ska bli supertrevligt,
får dock se hur länge jag orkar stanna...

Keep your eyes open, snart kommer en bild på mitt hår för ikväll :)


TILLÄGNAD OLIVIA, EMILY, EMELIE, THURE, ELIN, MARIANNE, JOSSE M.FL


STAN

Nu ska jag äta en clementine och sedan kila iväg på stan!

Hörs lite senare!


Inte konstigt att jag ser trött ut efter denna veckan....


Kör på en enkel fläta rakt bak och lite tupperat längst fram.

TROUBLE SLEEPING

Just så.

Fan alltså, vill bara krypa ner igen och sova.
Men när jag lägger mig ner kommer hostan och det blir svårt att andas...

Ska möta upp mamma på stan om två timmar. Köpa massa grejer till mig :) wehoo!

Ikväll blire tjejmiddag hos Freja, får se hur länge jag orkar stanna..

Hörs lite senare!

TAKE ON ME, AND I'LL BE GONE

Klockan är kvar över elva.
Det är fredag.
Jag går sönder inifrån och ut.
Sovdags?

JAPP!

DAGENS LÅT:


PINSAMT, IDOL!

Vad tog all rock vägen?
Vad hände med Mötley Crüe, Iron Maiden och U2's gamla låtar?
Möjligtvis att Reza's låtval (Queen - Don't stop me now) är godkänt.
Men hon var ju inte direkt född för att sjunga den...

Nej. Fan. Alltså. Sum 41 och Green Day är mer rock än de flesta låtarna
som framfördes ikväll någonsin kommer bli!

SKÄRPNING!

(Förövrigt var sushin god, som vanligt. Blev lite mörk choklad också.
Imorgon ska jag ringa till den här sjuk-telefonen. Kommer inte ihåg
namnet just nu, men det har i alla fall öppet 24/7 och dem får sen hänvisa
mig vad jag ska göra åt mitt knä. Om det blir ytterliggare ett åt hos sjukgymnasten
vet jag inte vad jag tar mig till..!)

SUSHI OCH IDOL

Pappa kommer visst inte hem förräns åtta.
Å anda sidan ger det mig två timmar med Simpsons, Scrubs och Navy CIS!
Positivt tänkande vare va? Haha.

Han lovade att köpa sushi på vägen hem. GOTT! Och lagom tills Idol börjar!
Perfekt fredag för mig som är sjuk :)

Hörs sen!

I'M YOUR BIGGEST FAN

IDOL IKVÄLL KOMMER BLIR SÅ JÄVLA JÄLVA BRA!

(Rocktema, för er töntar som inte visste det!)


KNÄSKADA NUMMER 2?

I nian åkte min klass till Idre Fjäll för att åka skidor. Men andra dagen slets mina korsband och ledband av i vänstra knäet. Efter 100-tals timmar hos sjukgymnasten och ett par kryckor blev jag så gott som återställd. Tills igår. Fast nu var det andra knäet som krånglade.. Knäckte till det rejält och har hjälplöst haltat fram sen dess.
För att inte nämna hur jävla ont jag har! Har gått med ett stödbandage för knäet känns ostablit. Känns som ledbanden är av, men jag hoppas verkligen att bara nerverna fått sig en smäll.

Pratade med Johanna i min klass om det idag. Hon har också haft problem med knäen och hon trodde på nervsmäll, vilket i så fall går över efter några timmar/dagar. Om det inte är över tills på måndag går jag till vårdcentralen. Så är det bara!

Haha, jag och Johanna är sånna gamla gummor typ som gnället över våra leder! HAHAHA. Nä men seriöst, det är inte roligt detta :(

Syrran kom hem, ska se om hon har köpt med nån mat. Hehe.

Hörs senare!




Bilden är spegelvänd, men det vita knäet är den nya skadan.

Det andra knäet skadade jag i mars 2006.


LIFE GOES ON WITHOUT YOU BABY

Japp, det har jag lärt mig detta året:]


"Festen" hos oss blev...av. Men ändå inte.

"Jag är aldrig sjuk..", "Jag blir inte sjuk!", är två saker jag säger lite väl ofta kanske. Men egentligen är det sant. Sen läser man mellan raderna och inser att jag inte är mer än en människa jag också... Alltså finns det undantag. Som denna veckan. Har inte kunnat sova ordentligt på nätterna - fastän jag är så jävla trött! Jag är lite små "svettig" hela tiden, eller så fort jag anstränger mig det minsta. Dricker enorma mängder vatten då hälften av det gåår åt till svetten och andra hälften till allt snor.. Haha, trevligt va:)?

Men typ så har min vecka varit i alla fall:)
Därför blir det nog en ganska lugn helg... Imorgon ska jag se IDOL med Sara och kanske någon film. Umgås med mamma på lördag och kanske även sova där? Dags att inviga sängen efter sådär 3 veckor kan man ju tycka...

Nä, nu ska jag bädda fint och rent i sängen, duscha och raka benen sen lägga mig ner med mysig musik och läsa SOLO. (Egentligen hatar jag sånna tidningar, massa dubbelmoral och skit. Men som sagt...jag är inte mer än en människa jag heller och vi gillar ju att känna oss ambitiösa av att läsa om hälsa och motion! Och så lite skvaller!)

Vi hörs antaligen inte förräns imorgon så därför säger jag nu GODNATT!


ARE YOU READY TO PLAY?


Så jävla förkyld. Jävligt sjukt.
Hem till mamma efter Hell's Kitchen.
Sen tillbaka till pappa och festa :] wehoo!

Jag har även bestämt mig för att läsa The Game.
Ni vet, boken som egentligen är till för killar.
Med raggningstips osv.. Vill veta om det stämmer.
Tjejernas motsvarighet är ju He's just not that into you.

Underhållande, visst. Men fan inte mycket mer än så.

 

TVn kallar! Hörs sen!


EVERYTHING HURTS

Varför gör vi oss själva illa?

När jag kom hem gick jag ut på balkongen för att röka.
Så såg jag mitt "ex" utanför.
Och jag ville titta på honom. Han såg (nog) inte mig.
Men jag stod kvar.

Ringde en vän och berättade det. För jag var helt fast.
FAN ALLTSÅ.

Varför gör jag sånnt? Jag vet ju hur det känns....

Jävla skit.

IT'S TEMPTING TO STOP EVERYTHING

BALL ATT JAG VAKNAR ÖVER EN TIMME TIDIGARE ÄN JAG BEHÖVER?!?!

NEJ.

Men eftersom jag ändå är vaken och sitter här och skriver, så får ni

väldigt gärna ge tips på hur man blir frisk från en kraftis förkylning?

Och ont i halsen :(


YOU CAN'T WALK AWAY


IS THIS WHAT YOU CALL PAIN?






I LIKE TO DREAM

Sov i två timmar, riktigt skönt!
Mår lite bättre nu, men det går upp och ner.
Åt i alla fall lite hamburgare med pappa innan.
Nu är han iväg på nått och jag är ensam.
Röksugen är jag, men har inga cigg. Och föreslå
inte att jag ska gå ut och köpa. HAR NI SETT UT??!
Kolsvart innan klocksn sju. Säkert kallt också :[

Snart blire en helkväll framför TVn, härlig dusch och sen
sömn. Förhoppningsvis.

Hörs lite senare!

SOCKER

JAG GLÖMMER BORT ATT ANDAS,
FÖR SEX, MUSIK OCH VÅLD.



Gcik hem efter skolfotot. Orkade i alla fall klä ut mig!
Jag är död.
Verkligen.
Varenda muskel i mig vill typ bara.... Stängas av?
Sluta vara ingång. Vill bara sova.
Men när jag lägger mig ner täps näsan igen :( :(
JAG ÄR SJUK DET ÄR SYND OM MIG OKEJ?

Jag är egentligen inte den som tycker synd om mig själv.
Jag går till skolan och gör saker, fastän jag är sjuk.
Men - ibland - orkar jag inte hålla uppe det längre.
Och då går jag hem och tycker mest synd om mig själv.

SMSA MIG!!!!! hiihihihii.
 Hoppas Olivia vill vara med mig ikväll dårå:*


SOMMAR I LUND 2009. (Jag och Elin)

JAG MÅSTE VARA SJUK SJUK SJUK(T)

Behövde inte gå upp förräns nio.
Vaknade halv åtta.
Har inte sovit sen dess. 
Sjukt? JAPP!
Sjuk? I guess...
Helt förkyld, kan inte andas med näsan om jag ligger ner.
Och så har vi halsen... Dubbelt så stor som den borde vara.
På insidan dårå.
Inget som syns!

Och det gör inte jag heller för tillfället! 

 


HEMMA IGEN

Kvällen hos Olivia var alldeles... alldeles... UNDERBAR!
Haha nä. Seriöst. Det var mysigt och välbehövt!
Lagade middag i form av ris, kyckling och såklart tomat & mozarella-sallad, gott!

Sen blev det choklad, Friends, Ugly Betty och Desperate Housewives.
Den perfekt tisdagen helt enkelt! Haha :)

Nu blir det tills att sova för mig. Börjar bli sjuk igen :(
Och imorgon väntas både foto, filminspelning och sen ska jag träffa Hanna.

GODNATT ALLA NÖRDAR :]

HOS OLIVIA!

Efter en lång skoldag åkte jag hem till Olivia.
Vi har kollat på Gossip Girl och nu sitter jag fastklistrad
vid Hells Kitchen medans Olivia tar sig en dusch!
Senare blir det middag och Desperate Housewives.
Bra kväll, helt enkelt!
Kan också säga att Olivia har börjat blogga (!).
Roligt tycker jag, som läser många bloggar.
Här har ni den. CHECK IT OUT!
Hörs senare!

HEARTBEATS

Helst av allt skulle jag vilja sova tungt nu.
Eller ligga och typ halvsova till en halvkass film.
Men en halvrolig person.
Så det inte gör något ifall man somnar.
För ni vet, när man väl myser med en bra person,
då vill man egentligen inte somna.
Inte jag i alla fall.

Fast istället är jag sjuk, trött och ensam.
Haha, verkligen en deppig måndagskväll!
Men eftersom jag börjar kvart i nio imorgon måste
jag fan sova snart!

Hade sjuk huvudvärk när jag kom hem idag.
Om den inte går över tills imorgon vet jag fan inte vad jag gör!
Kommer dö eller nått.

Nej, jag måste sova nu. Gick så jävla dåligt sist jag försökte..

GODNATT.


SHOW ME SOMETHING PRETTY

JAG BEHÖVER INSPIRATION.

SEXYNESS


THIS IS IT:

DON'T YOU WORRY.
I'LL FIND ANOTHER.

YOU DO REFLECT THE SUN


DAGENS MUSIK:

Courtney Love

Cinematic Sunrise

Audio Summer


DET SENASTE DYGNET

Ett tag sen jag uppdaterade. Synd, finns massor jag vill skriva!
Men i korta drag:
Lunchen med mamma var mysig!
Träffade Olivia efter och slöade.
Syrran hämtade mig och Marianne och körde oss till Elin.
Vi gjorde fajitas, kollade på två filmer, True Romance och Moulin Rouge.

Riktigt bra filmer! Rekommenderas!

 

Sov hos Elin, väntade i 40 minuter i Staffanstorp på bussen. Trist!

Hemma hos pappa nu, ska snart ta mig samman och byta om och gå hem till mamma.

Ska åka till Malmö om en timme med mamma, syrran, Thea och hennes mamma.

Blir lunch/middag på Möllan och sedan Brustna Omfamningar på Spegeln i Malmö!

Förhoppningsvis hinner jag hem till Parlamentet där både Johan Glans OCH David Batra ska delta!

Det blir ju inte mycket bättre än så :)

 

Nej vet ni, jag ska fixa mig nu! Slänger in en bild innan jag drar och sen hörs vi ikväll!

 

Ha det fint!


THIS IS THE START OF SOMETHING GOOD. DON'T YOU AGREE?

Oj, nu har jag bråttom! Ska hem till mamma på lunch nu. Förhoppningsvis hinner jag gå förbi Olivia på väg hem för att snacka lite. Ikväll/eftermiddag blire middag (fajitas!) och myskväll hos Elin. Ska försöka övertala min syster att skjutsa mig..Hehe.
Stannar hos Elin tills imorgon, mamma och co hämtar upp mig för en tidig middag plus bio i Malmö imorgon!
Fullspäckad helg - TOLD YA!

Hörs senare!

Japp, såhär pigg ser jag ut idag! Haha sjukt sliten! Ska bli gott med mat nu!

LOVE WILL TEAR US APART


PÅ G.

Sådär. NU är jag klar! Ska kila ut och möta upp Olivia och Karim.
Ska iväg och köpa öl till dem och sedan drar vi hem till Anders, skoj!
Senare blire utgång i Malmö, HIPP. Nån som varit där?

Börjar tagga till så smått, har jag gjort mig iordning och allt ju!
Samtidigt är jag fruktansvärt trött och vill bara ta det lugnt. Men det
ska jag göra imorgon så får vänta ett dygn :)

Ha en fin kväll allihop<3


PUSS:*

JAG HAT/ÄLSKAR FULLSPÄCKADE HELGER

Sådär, hela helgen är fullspäckad av grejer.
Som vanligt.
Börjar bli jobbigt att aldrig känna sig "fri", men
jag vet, jag har själv satt mig i den positionen..

Idag ska jag antagligen ut med Olivia och några killar.
Förfest i Lund och senare utgång i Malmö. Jag vill till KB
men HIPP vart redan bestämt tydligen.
Innan dess ska jag äta middag med pappa, måla naglarna,
tvätta och platta håret, duscha, sminka mig, välja ut kläder,
osv osv.. STRESSIGT JAPP! (Vill även hinna med tv och
power nap, hehe)

Imorgon är jag ledig på förmiddagen = SÖMN! På eftermiddagen
ska jag hem till mamma och planera mitt rum där, snacka lite
och äta lunch.
På kvällen äre tjejkväll hos Elin som gäller. Godis och film i mängder!
MUMS!

På söndag ska jag, mamma och syrran in till Malmö redan klockan fem
för att se bio. Ska även försöka hinna plugga på söndag också.

Ska vila ögonen lite nu. Hörs senare! PUSS!

LIKE A BAD PILL, LIKE A SICK THRILL

I CAN'T GET ENOUGH OF YOU.

I WAS DREAMIN' OF THE PAST

Plötsligt, så fick jag enorm ångest.
Saknad.
Längtan.
Tomhet.

Jag vill ibland bara ha någon att mysa med. Någon vid min sida. Inte pojkvän eller ens kk. Kan liksom vara en tjejkompis. Men typ närhet. SÅ HETER DET JU. Närhet är fan underbart. Kärlekskontakt, vänskapligt eller typ massage. Sånnt behöver jag nu och hela vintern. Nån som vill göra mig sällskap:)? Haha nä, bara skoja. Ska leta upp en fin pojke att mysa med i vinter. Blir nor bra för mig igen :)

HEDDÅ.

 


ALL I HAVE TO SAY:

SJUKT BRA DANSUPPVISNING!

Dansuppvisning och middag!

Nu drar jag och pappa iväg för att äta middag
och se en dansuppvisning med familjevänner!

Ha en fin kväll!


Har på  mig min sköna Fashion Against AIDS tröja från H&M!

FEELS LIKE BEING UNDER WATER

JAG
KAN
INTE
ANDAS


SOVMORGON?

Första sovmorgonen denna veckan. Har  gått upp halv åtta än så länge. Idag skulle jag få sova ut till klockan nio. Men vad fan händer? Jo, såklart vaknar jag åtta. Överpigg och kan verkligen inte somna om! Fastän jag vill sova en halvtimme till, en ren princip sak liksom. Men nej, nu är jag uppe. Börjar om två timmar, behöver inte gå förräns om en och en halv. SKOJ!

Godmorgon, förresten (:

AND IF YOU'RE ALL DONE LIKE YOU SAID YOU'D BE...

Vad fan ska vi då göra?
Hur ska vi göra nu?
Hur ska vi bete oss?
Vad ska vi säga till varandra,
när allt redan är sagt?

STRESS

Jag hatar stress. Eller att vara stressad.
Att jobba under stress är det värsta som finns - det syns också i resultatet!
Att jobba under press eller ha "många bollar i luften" har jag inga problem med.
Inte alls. Jag anstränger mig mer och resultaten blir oftast bättre om någon kan
pusha mig.

Men att springa till bussen, för annars får man vänta en timme, det hatar jag.
Jag hatar känslan av att tiden inte räcker till.

Så jag har ändrat på det:)
Nu är det såhär, att om jag har tex 5 arbeten att göra till en vecka, satsar jag på
två av dem. Gör dem bra, får/skaffar hjälp, osv..
De tre andra, som jag valde att inte göra, gör jag senare eller inte alls.

Och jag vet, det funkar inte alltid så, men man får ju prioritera. At the end of the day,
så att säga, så är det alltid upp till dig. Det är ditt ansvar för hur mycket man jobbar/pluggar.
Ditt ansvar om du "går in i väggen" eller bli deprimerad. Hårda ord, jag vet.
MEN VÄRLDEN ÄR HÅRD.

Nej men allvarligt så tror jag du själv kan bestämma om du blir nedstämd eller inte.
Deprissionen är sedan alldeles för djup för att du själv ska kunna göra något åt den.

Så tycker jag (:

WHAT ARE YOU DOIN' HANGIN OUT WITH ME?


ILLNESS

Fan. Jag har inte tid till att bli sjuk.
Orkar inte med det denna veckan.

Däckad.

Intressanta människor

Imorse gick jag till skolan. Egentligen gillar jag det, men imorse var det så jävla kallt att mina fingrar frös fast. DET ÄR HELT SANT! Dem frös fast. Jag kunde inte öppna upp dem igen.. Annyway! Gick längst Esplanaden här i Lund, som vanligt. Trevligt, lite stressad och som sagt sjukt kall! Så går en kille förbi. Ganska vanlig i utseendet. Slitna jeans, svart jacka, rockig stil antar jag. Mörkt hår och lite skäggstubb. Riktigt snygg. Men det jag fastnar för är inte hans stil (trots att han är rockare!), nej det är snarare att han ser så intressant ut. Världsvan, medveten och allmänt... AAAHH! Alla tjejer som läser detta vet nog exakt vad jag menar. En snygg kille, men ändå vanlig. Sen har han "det lilla extra" som bara gör att man vill dö.

Och inte bara han jag såg imorse. Nej jag ser intressanta människor överallt! Hade säkert kunnat börja prata med dem också, men rädslan för att dem inte ska vara så intressanta jag hoppats på är för stor...


Nä, nu ska jag se till att bli frisk! Ska filma massor imorgon! Hörs nog senare (:


IT'S SO EASY, AFTER ALL...

Det gör ont.
Hela tiden.

För jag kan inte sluta tänka på det.
Dig.
Oss.
Allt.


THE NIGHT IS STILL YOUNG TO BE SEDUCED


TJA!


<3

Fyll min mun med din,


JAG SKA ALDRIG GÖRA DIG ILLA IGEN

Jag har alltid föredragit att skriva framför att prata.
Känns som jag kan vara personligare då.
Lite som det kanske inte behöver vara sant.

Och jag vet, jag lever i en lögn. Men det är min lögn
och jag är jävligt medveten om den.

Hur som helst, så tänkte jag på det i natt... Varför är det
så jävla svårt att säga vad man känner? Alltså, om man är
kär/älskar någon så vill man säga det, samtidigt som man vill
att den andra personen ska säga det först.
Typ som att man inte vågar säga det.

Jag tror att jag är rädd för att fråga saker eller säga vad jag
känner på grund av tidigare situationer.
Jag har blivit besviken för många gånger.
Jag har öpppnat mig, flera gånger, men till ingen nytta.
För jag får inte ut något av det.

Folk säger Klart du kan lita på mig, precis som om det var en
självklarthet. Men det är det fan inte!
Jag kan inte lita på människor på grund av gamla "vänner".
Och det är fan illa.

Jag vill inte ha problem med att visa mina känslor, men det
senaste året har det hänt så jävla mycket som inte går att ändra på.

Många säger "Det är upp till en själv!". Men grejen är den, att det är inte
alls alltid det. Ibland har man en spärr. Och fastän man släpper spärren,
öppnar sig, säger vad man känner, visar sin sårbarhet... Då hugger folk
till. Direkt.

Fan vad det finns många som gjort mig besviken..


PLASTEN GÖR DIG VACKER

Ser du vad jag ser?
Jag är nästan som du...

Trött och sliten

Vilken kväll!

En hel del stress under sminking om ombytning. Men bra gick det!
Syrran hjälpte mig med sminket, blev fint med guldglittrig ögonskugga
och bra bassminkning! (Har tyvärr inga bilder...)

Sen "power walk" till stationen med Felicia där vi blev upphämtade av Anna.
Tillsammans med Anna åkte jag, Felicia, Elin och Marianne till Linero där Yasmine
hade hyrt en lokal. Det bjöds på middag och dans-. Verkligen superroligt!

Anna körde senare mig, Hanna, Thure och Emelie till stan (Anna åkte för att hämta
upp hennes föräldrar). Vi hade planerat utgång men jag blev plötsligt trött och
otaggad. Har ju haft helt konstig dygnsrytm idag..

Emelie Hanna och Thure gick till Caarlssons Trädgård men jag gcik hem.

Immorgon blir en lugn dag hoppas jag på! Lite telefonsamtal med vänner och sova ut!

På måndag är det första dagen av tio som temadag! Berättar mer om det imorgon!

GODNATT.

Två timmar!

Ofta jag som i nästan två timmar?
Haha sjukt...

Men jävlar vad sköööönt!!!

Känner mig helt nyvaken=)

Vet inte rikigt vad det är med mig, men jag mår riktigt illa.
Hela tiden nästan.. :( Inte så mycket innan men kom vid halv ett idag.
Trist, hoppas verkligen det går över tills åtta!

Hörs sen, ska vakna till nu!


Trötter

Loppisen gick riktigt bra! Det var kul också:)
Roliga människor bredvid oss och mycket folk! Härligt!

Nu är jag så trött att jag måste sova. Ska ju på 18-års middag
ikväll.

Vi hörs om en timme eller så<3

JAG ÄR UPPE!

Klockan är bara lite mer än sex och jag är uppe.
Herregud.
Sömn i eftermiddag, känner jag redan nu!

Nu blire frukost och sedan ner på Esplanaden.
Kom gärna förbi! =)

Hörs senare!

Redo för dusch och sömn!

Har precis ordnat klart med allt för loppisen imorgon.
Hoppas vekrligen vi blir av med grejer imorgon. Kanske till och med tjänar en slant;) haha!

Nej, klockan är tjugo över elva, det är fredag och jag vill bara sova.
Fast nu blir det först en dusch och lite bra musik=)


Jag vet att du är ledsen
Jag är ledsen med
För allt som är kvar är en dröm
om vad kärlek kunde va

Nyklippt!



TACK JOHANNA!

Underbara fredag!

Känns bra. En bra start på en bra helg!

Johanna kom till mig imorse vid 10 och klippte mig!
Fint blev det, bilder kommer snart.

Sen en runda ut till Nova med henne och Anna innan
vi körde tillbaka till stan.
Mötte upp Isabell, Frida och Cattis. Jag och Isabell gick till
olika affärer och fixade med present till Yasmine imorgon.
Kan inte säga vad det är, förhoppningsvis blir det bilder imorgon.
Yasmine ska nämligen ha fest då så måste komma ihåg att ta med
kamera!!

Sen gick jag hem till mamma en sväng, drack mest kaffe och åt
kanelbullar, supergott!

Hemma hos pappa nu. Tare mest lugnt med Country Story och
Death Cab For Cutie, riktigt bra musik det dära.

Middag här ikväll innan planeringen för imorgon bitti. Ska sälja mängder
av kläder på loppis med syrran. Kom förbi en sväng om ni vill, faktiskt
vissa väldigt fina grejer. Synd att man blivit stor.. Hehe.

Nej, ska försöka få till en bra bild på mitt hår med en kass webcam så ni
kan få se!

Hörs strax!


Jag och mamma på Bornholm i somras!

Öppenhet

Har länge tänkt på en grej.. Och nu har jag kommit fram till en slutsats av många timmars tänkande: Jag älskar människor som är öppna. Med egentligen vad som helst. Deras åsikter, deras erfarenheter, deras sexliv, deras ssexuallitet, deras morgonvanor osv...
För ärligt talat, varför gömma sig bakom någon fasad? Visst och fine, alla är inte öppna med allt. Och det är bra. Men något litet måste man bjuda på! Vänskap leder nästan alltid till att man vill få ut något av det. Erfarenheter eller något annat. Och någon som inte kan ge det till mig, kan jag inte få ut något av = "onödig" vänskap.

SÅ ÄR DET.

Godnatt.


Platt hår

Sitter i sängen som vanligt. Fast inte ensam nu!
Felicia sitter frammför och plattar håret. Jag är precis klar.

Ska äta thaisoppa hos mig ikväll och efter det blir öl och vin.
Möjligtvis utgång! =)


Tyra Banks

Kollar lite tv nu, ska snart skörda på County Story hehe.
Massa bra på tv ju! Tyra Banks Show nu, sen Gossip Girl!

Ikväll är det i och för sig inget bra ALLS. Men det gör inget :)
Felicia kommer ju hit och käkar, sen ska vi dricka massor:D:D

Imorgon kommer Johanna hit vid tio, halv elva och klipper mig!
OHhOhhHhHh0h. Spännande!

Trött är jag. Hörs sen!

Kaffe och U2

Morgonen blir inte bättre än så!


I know it aches
How your heart it breaks
And you can only take so much



A LACK OF COLOR

Sitter uppkrupen i sängen och väntar på att....
Ja, jag vet inte. Egentligen är jag rätt trött.
Har prov imorgon men har inte pluggat ett piss.
Varför?
Ja, det är tråkigt, helt enkelt! Skittrist geografiprov
om typ gradnät(?)! Vem bryr sig liksom?

Anyways, Grey's Anatomy vart lika bra som vanligt idag.
Grät lite, idag igen HEHEHEHEHE.

Nattis.


Min coola MC-tröja


C-c-c-urly!

I'M SORRY FOR THIS

SOMEHOW, I THOUGHT OF YOU ALL THOSE NIGHTS.
I STILL REMEMBER YOUR FACE FIRST TIME I EVER SAW IT.
I THOUGHT IT WAS LOVE AT FIRST SIGHT.

NOW I KNOW MORE.

I KNOW IT WAS JUST ANOTHER LIE,
ANOTHER WAS FOR YOU TO TELL ME I WAS NOT THE ONE. 
I DO NOT HATE YOU, NOT AT ALL.
I GUESS ALL I WANT NOW IS YOUR HEART.
BUT SINCE YOU CANNOT GIVE IT TO ME I HAVE TO GET OVER YOU.

LOVE WAS NEVER ENOUGH FOR ME...



Good day

Idag är det en bra dag:]

Två prov avklarade, ett kvar innan tema/lov. (Alltså imorgon)
Tog itu med en "svår" sak, hehe. (Facebook, kan jag ju säga..)
Mys med Felicia, Isabella, Yasmine och Josse samt lite kakor, gottis!
Grey's Anatomy ikväll!!!!!
Har kännt mig allmänt glad idag, faktiskt.
Blir väll lite deppmålning ikväll dock. Ska se om det blir nått jag visar er.

Hörs senare, puss!

I WANT IT BACK

Ibland önskar jag att jag inte hade sagt nått.
Eller bara hälften kanske.
Ibland tänker jag Det är mitt fel men så slår
det mig att jag vill inte skylla på varken mig
eller dig.

Det enda jag vill ha var ett ärligt svar.
Och det fick jag.

 

Antar att jag får skylla mig själv nu...


THIS IS SO IT:

FOR IT WAS NOT INTO MY EAR YOU WHISPERED BUT INTO MY HEART.
IT WAS NOT MY LIPS YOU KISSED,

BUT MY SOUL


HOLD ON TIGHT

- They are so happy, they don't know Life.
- Maybe thay do. And we don't.









 

 


This ain't the place for me

Har ni någonsin kännt er ensamma? Fastän ni är omringade av folk.
Jag har.
Jag har kännt mig vilse i mitt eget hem och kännt mig mer som mig själv
när jag dricker än när jag är nykter.
Jag har kännt mig mer bekväm ute än hemma.
Osäkerhet?
I guess so.

Skönt att det är över.

HAHAHAHA. Fast jag känner mig fortfarande inte som mig själv....

Gott snack

Har haft ledigt i fyra dagar, skolan tre dagar (två kvar nu) och sen helg igen! GÖTT!
Hemma hos Olivia nu med Martina men ska snart ta mina öl och vandra hem. Måste bara inom mamma och hämta mobilen, jobbigt! Tappade den i bilen i morse när min syrra skjutsade mig. Trist faktiskt!
Jaja, hörs senare!

THINGS WILL NEVER BE THE SAME


Piercing på G

Nästa månad blire piercing för mig och Johanna.
Fastän hon inte är lika taggad som mig.
MEN HON SKA MED!

Säger såklart inte var jag ska pierca mig,det får ni upptäcka själva!

MEN TAGGAD ÄR JAG!

Sen blire tatuering i vinter:)


SANT!


Putting my heart back together

JAG MÅR ILLA!  :(:(


IT:

Och varje människa vi tycker om...
Hon är bara ännu en vi kommer förlora i framtiden.

And I love you, please come home

Räkor + musslor till middag med Elin och Marianne!


Hallihallå!

Helgens roligaste:

Fredag, sitter med Olivia hos henne och dricker öl samtidigt som vi kör
"Med andra ord", ni vet spelet när man ska förklara tex Michael Jackson,
men man får inte säga hans namn.
Jag får upp lappen "Sherwoodskogen" och säger till Olivia:
Robin Hood bodde här!
Olivia utbrist glatt: HOLLYWOODSKOGEN!

Det tar några sekunder innan jag upptäcker vad hon säger och när jag kommer
på det börjar jag såklart asgarva. Olivia tittar chockat på mig, som om jag var
dum i huvudet och hon egentligen hade rätt. Tillslut upptäcker hon sitt misstag
och skrattar med mig.

Jag tar tag i dagen

Verkligheten slog till.



Har legat och sett på Bridges of Madison County, en av världens finaste filmer måste jag säga! Nu ska jag hoppa upp ur sängen (eller mer långsamt resa mig...) och klä på mig. Ska nämligen träffa Felicia om 40 minuter. 

Vi hörs senare!  


I hate Sunday-feeling!

Idag har jag verkligen en sån där riktigt söndagskänsla.
Ni vet, man vill inte gå upp ur sängen utan bara ligga kvar,
kolla på film och äta godis.
Dra täcket ovanför huvudet för vädret suger.
Och så har man lite av ångestkänsla med sig på köpet.
JAG HATAR DET.

Och NEJ, i detta fallet handlar det inte bara om inställning,
utan ibland måste man låta sig vara rutten.
Söndagar passa så bra till det, ändå inget annat som händer liksom.

(Eller jo, ska plugga (!) med Felicia på dagen och ha middag här med
Elin och Marianne ikväll!)

MEN ÄNDÅ!


Fuck this

WHAT DID I DO?
WHAT DID I DO?
WHAT DID I DO?
WHAT DID I DO?
WHAT DID I DO?

 


Pizza hos Olivia

Kom till Olivia för ett tag sen. Fixat oss och käkat pizza!
Gott vare!
Greta kom precis och snart droppar väll de andra också in..
Blir lite förkrök med öl (!) och sen utgång! Ses vi?

I don't wanna do this anymore...

i miss u

Festar du så festar jag

Igår blev det lång middag med pappa och syrran.
Drack en hel del vin och pratade om alkohol och cigg.
Sen skyndade jag iväg till Mejeriet, mötte upp Olivia,
köpte öl, drack öl, gick ut på Viggos och sen gick vi hem
till Olivia och sov. SKÖNT!

Blev baugett och drickyoghhurt till frulle i alla fall.
Stack hem vid halv två, har precis duschat.
Ska ut på stan och köpa ett vitt linne och sen dra hem
till Hanna en snabbis innan jag går till Olivia för att laga
middag!

Ikväll blire utgång på någon klubb, jag är taggad!

Hörs senare!



Det blir fan fest varje dag!


Never hurts me to say goodbye...


Massa grejer på G

Stressig dag, japp!

Träffade Olivia, gick en runda på stan. Inhandlade ett linne och nagellack.
Sen mötte vi upp Lowe och tillsammans gick vi hem till mammas lägenhet.
Åt bullar och spanade på grannarna mittemot. Tror jag hittat min soulmate!

Sen skulle vi bygga garderoben. Gick åt helvete! Syrran kom, Lowe gick.
Har bara insidan kvar nu, alla hyllor osv.

Är helt förvirrad och trött nu. Ska dricka lite vin och kolla runt på Facebook.

Ikväll blire utgång med Oliven! Hörs sen!


GODMORGON!


The naked truth; Utblottning

Inte så att jag kommer sitta och rada upp mina hemligheter, mina misstag och allt sånnt. Nej, bara bekänna grejer. Lätta på hjärtat.

Livet är så jävla orättvist.
Alla är inte lika värda,
alla föds inte på samma villkor,
alla har problem.
Alla förtjänar att må bra.
I alla fall ibland.


Just nu mår jag inte så bra. Eller, jag menar, jag mår ju relativt bra. Jag har hela min familj kvar, tak över huvudet och blir mätt varje dag. Jag har det bättre än de flesta i världen. Men jag har också problem. Jag kan också må dåligt emellanåt. Jag kan också behöva någon som kramar mig, säger att det löser sig, allt blir bättre med tiden.

Mamma flyttade ut idag. Skaffade sig en ny lägenhet med fyra rum och kök. En fin lägenhet egentligen. Balkong, ganska stora fönster, lagom högt i tak och det dära. Men det gör liksom ändå ont. För jag menar, bara för att lägenheten är fin och jag bli mätt varje dag betyder inte det att jag inte är ledsen. För det är jag.

Antar att många tycker detta inlägg handlar om att få uppmärksamhet. Men det gör det verkligen inte! Som jag skrivit innan skriver jag inte för er skull, utan för min. Som en modern dagbok, antar jag. Och visst, det är på Internet och vem som helst kan se det. Och just därför skriver jag sällan något precist. Nämner sällan namn (förutom mina riktigt vänners), lägger inte ut bilder där man ser hela mitt liv, utan bara en del, av det.

Men jag har också ett hjärta som måste öppna sig ibland. Och jag har alltid gillat att skriva bättre än att prata. Vet inte om jag är bättre på det, men det känns bättre. Lite som att man slipper säga det högt och därför kan man intala sig själv att det inte är helt sant. Ungefär som att leva i förnekelse, fast ändå inte. För jag är riktigt jävla medveten om situationerna jag befinner mig i. För det mesta. När jag går på stan själv har jag stenkoll på om folk tittar, om jag går av/på en buss eller liknande granskar jag exakt alla människor jag ser på fordonet. Om jag inte är själv, då är jag inte lika medveten. Men ändå medveten. Grejen är den att då ligger ofta min uppmärksamhet på personen jag valt att spendera min tid med.

Ibland önskar jag att jag kunde veta det jag vet idag, men ändå ändra en del grejer. Ändra saker jag gjort och sagt. För då hade nutiden varit bättre. För ni vet, när man har en viss känsla för något, typ magkänsla. Om man ska gå åt höger eller vänster, äta pasta eller ris, fråga eller inte fråga, säga hej till en kompis på stan eller faktiskt låta bli. Jag menar - Hur sugen är du egentligen på att kallprata? Nej, jag tänkte väll det. I alla fall.. Denna magkänsla, som jag väljer att kalla det, den finns ju hos dem flesta människorna. Något som de flesta upplever någon gång i livet. Säg att man följer magkänslan. Och så är det fel? Eller ja, det blir fel. Man gör allting enligt reglerna, ställer de rätta frågorna i de rätta läget till den rätta personen. Sen är det som en käftsmäll och man vaknar till och tänker Vad fan har jag nu ställt till med? Innebär detta att man ska sluta lita på magkänslan? Hur man än tänker och känner efter man inte fått den responsen man väntat på så vet man att man inte kan få det ogjort. Det är inget man glömmer på en natt eller liknande. Det kommer följa efter dig hela livet.


Now there's nothing we can do


Kommer sakna Camilla!

OFTA INTE CAMILLA GICK VIDARE???!

Fan då :(

Almost golden


Fullspäckad dag!

Stack som sagt ut på stan med Felicia och hann med Gina Tricot, H&M samt E-house innan mötet. Imponerande på en timme faktiskt! Mötet gick väll bra, hände dock inte så mycket och jag blev utmattad efter bara 20 minuter. Men antar att jag måste gå på flera möten, särskillt nu i böjan så man kommer in i det bättre. Imorgon ska jag dock inte gå på mötet, känns inte om det kommer vara så givande plus har en till fullspäckad dag imorgon!

Efter mötet blev det frappino på E-house och sen följde jag Felicia till stationen.
Själv gick jag hem till mammas lägenhet. Hon flyttade ju idag!
Soffan, sängarna och alla flyttlådor hade kommit.
Mamma har varit där hela dagen och packat upp så det finns grejer i köket plus soffa, bord och stolar.
Satte ihop en säng själv! (Eller ja... nästan! Min bror fick hjälpa mig  lite!)
Middag i form av take away thaimat från Norra Fäladen, supergott!
Sen blev det kaffe och kaka! (På en torsdag?!)

Gick hem till pappa nyss, behövde Internet och tänkte kolla Idol. Väl hemma upptäcker jag att klockan är nio, inte åtta, och programmet precis slutat! Haha, typiskt!
Jaja, tjugo i elva befinner jag mig i alla fall i soffan för att se vilka som går vidare. Själv hoppas jag på Camilla och hon lilla, som liknar Scarlett Johanson lite. Vilka tycker ni ska gå vidare?

Nej, kommer bli en lång kväll... Massa kaffe och projekt här hemma att ta itu med!
Först: FACEBOOK. Hehe.

Hörs senare!


Sämsta dagen på länge...

Vaknade upp tjugo i nio av ett sms från Olivia.
Sen somnade jag om och vaknade igen klockan nio.
Dags att gå upp egetnligen, men jag snoozade till halv tio.
Sen skola.
Har nog aldrig mått så dåligt.
Eller, jo, men det var längesen.
Helt svullen i ögonen medans de bara rann! Helt sjukt.
Så skulle vi ha en miniredovisning första lektionen, jag höll
liksom på att sprängas??! Jaja..

På turismprovet sprack det igen. Jag grät och grät och lämnade
inte ens in provet. Gick så fruktansvärt dåligt!
Ska göra det muntligt nästa vecka med Felicia istället. Skönt!

Har egentligen geografi nu men jag valde att cykla hem och
samla krafter istället.
Ska ju på möte med Felicia 16.15 och innan dess, ca 15.00, ska
vi en runda på stan.
Det är liksom om en timme?!

Och innan dess måste jag till banken. Fan också! Inte läge alls att må såhär!

Jaja, vi hörs senare i alla fall. Idol ikväll, så något att se framemot!

RSS 2.0