OMÄNSKLIGHET.

Göran Hägglund satt under stor del av debatten och pratade om omänsklighet.
'MEN VET DU VAD, HÄGGAN?' (detta ville jag skrika genom TV-rutan) 'DET SOM ÄR OMÄNSKLIGT ÄR ATT VARA EMOT ABORT OCH EMOT AT HOMOSEXUELLA SKA FÅ ADOPTERA!'

Jävlar vad korkade åsikter som får finnas. 

Förövrigt var debatten bra! Jag  har stärkt mina åsikter i olika frågor och för vissa personer *häggan*.

NATTIS:*

BLAHA.

Jaha. Sista kvällen på vecka 4. Kvällen kommer spenderas framför SVT 2 för att se partiledardebatten som börjar om 10 minuter. Har varit på prommenad med syrran nyss och sen rinde vi vår syssling och sa grattis! Åker nog till Malmö och hälsar på henne i veckan!

Imorgon ska det handlas gymkort med Olivia och Josse! Skönt att äntligen ta tag i det :)


The Cure - A Letter to Elise

I THINK I'M FALLING IN LOVE WITH YOU.


Such a strange girl.

CUT HERE.

IDAG ska jag nog göra något. Alltså, jag är en sån person som kan tröttna på vissa saker snabbt. Typ om man ska gå på stan kan jag ha fått nog efter en timme. Om man har bestämt sig för att gå ut i snön och leka kan jag bli otaggad efter 30 minuter. Ja, you get the point. Nu har det i alla fall hänt igen. Jag är trött på mitt rum, min (o)ordning, mitt hår, min livsstil.... Jag måste förändra något! Det kan ibland räcka med att flytta soffan eller sängen. Men idag ska jag göra mer. Kanske se om vi har färg hemma och måla på väggen? Kanske rensa min garderob? Ja, we will see! HERRÅ.

EMOTIONS.


IF YOU LEAVE.

Vart fan håller alla hus ikväll??! Alla har planer, jag sitter i mitt rum med Robert Smith och vill mest ha tequila. Hör av er om ni vill joina:)


NEVER ENOUGH.

Fan.

Här har jag planerat utgång i Malmö men så mår jag illa. Riktigt jävla illa mår jag. Nästan så jag vill ta en hink och spy ut mina inälvor. Ja, faktiskt. Äcklas du så är du inte från verkligheten, alla har kännt såhär någon gång. Fan. Skitlängesen jag drog ut! Helt död och illamående... Jaja. Robinson om 50 minuter. Kan bara bli bättre nu.

PISS.

SMOKE ON THE WATER.

Egentligen vill jag att det ska vara vår. Ligga på en filt i Stadsparken med några få bra vänner. Röka vattenpipa, dricka cider och snacka om allt och inget. Känna solens värme mot ansiktet, men inte en hysterisk värme så man svettas, utan blir bara sådär härligt skön & varm på huden.

Men så kommer jag på att det är vinter, minus grader och MINST två månader kvar till våren. JAHA. Pulkaåkning fram tills dess?


GIRLS GIRLS GIRLS.



Hanna och Elin.


Jag.


Elin och Marianne.


Emily och Sandra.


Jag, Hanna, Tacos nr 3 :]


Elins taco.


Anna, Marianne och Elin.




Efter det dog min kamera. JEJ.


PORR.

<3


IT'S ALL FOR THE BEST.



ÅLDRANDET HAR GJORT MIG KLOK.

Ofta, nästan dagligen, hör jag människor säga "Men det kommer aldrig att gå!". Nehe. Skit i att försöka. Hejdå.

ELLER.

Så testar man sig fram, hittar nya vägar. Kommer på andra lösningar och svar. Jag är väldigt tött på negativa människor och därför ska jag sluta umgås eller omge mig själv med dem. Ja, "dem". Det är en grupp som är negativa. Det är inte alltid man är på humör för det och jag vägra dras ner i det! Jag vet att många säker tänker "Låt dem vara det, det behöver inte bli ditt problem" Nej, kanske inte. Å andra sidan påverkar jag oerhört mycket av människor - både på gott och ont. Så, istället för att omvända negativa personer ska jag inte vara med dem. Varken i skolan, på fritiden eller ens tänka på dem.

Så, om jag slutar umgås med er så har ni anledningen här! :]

08.26.

Så tidigt vaknade jag på min lediga dag. Härligt! Ska på stan med Olivia klockan ett och fram tills dess måste jag bara platta håret, byta kläder och sminka mig. Tar typ 1 timme. Haha, seeeeeegt. Jaja. Hörs sen.

ÄLSKLING.


BRÖST ÄR ALLTID FINT!

Nu hände det igen. Satt i skolan, eller egentligen låg jag ner i en soffa med Felicia. Hon hade mensvärk och det smittade (inte) av sig! Hur som helst, när vi kommer in i klassrummet börjar vi diskutera Bröst med några andra. Så säger den ena "Jag ska definitivt operara mina bröst!" Och jag menar att man inet hade velat det om det inte funnits något ideal. Jag har mått relativt dåligt över mina bröst, eftersom de enda brösten man ser i media är stora, runda och fasta. Om man inte har det då? Ja, då är det bara tills att langa fram silikonet eller saltvattenlösningen! Nej fyfan. Idael = Sämst! Bröst = Fint! ALLTID.

Alls bröst ser olika ut. Stora, små, hängiga, fasta runda, toppiga, olika stora, A- B- C- D- E- F- G- H-kupor. Ska alla bröst helt plötsligt se likadana ut förstår jag inte vitsen med att bröst är sexigt....


NU SKA JAG FAN BLI FRISK!

Här sitter jag under en filt och tittar på Biggest Looser medans jag äter nötter. Gott äre! Jag klagar inte när jag är sjuk, men att vara förkyld och snorig tär på kroppen efter ett tag. Jag är helt uttorkad runt näsan eftersom jag snyter mig varje halvtimme. Halsen är helt tjock och på natten måste jag andas med munnen vilket resulterar i att jag har ett lagar av intorkat slem på tungan VARJE morgon!

Nu tog jag tag i detta med C vitamin-dryck och vaniljté med massa honung. Inte för att det är gott (för jag hatar protein/vitamin drycker & honung) men fyfan. Jag ska vara frisk imorgon!

Har ni något annat bra tips?


KIVNNOMISSHANDLARE.

Nu ska jag säga en sak som enligt vissa säkert är helt sjukt att ens tänka. Jag tycker inte kvinnomisshandlare är lika mycket värda som alla andra.

Såg nyss Grey's Anatomy på kanal 5. En kvinna hade blivit misshandlad i flera år, sonen visste vad som pågick. Pappan var (såklart) alkholist. Pappan skulle dö om han inte fick en lever. Pojken hade den rätta matchningen. Jaha, schysst sits för killen liksom! Mamman grät, sa att hon älskade sin man och förstod inte varför pojken tvekade. Hur fan kan man låta sig bli så jävla blind?
Läste Magdalena Graafs självbiografi nyss också. Hon levde i ett äktenskap när hon var tonnåring och hennes man misshandlade henne. I början var hon mest chockad och förvånad, men aldrig att hon trodde det kunde bli värre.

Kanske är det så, att det smyger sig på en. Men att en person som säger att han älskar en och sen misshandlar sin tjej brutalt förtjänar inget. Inte ett piss. Jag bryr mig faktiskt inte så jättemycket om bakgrund och "han blev faktiskt slagen som barn". Ja, jättehemskt! Klart det är hemskt när barn blir slagna, missförstå mig inte! Men man kan inte skylla allt på din barndom. Man kan inte säga "men min pappa/mamma gjorde så!". Som om man skulle acceptera det då. Skitsnack är vad det är!

Och folk som inte reagerar??! Nån som trodde att grannen misshandlade sin fru. Och så GÖR man inget?! Nej, alla kanske inte vågar eller är lämpade till att gå ner och själv få stryk. Men ring polisen! Det går att göra en anmälan anonymt så grannarna slipper titta skumt på dig ifall det inte var sant. Kanske har grannarna wild sex och därför låter det alldeles för mycket. Men det KAN också vara misshandel som pågår i just DIN trappuppgång. Så tänk aldrig "det KAN inte bara hända här!" För det kan det. För det gör ju faktiskt det...


MELLIS.

Vaniljyoghurt & mörk choklad. MUMS.

JUST FOR FUN.

Jag har insett att min senaste kyss fick jag nog av en tjejkompis...
Jag lyssnar på andreas röst på paradise hotel :$
Jag pratar för mig själv när jag skriver
Jag tycker om camel, light
Min bästa vän är Lowe Sporre :)
Min första riktiga kyss oj. shit. avskräckande?
Jag avskyr när folk klär sig fult & har dålig musiksmak
Kärlek är svårt
Jag kommer alltid vilja mer än jag kan uppnå
Jag är hemligt förälskad i elliott:$$
Sist jag grät var förrgår
Min mobiltelefon är ganska ful & gammal
När jag vaknar på morgonen tittar jag bredvid mig för att de om jag hade sällskap under natten
Innan jag går och lägger mig läser jag böcker
Just nu tänker jag på andreas i paradise hotel:$
Bebisar är BÄST
Idag har jag varit i skolan & på stan med mami
Ikväll ska jag somna senast halv tolv & läsa jenna jameson's bok
I morgon kommer jag till skolan vid tio, sen biblioteket med olle på eftermiddagen
Jag vill verkligen
inte sova ensam inatt

DET SEXUELLA MODET FÅR MIG ATT VILJA KRÄKAS.

DAGLIGEN ser jag tjejer, något år yngre än mig eller ibland fler aår yngre än mig. (Alltså 13-17 åriga tjejer). De har på sig alldeles för höga klackar på en grå dag när det är fullt med is på  marken. Dem matchar gärna med nätstrumpbyxor/genomskinliga strumpbyxor och en så pass kort klänning att man precis inte ser rumpan. Men hallå Sanna!! Det är ju deras problem! Sluta lägg dig i vad andra ha på sig! Ja, visst. Klart jag ska! Ska inte säga ett ord mer om någonting för jag kanske "inkräktar på andras privatliv". Men jag bryr mig ju inte. Har ni glömt det? Jaha, jag kanske kränker folk när jag säger att detta modet ser slampigt ut. Men det ÄR slampigt! Borde dessa personer som går klädda såhär åtminstonde inte kunna erkänna det? Bättre att säga: Jag är strippa! med stolt röst än att pipa fram "jag jobbar som proffisionell dansös..." VA? VAD SARU? PRATA HÖGRE JAG HÖR INTE!

Hoppsan, nu blev jag sådär skrikig och arg igen. Fan vad jobbig jag är då.

Men okej. Nu vet jag vad jag ska skriva igen:
Ja, man får, enligt mig, gå klädd hur man vill vare sig det är sommar eller inte. Men ljug inte och påstå att det är 1. bekvämt 2. varmt 3. praktiskt 4. inte slampigt.
Det är ju obekvämt, klänningen trycker ihop bröstkorgen för att pusha brösten så mycket som möjligt och är så slimmad på kroppen att man inte kan ta normala steg. Dessutom har man så höga klackar på skorna att man varje kväll måste avsluta med ett fotbad och fotmassage för att ens orka gå till sängen!
Det är fan inte varmt heller! Strumpbyxor på vintern? MINUSgrader. Jag fryser för fan MED långkalsonger!
Och vadå praktiskt? Man kan för fan inte röra sig normalt för man är livrädd att strupmbyxorna ska gå sönder eller att fötterna ska vika sig när man försöker ta sig fram så snyggt som möjligt på gatorna i Lund. Inte nog med att det är is, det är ett jävla helvete med kullestenar i Lund!! (Fint, men opraktiskt).
Och,ärligt talat, det ser billigt och slampigt ut. Likadans kan jag säga om människor som har mjukisdress i skolan, det ser slappt och ofräscht ut. Men! Nu pratade jag om slampigheten. Varsågod, bjud gratis på din kropp. Låt folk komma undan med "Hon sa ju inte nej!". Ha slampiga kläder, men var då jävligt medvetna om hur folk reagerar. Stå på er, våga säga att du är slampig, om du nu är det. Låt hela världen få veta att du gillar att visa upp din kropp öppet på stan. Helt okej för mig. Men gör det smart och smakfullt! (Man vill ju inte se ut som hon med mjukis som är helt ofräsch....)

Och jag vet hur det känns, jag vet hur tjejerna tänker eftersom jag har varit precis som dem.

HELLO, I'M FROM THE FUTURE.

Idag var jag på second hand med mamma. Svalorna, heter stället och ligger i Lund. Jag gillar second hand. Lukten, grejerna (för det mesta), omgivningen, alla mysiga och trevliga människor. Bäst av allt är att man släpper all press man har på sig. Man släpper allt vad som heter jobb, skola och alla andra "måsten". Ser alltid söta killar och tjejer där dessutom! (Plus i kanten).

Kom även att tänka på vilka böcker man väljer att läsa... Jag älskar att läsa böcker, självbiografier och svarta markanden-tema är mina favorit  teman i böcker. Men så slår det mig när jag står där inne på Svalorna och går igenom större delen av deras bokval, att fan. nu är det där igen! Jag VET att män och kvinnor är olika till viss del. Men jag ser det som individer, inte som kön. Hur som helst, någon kvinlig författare hade sin bok stående där. (den luktade förresten väldigt gott, som en sommarstuga första gången man går in i den efter vinter typ). Jag kände inte igen namnet och därför kommer jag inte heller ihåg henne. Det jag minns var att (mediekåta)Aftonbladet kommenterat boken. Nästan lika bra som Per *något efternamn jag inte minns*, fastän hon var kvinna! JAHA?!! Vad fan menar dem med DET?! Jag bara undra och jag ber fan inte om ursäkt över att jag reagerar på detta sättet. Ska vi bli chockade eller förvånade över att tjejer "faktiskt kan göra lika bra saker som män" kommer samhället aldig gå frammåt. Tjejer är lika bra som killar och i min umgängeskrets är dem till och med bättre.

Nej, jag hatar inte män och ja, jag rakar mig under armarna och ja jag är feminist. Något av det som lät konsigt för er? Femenism är INTE lika med orakad flata som är arg och hatar män. Det är (såklart) män som har denna bilden och får osäkra tjejer att hata alla tjejer som är flator eller inte rakar sig på varje del av kroppen. Det är väll för fan upp till var och en? Om man inte vill raka sig, varför ska man då göra det? Och om man verkligen vill raka sig (vare sig man är tjej eller kille) ska man väll få göra det utan att folk kommenterar det vart man än går?

Har jag fått allt om bakfoten, eller kan det vara så att jag är futuristisk i mitt tänkande?

YOU KNOW BETTER THAN I DO.


JAG BYGGER UPP DIG, BIT FÖR BIT.

Ännu en ny vecka har inletts. Fick sluta 1,5h tidigare eftersom datorkunskapen var inställd. Skööööönt!! Gick både till och från skolan idag så har fått min en timmer prommenad idag. Kände att det var gött med lite sol i ansiktet. Snart kommer väll alla fräknar också...

Har varit och handlat till middagen plus lite annat gott. Typ naturgodis och miniyoghurtar. Gottis. Dock är godiset slut nu eftersom jag bara slukade det medans jag sitter här framför datorn/TVn och kollar på MTV. Men snart börjar Smallville!!!! Så jävla förvirrad av allt som händer där nu:S hoppas det löser sig för Clark:$$.


TJEJER SKA SPARKA, SKRIKA OCH SLÅSS!

Såg Män som hatar kvinnor igår. Har inte läst böckerna eller sett nån av filmerna, men nu vill jag verkligen se dem andra två också! Fy fan vad grymm Lisbeth var när hon hämnades på den sjuka jävlen hon hade som förmyndare! Satt och äcklades under våldtäkten så när hon hämnades tänkte jag bara Fy fan vilken grymm tjej! Såhär borde fler också göra! Jag menar, varför skulle det vara okej för killar att slå tillbaka i slagsmål, men inte för tjejer? Varför skulle killar kunna få våldta och bete sig som svin utan att polisen gör särskillt mycket? Ja, ursäkta, jag har inte mycket respekt för polisen i Sverige. Ja, jag tycker verkligen lagen om våldtäkter ska skärpas! Kastrering och livstid. MINST. Fy fan, för alla jävla våldtäktsmän och kvinnomisshandlare. ALLA har ett val, ALLA föds med ett val. Vare sig det är svårt eller inte. Man kan faktiskt inte skylla på att man själv blev våldtagen/slagen som barn. SÅ FUNKAR DET INTE!

Tjejer, blir ni våldtagna såa skrik mannen i örat så trumhinnan spricker, sparka honom mellan benen och slåss för bara livet. Snälla? Bit av honom kuken om det behövs. Han ska fan inte komma undan. Svin som svin - det finns inga undantag.

Tjejer, det är INTE, ALDRIG NÅGONSIN, ert fel om ni blir våldtagna eller slagna. Det är dags att säga ifrån. Skrik, bete er som killar gjort i klassen sedan lågstadiet.

Tjejer, acceptera för fan inte att ni ska vara tysta och sitta still när killarna får busa och ta er på röven hur mycket dem vill för att dem är "kära" i er. Det är en LÖGN dumma lärare säger för att tjejerna ska säga sig populära av att bli antastade.

Tjejer, jag älskar er. Men skärp er för fan. Älska alla andra tjejer, ta hand om varandra. Tävla inte så jävla mycket. Gadda ihop er, som killarna gör. Ta dem mellan benen om dem tar er på röven eller på tuttarna. Slå dem ordentligt om de försöker kyssa eller kladda på er.

:).

WHAT I'LL DO WITH MY LIFE.

Jag har kommit på det.
Jag har kommit på vad jag ska göra efter studenten.

Jag ska inte plugga vidare, söka ett fint jobb, skaffa mig egen lägenhet och allt det dära "vuxna".

Jag ska jobba som volontär. Helst i Mexico. Jag bryr mig inte om "det är svårt" eller "tufft" eller "psykisk krävande". Jag vill detta. Jag vill ge av mig själv, mina kunskaper, mina erfarenheter. Bli en del av andra människors liv. Jag ska jobba med gatubarn, spädbarn eller föräldralösa barn. DET ska mitt liv handla om. Om att hjälpa andra. Punkt.


"JAG ÄR INTE SÅ SOCIAL".

HEJ.
Ni vet, vissa är väldigt artiga men inte så socialtanpassade. Vissa andra är otrevliga men vet egentligen hur man ska bete sig. Varför i helvete gör folk inte det? Varför låter man bli att hälsa/säga hej då till kompisars föräldrar? Eller varför vill man helst inte träffa sin pojkväns mamma/pappa? Ärligt talat. Nej, ALLA är inte sociala och ALLA är inte så "säkra". MEN man vet väll för fan hur man borde bete sig? Det handlar inte om att fjäska eller slicka röv, utan om att vara artig. Det behöver inte vara mer än ett "hej" och "hejdå". "Tack för maten" - och så tar man ut sin tallrik till köket. Så. Det var väll inte så jävla jobbigt? Och om det var så jävla jobbigt så får man ÖVA. Varför lär inte föräldrar sina barn sånnt här? Vill man att det ska pratas illa om sina barn för att dem "inte kan bete sig?". Som jag sa innan, det behöver inte vara en lång konversation om livet, skolan eller döden. Det kan vara "hej läget? Jo bra, själv? Det är bra, lite trött på snön.. Ja,jo, det är väll alla. Ha ha ha.". SÅ. Gå hem till en vän och öva nu.
HEJDÅ.

SOMETIMES WE'VE NO CHOICE BUT TO WALK AWAY.


TOGETHER WE CRY.

Vaknade 09.21 idag av en rejäl hostattack. Härlig början på dagen. Sen fortsatte jag läsa lite i Jenna Jameson's självbiografi. Mycket inspirerande bok måste jag säga! Haha :] Sen blev det knäckebröd och 4dl kaffe till frukost!

Jag är fortfarande sjuk. Eller snarare rejält förkyld. Funderar på att gå en prommenad för att kanske sätta förkylningeni rörelse och på så sätt kunna bli av med den. Funkar det? Om det inte blir bättre stannar jag hemma ikväll igen. Det är ju trotsallt Robinson! Usch, riktigt hemmaliv :( Får satsa på utgång och det sociala livet nästa helg!

Nä, nu ska jag fan ut och gå en runda, solen har börjat kika fram:D


Jenna Jameson.

ALONE WE STAND, TOGETHER WE FALL APART.


NÄR VODKAN GJORT OSS VACKRA.


WHY AM I LIKE THIS?


HAITI @ MTV.

IKVÄLL 02.00. SEE IT!

THIS SICKNESS WON'T GO AWAY.

Skulle lätt kunna säga att jag varit sjuk hela dagen. Men sen är jag ju inte den som är den, så jag går till skolan, gör så mycket jag kan. Men PAFF! Migränen slår in och vår stirriga klass gör det inte bättre. Så har legat framför TVn ända sen jag kom hem, har nu vaknat upp från en sömn på ca en timme. Skönt! Ska smsa min syrra och se om hon ska äta hemma ikväll, annars får jag gå matlös för jag orkar kanppt ställa mig upp. DET ÄR FAKTISKT SYND OM MIG. Och eftersom jag inte gnäller i onödan kanske folk kan förstå hur dåligt jag mår? Eller ja, man hoppas ju alltid på det. Men det skiter sig alltid. Trist!

Skönt att vara ledig imorgon, blir film ikväll=)

WHY DON'T YOU WRAP YOURSELF AROUND ME?

I DO MISS YOU.
PLEASE.
WHY DID YOU LEAVE?
WHY WAS I STUCK?
WITHOUT YOU I'M NOTHING.

I CANNOT LIVE WITHOUT YOU,
ANYMORE.

MIGRÄN.

jag
kan
inte
andas
 punkt

"HAR DU SMÖR I HÅRET, ELLER?!"

Om jag inte kände mig själv hade jag kanske trott det. Eller som en god vän till mig fick höra för några år sedan av en yngre tjej då min vän hade fettigt hår "Har du höllt smör i håret?!". Hyfsat gulligt, jävligt kul! Nu ska jag ut och röka och sen ta en lång och varm dusch=)  PUSS.

I NEVER MEANT FOR THIS TO HAPPEN.

Ingen är perfekt, heter det ju. Alltså gäller det även mig.
Jag gör misstag, säger korkade saker och tänker inte alltid innan jag pratar. Men när gjort är gjort är det inte alltid så lätt att fixa till det och ställa allt till rätta igen. Ibland måste man bara låta tiden gå, hoppas att det på så sätt blir bättre.

Jag har gjort något dumt igen. Tror jag. Fast det var inte bara jag denna gången. Alla i min omgivning har förstorat upp händelserna och pratat om det. Folk jag knappt känner kommer fram och vet genast allt som har hänt. Jag ber om ursäkt, såhär lagom offentligt, om jag gjort någon illa. Om någon blev arg eller tyckte det var "dålig stil", som många väljer att säga istället. Kanske kunde jag ha gjort annorlunda, kanske borde jag ha tänkt innan. MEN NU GJORDE JAG INTE DET. Så, antingen, deal with it, låt tiden gå och se vad som händer. ELLER; varsågoda, sprid ert hat över mig och bygg voodoo-dockor ni kan sticka hur många nålar ni vill i. Fast ni skulle också kunna prata med MIG, säga vad ni tycker jag gjort fel, vad jag gjorde som faktiskt gjorde er så jävla förbannade. Fast å andra sidan, varför skulle ni? Lättare att känna hat än att ta itu med det... I don't blame you, if you don't blame me.

AND YOU KNOW HOW YOU ARE. Hej då:)

FRUKOST.

Det bästa: kaffe & cigg.

WILL YOU HELP ME UNPACK?

DO YOU HAVE TIME TO HELP ME UNPACK?
TO PUT AWAY MY BAGGAGE, AND NEVER REPACK?
I PRAY THAT YOU DO, FOR IM SO TIRED, YOU SEE,
BUT I DO COME WITH BAGGAGE.
DO YOU STILL WANT ME?

DONT SAY I NEVER GAVE YOU ANYTHING.

Fan.


What's the point, anyways?


SITTER OCH PLUGGAR KLONING MED OLLE.


INGEN RESPONS.

Efter dålig respons på sistånde har jag bestämt mig för att ta avstånd från bloggvärlden.

Vad är meningen med att ställa frågor till människor, när dem inte ens svarar?!
Det är ungefär som att ha en "vän" som inte finns där för en i vått och tort.

Blä.

HIGHER.

Hittade den här söta killen på YouTube! Check him outttt.


TA AVSTÅND FRÅN SD!

Tidningar har varit fulla med snack om Sverigedemokraterna på sistånde. Mona Salin vill bilda pakter över gränserna, Jimmy Åkersson är den enda som syns från SD's håll, Jan Björklund (Folkpartiet) blev krossad i en debatt med honom. Inte konstigt att folk snackar då.
Men så läste jag i tidningen imorse att Kalmar FFs lagkapten tar ställning emot SD. Heja Kalmar! Blogg-kriget mellan lagkaptenen och någon SD snubbe har bara börjat, känns det som. Synd då att SD suger och inte har något att komma med alls. Och synd att dem, precis som Piratpartiet, bara har en sorts politik (Invandringen). Jag tror säkert dem kommer långt! Precis som KD (Kristdemokraterna) hoppas jag att de försvinner så folk (mest oldies) inser hur jävla bra Sverige är MED invandringen.

Läste ågonstans att Sverige behöver ta in 100 000 invandrare årligen, bara som arbetskraft. Visst, vi har ekonomisk kris osv.... MEN VAD FAN ÄR ALTERNATIVET?! Skicka tillbaka dem till Afghanistan så att de kan dö så fort de kliver av planet? Bra jobbat, Jimmy. Äntligen börjar jag inse hur egoistiska svennar faktiskt är...


KNULLA.

Varför blir tjejer stämplade som 'hora' när de har sex med "många"?
MEN när killar har sex med många är det inte någon som bryr sig?
PLEASE ANSWER.

THE VERY UGLY TRUTH.

Såg The Ugly Truth igår med två tjejkompisar. Efter allt jag hade hört, hur rolig den var, hur mycket som faktiskt stämde osv, blev jag jävla besviken. Vadå att hon behövde ändra klädstil och att hennes bröst skulle "säga" någonting? Vadå "inte vara sig själv"? Som om man träffar "Mr Right" då.... Nej, usch. Garanterat en man som producerat och skrivit den. (Ja, jag har min fördommar. Men jag brukar ha rätt, så vem bryr sig?)

Snart kommer Thea till mig och mami så blir det getostlassagne, mums! Sen ska jag hem till Olivia där hon och Lollo väntar på mitt underbara sällskap. Har en del vodka att dricka upp innan den blir för gammal, eller vad man nu ska säga så att det låter bra. Inte för att jag låtsas som att jag inte dricker, tänker mer på er andra. OR NOT! 

Hehe. Ska återgå till Facebook nu! Puss.

KANELBULLAR!

Sitter på biblioteket med Olivia. Hjälper henne lite smått (eller inget alls just nu) med att plugga. Egentligen är jag sugen på en kanelbulle, men ni som känner mig vet att jag tycker sånna dumma grejer är pisamma. Hur dum får man bli liksom?!! Jaja, Olivia får köpa till mig isället. Som tack för hjälpen, liksom!

Sen måste jag hämta nycklar hos grannarna tills när jag ska passa deras katter och lite senare middag hos Lowe!

Jag sitter i chock då jag insåg hur många sidor min käraste har till sitt prov imorgon. Stackare!

Men nu blir det kanelbullar!:)

COFFEE WITH ME?

Varför inte, liksom?

SPYA.

Fy fan. Jag mår sjukt illa. Och DET är illa!
Vet inte om det är
1) Sömnbrist, rakt av,
2) På grund av att vi drack igår,
3) Jag har extrem ångest inför skolan.
DAGENS MYSTERIUM.

WHY DO YOU HAVE TO BE SO CUTE?

I'M ON.

I'M IN.
I'M IT.
I'M AT TOP.
I'M YOURS.
I'M GOIN'.
I'M IN LUV.
I'M RIGHT.
I'M THE RIGHT ONE FOR YOU.

I WANT YOU BACK.

Varför blir man lika glad när någon kommenterar på ens inlägg? Och när man vet hur glad man själv blir, varför skulle inte andra också bli det?
I FORTSÄTTNINGEN: Kommentera ALLA bloggar du gå in på! Vare sig du skriver "detta är skit, du har fel!" eller "fan vad grymm du är" eller kanske "du var skitsöt".
Fan alltså. Jag blir ju glad. Andra lär också bli det... KEEP IN MIND!
Tack för (något) respons på mitt inlägg om killar och tjejer!

EBBA GRÖN & HÅRFÖN.... ILLA!

Sitter hemma hos Olivia. Satte på lite Ebba Grön som för mig är nostalgimusik.
Olivia förvandlades docfk snabbt till en arg morsa som hellre ville vara torr i håret än glad. Trist för mig då...

WHAT ARE YOU DOING HANIN' OUT WITH ME?

Fastän jag inte är hos dig nu, så känns det som det<3
heeeeeeeeeeh.

VAD TROR KILLAR OM TJEJER, EGENTLIGEN?

Helt ärligt. Dagens fråga. Nej, livets fråga. Vad fan tror killar om tjejer? Att våra pruttar luktar som rosor och att vårt bajs kommer ut om röda små hjärtan? Och när man säger, ganska öppet så många hör, att man bara måste kissa, då tittar alla jävlar på en som om det vore fel på en! Hallå, jag kanske ska passa på att bajsa också, bara för att störa er? Jävla puckon.
Välkomna till verkligheten! Här sitter jag mot näsan fylld av snor och behöver egentligen snyta mig, men eftersom jag är så frustrerad vill jag inte gå iväg och hämta papper.
Seriöst killar, äcklas ni av tjejer som bajsar? Är det skitäckligt med mens? Jag menar, ni har all förståelse i världen när ni kliar er på pungen mitt på stan eller i Konsum-kassan! Och vad fan är poängen med det? När tjejer ska klia sig på musen ska det ske bakom lås och bok och ingen i hela världen ska få se. Fastän man har svamp 2000 gånger om året och det kliar så sjukt mycket att man helst bara vill torrjucka mot ett träd får man som tjej "lugna ner sig" och "hålla sig i skinnet". Vänta tills man kommer hem så man kan klia tills man blöder och får sår. Och så tycker folk att DET är äckligt!
Jag är trött på killar som stoppar ner hela handen INNANFÖR kalsongerna för att pungen kliar eller kuken ligger fel. Klistra fast den då för helvete!
Jag är trött på killar som håller för den ena näsborren och snyter sig så snoret bara skvätter ner omgivningen. Hallå igen! Det finns liksom pappersnäsdukar för tio kronor på Konsum!
Jag är trött på att killar glor på tjejer som om dem vore till salu.
Men det är jag mest trött på, det är tjejer som inte reagerar över det! Eller dem som blir smickrade när killar visslar efter dem på stan eller kollar in dem så sjukt mycket att man tror att dem sett en naken.
Nu ska jag gå och snyta mig lite försiktigt så att ingen hör och sedan bajsa hjärtan! Puss på kinden.

TRY IT OUT. (YOURSELF)

:).

VISST KÄNNER JAG IGEN MIG!

- Asså... jag vet inte vad jag ska göra. Nä men alltså, han är skitgullig mot mig när vi är ensamma, men med hans polare så skämtar han alltid om mig... Alltså, OM mig. Och så skulle jag sova hos honom, så sa han att han älskade min lena ben och min lena fitta. Och sen frågade han om jag var född med minimal hårväxt. Så sa jag ja, så tyckte han att det var tur så han slapp mig hårig. Så nu kan jag aldrig sluta raka mig! Jo, klart att han också är hårig, men det är ju en annan grej...
- När jag är med honom så duschar jag två gånger per dag. En gång på morgonen och en gång innan vi går och lägger oss. Vadå, klart att han duschar! I alla fall var tredje dag.. Men jag vill i alla fall inte lukta svett! Fatta vad pinsamt om han hade märkt det! Sen innan vi går och lägger oss sminkar jag alltid om mig så han tror typ att jag alltid är så jävla söt! Fast nu kan jag ju inte bara sluta sminka mig helt plötsligt... Då kanska han tycker att jag är värsta rutten och inte vill vara med mig längre!
- Asså, klart att han älskar mig. Han sa ju det. I lördags, på festen. Vadå full? Klart han hade druckigt några öl men liksom jag var typ ännu mer packad! Om jag älskar honom? Ja klart, han är skiiiiiiiitgullig mot mig! Jaha, hårväxten..jamen det är ju fan en annan grej! Det handlar ju för fan inte om våra känslor!
- Aa, men han gillar mest mig när jag är nyrakad och lukar gott och har smink. Klart han inte tänder på mig annars! Det förstår väll vem som helst! Jag förstår det i alla fall. JAg hade inte velat ha sex med honom om han typ........EHM...... Om han typ inte tvättade händerna efter han gått på toaletten! Vad saru?! Gör inte killar det??! Men öhhh! Måste du alltid förstöra mina förhållanden?


Vad är grejen med att hålla på så? Varför låter tjejer sig bli nertryckta av killar på det sättet? Tro att det är okej, tro att man måste vara på ett visst sätt för att ens bli accepterad? Fan alltså..

INKOMMET MEDDELANDE:

Från Olivia:

Nu sitter jag i en varm och skön bil.
Allt är mörkt och jag ser bara mötande billjus och stjärnorna.
Har musik i öronen och äter lite godis.
Känner hur jag kommer längre och längre ifrån Lund, skolan och allting.
Så himla skönt.
Men det ska även bli skönt att komma hem igen.
Det är den bästa känslan.


Fan. Så jävla bra äru!

SKOLAN IMORGON...

Har haft lov i nästan exakt tre veckor. Men imorgon börjar vardagen igen... Kommer bli ganska skönt att få in vissa rutiner! Ska även börja träna i vår med Olivia. Skönt:)
Helgen var bra. Fest i Bjärred i fredags, hemmakväll igår med mamma. Blev Robinson och A Beautiful Mind. Väldigt bra film, sevärd!
Nu ska jag springa hemma till mamma så jag hinner se Project Runway hehe! Hörs imorgon<3

LÖRDAG OCH OPEPP.

Nu är det lördag. Sista kvällen man  kan gå ut ordentligt på lovet. Imorgon är det söndag och det mesta har stängt/stänger tidigt. Jag känner mig sjuuuukt opepp på det mesta idag. Vill bara ligga ner och se film HEEEEEELA DAGEN!!!! Kanske ska gå och hyra tre stycken? Jag har ju fortfarande många filmer jag vill se.

Hanna sov här men hon åkte ganska nyss för att hinna med sitt tåg som bara går varannan-timme! Igår på festen var det mycket trevligt. Lite krånger på hemvägen, men det löste sig! Dock missade vi bussen på väg dit på 30 jävla sekunder, så vi fick ta taxi. Inte så mycket dyrare nu när vi vart 4 st.

Nej, ska kolla på SO YOU THINK YOU CAN DANCE? nu och sen typ. Dö? 

FÖRFEST OCH FEST.

Om typ en timme kommer Isabell, Måns och Hanna till mig. Vi ska förfesta lite, d.v.s. göra oss iordning, sminka oss och dricka vin! Sen ska Johanna i vår klass och hennes kompis ha 19-årsfest i någon lokal i Bjärred. Eftersom vi kommer ta bussen hoppas jag verkligen att vi kommer hitta sen! Det är ju jävligt kallt ute, så att gå omkring och letar är liksom inte så högt prioriterat....

Idag gick jag i alla fall upp klockan 10! Håller på att ställa om min dygnsrytm nu när skolan börjar på måndag. Sen blev det en prommenad i det fina vädret. Lunch/fika med mamma och så träffa Olivia en snabbis på biblioteket. Ska sätta oss där ca en gång i veckan denna termin och verkligen plugga! Jag har nämligen sjukt svårt för att ta tag i skolarbeten hemma.

Nu ska jag förbereda mig inför ikväll, ska klä ut mig till någonting som börjar på S och jag vet fortfarande inte vad!! Haha sjukt typiskt mig att vara ute i sista sekund eller ombetsämma mig!

 

Hörs sen!


DINNER & DRINKS.

Middagen hos Theas familj var supermysig och god! Nu sitter jag hemma hos Olivia, som vanligt, hehe. Finns en möjlighet att vi drar ut och tar en cider med två av Olivias killpolare. Men det återstår att se! Sen ska jag sova hos mamma :)
Imorgon ska jag bara ta det lugnt, gå en prommenad och ha kvallitetstid med mig själv! Härligt. Fast på kvällen blir det fest!
Hörs imorgon! <3

LEAVE RIGHT NOW.

Har suttit på biblioteket med Olivia i tre och en halv timme! Hjälpte henne med samhälle B-kursen som hon ska läsa upp. Jag tyckte det gick väldigt bra. Hon var superduktig! (Jag med, för den delen, hehe)
När vi satt där och pluggade/snackade/drack kaffe kom Ezgi och Thea och deras killkompis Johannes och satte sig vid bordet bredvid. Blev bjuden hem till Thea på middag med mamma ikväll.
Sen blev det en tröja på Carlings för mig och en ring för Olivia från Glitter. Följde även med henne och handlade på ICA och nu sitter vi på hennes rum och diskuterar om hennes ögon är snea eller ej.... Jag tycker absolut inte det! Å andra sidan hittar man alltid lite konstiga grejer på sig själv då och då.. Haha!
Nu ska jag kila hem till Thea och äta middag! Hörs ikväll!

MUST YOU MAKE ME LAUGH SO MUCH?

Nu drar jag iväg till Lowe för en myskväll med spel och film och skvaller! =)


Blev bara lite blöt eyeliner + vitt i ögonvrån. Orkar inte ha mascara!


Söt ring som är min syrras. Hehe..

BADA.

Det var underbart skönt med ett bad måste jag säga! Innan badade jag säkert två gånger i veckan. Nu var det säkert 3 månader sedan jag tog mig ett bad. Sitter framför TVn och kollar på Friends och smörjer in mina ben:) Mysigt!


YESTERDAY WAS FUNNNNN.

Vis sju-tiden var alla här och vi åt pasta med en god pesto sås med såltorkade tomater och till det hade vi en stooor sallad med massa fetaost, paprika, gurka och annat gott! Sen satt vi och snackade och såg en hemskt film. Martyr, hette den. En fransk thriller-liknande film. Usch!

Sen sov alla utom Theo här. Vaknade vid ett och så var alla redan uppe! Vid tre gick jag, Måns och Isabell och satte oss på Coffee Break och åt lunch. Sen gick jag till Espresso House och träffade Olivia, Steffi och Lollo. Mys!

Nu är jag i alla fall hemma. Ska plocka undan några ölburkar från igår och lite annat trams. Sen blir det ett långt och välbehövt bad innan och drar till Lowe! Hörs sen <3

I WASN'T BUILD TO BREAK.

Hej allihopa! Hoppas det är bra med er. Själv är jag super-utvilad eftersom jag vanknade för en halvtimme sen!! Men det var verkligen skönt att sova ut. Har dock blivit lite förkyld/täppt i näsan. Usch usch! Säkert Olivia som smittade mig när hon sov här!

Om drygt en timme ska jag träffa Hanna så ska vi köpa present till Johanna som har 19-års fest på fredag! Sen ska vi handla mat för ikväll kommer några olika vänner till mig på middag/sleep-over. Hoppas verkligen det blir bra!

Nu ska jag måla naglarna, kör på svart idag! Ha en fin dag.


KVÄLLEN.

Blev kanongod middag med rotfrukter i ugnen och kyckling. Sen hade jag även gjort baugetter med en improviserad avokado-röra som faktiskt blev väldigt bra! Och så en god sallad med fetaost och paprika! =)

Fick en fråga om var min topp kom från, och det är faktiskt H&M ;)

Härligt med respons på inlägg måste jag säga!

Nu ska vi spela Skip-Bo! Ha en fin kväll! <3

TODAY'S LOOK:


Sitter i vardagsrummet och kollar på Oprah. Ser trött ut, vilket jag också är!


Söt top i spets!


Ville bara visa det fina nagellacket jag fick av min bror i julklapp!


TJEJMIDDAG HOS MIG IKVÄLL!

Star Wars är så sjuuukt bra ju! Varför har ingen tvingat mig att se dem innan?!! Ska åka förbi Lowe någon dag i veckan och låna de tre sista filmerna också! Måste ju hör när Darth Vader säger LUKE! I AM YOUR FATHER! Haha, sjukt nördig kommer jag bli jappppp=)

Idag skulle jag egentligen ta en fika med Malena, men hon var visst sjuk i hög feber. Stackare, hoppas verkligen hon blir frisk snart! Jag ska tvätta håret, det behövs! Platta det också, tror jag:)
Vid 6-7 kommer Elin, Marianne och Elins kompis Maja till mig och äter middag. Jag har inte träffat dem på hela lovet för Marianne har varit i Norge och Elin i Karlstad. Ska verkligen bli roligt! Har så mycket att prata om känns det!

Har varit och handlat och druckigt min dagliga drick-yoghurt till frukost. Mums! Härlig dag! Blev dock shockad imorse när jag såg att det åter igen var vitt på marken. Trots att det inte var 20cm snö, som tidigare i vinter,kändes det avlägset.

Olivia sov här igår men skulle upp tidigt för att gå till frisören. Jag vaknade inte alls, så trött var jag! Haha, hoppas hon kom i tid i alla fall=)

Nu är det i alla fall Oprah och sen blir det tills att tvätta håret! Ha en fin dag <3


FILMKVÄLL HOS MIG.

Nu blir det alldeles strax STAR WARS!!! Wehoo=) Känns som jag tagit tag i mitt liv lite grann. Ska försöka se massa filmer detta året. Eller nu innan sommaren kommer, i alla fall! Finns många jag vill se, och många man borde se. Alltid mysigt med filmer!

Tyvärr smsade Olivia och sa att hon skulle missa början:( Tur att hon redan sett filmen dårå! Blir lite pop-corn och cola, mumsss!

DAGEN I SIN HELHET.

Gick och handlade lite olika saker. Bland annat knäckebröd, yohurt och avokado. Mums! Plus chips, men dem är slut:$ heeeeh.
Istället för film blev det en prommenad med Olivia. Mycket bättre kan jag ju säga såhär i efterhand!
Har inte gjort så mycket sen dess dock. Kollat lite TV, nu är det Project Runway och sen Bones. Halv tio börjar ju Star Wars Episode 3! Jag har aldrig sett filmerna så nu när dem ändå går på TV tänkte jag att man lika bra kan passa på! Som tur är har Lowe 4an, 5an och 6an som jag kan låna sen!

Ska laga lite middag nu, blir såklart pasta med sås. Så jävla gott äre!

Kanske skulle Olivia komma senare med några killpolare och kolla Star Wars, men vi får väll se. Inte mig emot att vara ensam ikväll, känner mig inte så social. Men om dem kommer får jag sklart ändra min inställning;)

Hur har ni haft det idag?:D

THERE'S A PART OF ME THAT LIVES FOR YOU.

Sitter nerdrogad till musiken. Känner inte ett piss. Bara finns liksom. Typ som om jag är i djup medition. Så fort jag störs av något och jag blir ett med min själv igen, känner jag mig yr och hungrig.Det slår mig att jag inte har handlat än och det suger. Nu måste jag klä på mig och bege mig ut i kylan i 3 minuter, tur och retur till affären! Livet har aldrig kännt så tungt! Kollar på tv.nu om det går nått bra på tv. Tydligen inte. Om en och en halv timme börjar ett familjedrama på 4an, Stormbreaker. Verkar vara skit, men varför inte gå till affären och köpa snacks till filmen? Genast tände min livslust till igen. Livet är alldeles för bra ibland.

I JUST WANT YOU CLOSER, IS THAT ALRIGHT?

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Gör man väll alltid?

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Asså... jag hade faktiskt inga för i år! Och varför vänta tills nyår om man vill förändra nått?

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej :(

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, och det var väldigt skönt!

5. Vilka länder besökte du? 
Spanien, Danmark, Karibien (förra jul och nyår)

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Fler perfekta utekvällar.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 
18 juni, när jag blev 18 kanske. Och alla dagar från Spanien!  

8. Vad var din största framgång 2009? 
......  

9. Största misstaget?
Ångrar inget..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Knäckte ju till det andra knäet också, men har fortfarande inte kollat upp det! Är sjukt rädd att jag måste till sjukgymnasten igen!!!!! Annars mest förkyld.

11. Bästa köpet?
Kläder!

12. Vad spenderade du mest pengar på? 
Kläder, utekvällar, cigg (tyvärr)

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? 
HELGEN MED OLIVIA I HELSINGBORG I SOMRAS!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Allt med Frankmusik!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag var nog gladare. I alla fall från april och frammåt!

16. Vad önskar du att du gjort mer? 
Träffat fler BRA människor!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Hoppats för mycket och träffat massa drägg.

18. Hur tillbringar du julen?
Mamma + släkten sen pappa + syskon!

19. Blev du kär i år?
Nej.

20. Favoritprogram på TV?
Grey's Anatomy och Friends (ja, jag vet att det är repriser man jag skrattar lika mycket varje gång!)

21. Bästa boken du läste i år?
Tillsammans är man mindre ensam.

22. Största musikaliska upptäckten?
Som jag sa, Frankmusik. Plus andra småband! =)

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Materiella saker är aldrig fel! Nä men typ en bra utekväll, goda drickor osv..

25. Något du önskade dig men inte fick?
Jaaa...

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Söp.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja det finns det ju alltid!

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Personlig, cool och alternativ.

29. Vad fick dig att må bra?
Utekvällar, ensamma kvällar med bad och ompyssling av mig själv.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Johnny Depp!!! Vem annars?
31. Vem saknade du?
Tror inte jag saknade någon på hela året. Sen fanns det perioder när det dröjde innan man träffade sina vänner.

32. De bästa nya människorna du träffade?
Massa skönt folk från Helsingborg när jag och Olivia spenderade flera helger där! Och fransyskorna från Spanien, och Mano, och härliga människor från Karibien!


RSS 2.0