HOT OR NOT?

Varför vaknar man upp vissa dagar och känner mig helt stört snygg och nästa dag tycker man att man är det fulaste man sett? Eller är det bara för mig det går från 0 till 100 på en natt? Liksom, jag behöver inte vara ofräsch eller bakis eller så... Känner mig bara helt... blöh vissa dagar. Var ju ett tag sen nu, hehe. Men liksom. Fan. Kunde man inte alltid känna sig snygg?

BEAT HEART.


I'LL ALWAYS BE ASKING FOR MORE.


DON'T WANNA SEE YOU COME APART.

So don't let it come apart.

SOMLIGA LJUS BRINNER ALDRIG UT.

Igår hade jag DAMP för jag hade glömt mitt lösenord till datorn!!! Okeeeeeeeeej. Ni som känner mig vet hur jävla viktig min dator är för mig (ja, jag är en nörd) och eftersom jag fortfarande itne har en Iphone eller liknande blev det ett helvete.

Men imorse kom jag på det:D:D:D:D Happy moment, jappppp!! Så det är alltså därför jag kan skriva här nu. Lyssnar på Fall Out Boy, Sugar, We're Going Down. Måste säga att bara låtnamnet är sjukt bra! Haha, i like ittttt. Lite speedad för jag sov rätt mycket inatt, 11 timmar tror jag. Och så dricker jag kaffe och har mycket att se framemot på kort sikt. Dessutom sökte jag tre jobb igår. På stället där jag faktiskt tror jag hade trivts på! Woaa.

Ska åka hem till Marcus lite senare men innan dess måste jag; 1. Sminka mig jääättemycket 2. Vaxa benen (hallå?! tjejer har inte hår på benen!) 3. Styla mig jättefint och jättemycket så han inte tror att jag är en slaffs. (Fastän jag är det).

TÄNK PÅ ATT DET FINNS SÅNNA TJEJER INNAN NI SKRATTAR!

...............................

tänktänktänktänk

...............................


HAHHHAHAHAHAHAHHAHA LOL.

Såg faktiskt en sån grej på Facebook, 7 saker varje flickvän gör innan hon träffar sin pojkvän. Okej, relativt intressant, tänkte jag. Mest för att; 1. jag är inte så tjejig 2. jag har ju numera pojkvän.
Så jag "Gillade" sidan för att få se vad det var vi flickvänner tydligen gör.
Byter om minst en gång?
Sminkar sig?
Ja, you get the point.

Så, om jag har en pojkvän men inte alltid gör detta innan jag träffar honom, betyder det då att han egentligen inte är min pojkvän, att jag inte är en "bra" flickvän eller att Facebook ljuger?
Hmm....
Ja, anyways. En (eller fyra) bild/er på mig. Just in case...



HERE COMES A DELIVERY STRAIGHT FROM THE HEART TO YOU.



ALLMÄNT.

Tjejerna ser på en tjejfilm och verkar hur dålig som helst så jag satte mig istället framför datorn! Facebook, jobbsökande och läsa bloggar är min vardag numera...
Maten blev goood och sen åt vi kladdkaka, mmmmh! Love it!!
Ska hem om ett tag, är helt slut eftersom jag varit uppe sen sju imorse och det är jag verkligen inte van vid! Så imorgon blir det lite fix/städ hemma och sen till Marcus över natten, mys.
SES.

Life goes on, flies me by.
I'm just so lost right now.
But i found a great place, right in your arms.

MEATBALLS.

Idag har jag varit duktigt och sökt jobb! Köpte chips på vägen tillbaka till Olivia för jag ville.
Ikväll ska jag och Lollo äta potatismos med köttbullar. Tänkte överraska Olivia men tydligen hatar hon det. Jag vet, riktigt sjukt. Det är liksom brunsås, lingonsylt OCH vitlöksbröd till! Jaja, people alltså...

STAY BY MY SIDE.

i miss you..♥

ROCK THIS.

Hemma hos Olivia nu! Lollo sitter framför TVn, jag vid datorn och Olivia vid sin Iphone... Sociala? Nejdå:)
Snart är det i alla fall Idol och då får vi reda på vilka som gått vidare! (Hejar på Chris och Linda!!!)
Imorgon blir det upp sju med Olivia för att komma igång dagen med att sticka ut och jogga/powerwalka. Klippa mig klockan 10 och sen flyter dagen nog på rätt bra. Lite stan med Lollo och söka jobb osv.. Får se sen helt enkelt!
Jaja, ska mysa med hamstern Pookie nu! HERRÅ.

WHITE RABBIT.

Dom senaste dagarna har jag varit; 1. ledsen 2. instängd i mig själv 3. irriterad 4. frustrerad 5. rastlös.
Och jag ber om ursäkt till dom människorna det gått ut över. Det handlar (antagligen) inte om er. Men det är mycket som suger för tillfället och jag tänker på det extra mycket nu. Och ibland känner jag bara för att aldrig gå ur sängen igen utan bara ligga kvar i fosterställning och gråta. Hade egentligen kunnat göra det, har inte direkt något jobb eller så. Måste sluta röka. Så är det bara. Har rökt två cigg idag. Sa nej två gånger när jag blev tillfrågad senare på eftermidagen. Är inte så sugen heller, är mest hungrig. Och så vill jag ha chips såklart. Har börjat få ett gigantiskt sug efter chips. Vill ha det hela tiden och snabbt som fan! Har dock inte ätit det, utan nöjt mig med choklad. Och det är ju inte helt fel. Men chips alltså.....MMMMMMHMHMHHHHM!

Nä, men seriöst. Förlåt att jag varit knäpp dom senaste dagarna. Har 1. haft mycket i huvudet 2. tänkt på döden 3. behövt ta itu med lite grejer 4. tänkt alldeles för mycket på framtiden & 5. det är höst. På riktigt nu.

Ska snart till mamma. Blir middag med henne & Olivia. Sen mys hos Olle! Ska upp samtidigt som henne imorgon (07.00!!) för frukost och kaffe. Sen ska jag ut och springa. Bra att börja dagen med det nu när jag inte ska röka (lika mycket i alla fall).  Sen ska jag klippa mig klockan 10 så skönt att komma upp tidigt och vara klar med spring & klipp vid tolv. Sen blir det tills att söka jobb. Har lite fler ställen att gå och lämna in CV på.

wish me luck. hepppppppppppppppp! i'm out.

::::::

Mys med Olivia, Lollo och Pookie ikväll :)

LET IT DIE.

Efter dagens 4e cigg (nej, det gick inte så bra med att skära ner eller sluta), sätter jag mig på badrumsgolvet och tittar på tvättmaskinen. Vi fick en ny förra veckan. Den gamla hade gått sönder och det skulle kosta lika mycket att laga den som att köpa en ny. Valet var alltså inte så svårt.

00.47h kvar tills den tvättat klart mina skitiga kläder.

Jag tittar ner på mattan. Den är vit och ganska ful. Och så tänker jag "I this all?". Med livet alltså. Har inte jobbat sen studenten. Det börjar märkas på mig och mitt liv att jag är arbetslös. Det är samma grejer dag ut och dag in. Förändringarna jag bestämmer mig för att göra; träna, inte röka så mycket, spara pengar, invenstera i fonder/aktier, dör bara någon dag efter jag sagt att det ska bli av.

00.45h kvar.

Och ångesten? Nej, inte så mycket ångest. Mer att jag dömmer mig själv. Varför är jag så lat? Varför känns det som om mina närmsta vänner gör grejer men inte jag? Flyttar utomlands, pluggar, jobbar och allt det där jag också borde göra. Kanske är jag trött på alla borden. Eller är det bara ett lätt svar? Är det så man säger när man inte längre bryr sig så mycket och inte orkar ta tag i grejer?

00.42.
Och fastän det är 40 minuter kvar på tvätten fortsätter jag titta på siffrorna. Som om det skulle gå snabbare då....

Det har blivit höst i Lund. Hösten brukade vara en av mina favoritårstider. Fast inte med pissregn och slask. Men en solig höstdag brukade jag älska. Nu gillar jag mer våren. I alla fall i Lund. I Malmö är nog hösten bättre. Eller sommaren.

00.40.

Jag ställer mig upp och ser mig själv i spegeln. Jag ska ut ikväll och har redan sminkat mig. Eller smink och smink. För en del ser det väl mest svart ut. Men jag gillar svart. Rött är också fint, men det har jag redan på naglarna. Vad ska jag ha på mig? Som om det spelar någon roll.. Har slutat bry mig så mycket om kläder och sånt. Inte för att jag inte vill ha mer kläder, utan allt med klackar, klänningar och taight  jeans. Vill mest ha Converse och lite stora jeans. Typ killmodeller. Eller taights och en stor tröja. Det gillar jag också.

00.36

Fixar till mig lite snabbt, rättar till det som har blivit lite fel. (Tänk om man kunde göra samma grej med händelser i livet). Går ut ur badrummet och in på mitt rum. Datorn och musiken är på som vanligt. Foo Fighters spelar Let It Die och jag kommer på mig själv med att tänka att jo, så är det nog fan. Inte för att jag kan sätta fingret på det, men det stämmer nog jävligt bra just nu.

Heart of gold but it lost its pride
Beautiful veins and bloodshot eyes
I've seen your face in another light
Why'd you have to go and let it die?


PICTURES.

Om ett tag ska jag ut på stan och 1. fika med Hanna 2. söka jobb!
När jag kommer hem ska jag se klart min kick-ass serie på SVTplay!
Five Days heter den och jag tycker verkligen att ni ska se den! Jag är helt fast...


KURR.

Min mage låter som fan.
Jag vet inte om det är för jag åt 1 liter glass igårkväll eller om jag bara är helt tom av hunger...

LÅT.

Idag har jag rökt 2 cigg. Och nu har jag inte kvar några. Om jag känner mig själv rätt kommer jag inte orka gå 50 meter till affären och köpa nya idag heller...Haha! Tur i oturen kanske. Eller bara lathet. Jag vet inte.


Please me like you want to - Ben Harper & Jack Johnson

SKICKADE SMS:

Till Olivia: älskar tjuvlyssnat! typ "skulle handla en klubba på 3kr. kortköpet gick inte igenom!"

Till Lowe: omg. tittar på paris hilton's my new bff. och jag gillar det! haha fan.

Till Olivia: ler när jag tänker på dig. *ler*

Till Marcus: "people love to drink their troubles away. sometimes i feel that i'd be better off that way. cause maybe then i could sleep at night. i wouldn't lie awake until the morning light" kanske något att testa? haha
Say what you want.
Men nej. Har börjat bli trött på människor igen. Och det suger. Bokstavligen talat. Folk suger i sig skitsnack som en bebis suger i sig bröstmjök. Enda skillnaden är att bebisen inte har en chans att säga "STOPP!" eller "det räcker nu". Folk prioriterar konstigt och tror att "allt löser sig". Och ja, det mesta löser sig oftast. Men inte allt och inte alltid. Tänk på det!

SMOKE.

Efter att ha varit ute och sprungit och stått i duschen länge med schampoo i håret började jag (såklart) analysera mig själv... Typ angående rökningen. Egentligen vill jag inte sluta röka. Men många runt omkring mig vill sluta och så tänker jag typ "ja, jag behver bli av med beroendet och det är lättare när man kan peppa varandra". Men liksom, det känns typ som om det är skitsamma? På fredag ska jag ut och då kommer jag handla cigg igen. Så vad spelar det då för roll om jag röker idag och på torsdag också? Och jag vet, det låter skitkorkat och jag känner mig lagom dum när jag ens tänker det. Men har man inte varit beroende av cigaretter så vet man faktiskt inte hur det känns. Jag önskar verkligen att jag inte visste! Att jag aldrig provat och aldrig börjat.
Och det är också helt sjukt, varför började jag?
Kom på det när jag sköljde ut mitt schampoo.
Jag började röka för när folk som var några år äldre än mig rökte såg det riktigt gott ut. Dom njöt verkligen av det. Precis som tjejerna ser ut i Toblerone-reklamerna när dom stoppar in en bit choklad i munnen. Så såg mina vänner ut när dom rökte. (Ifall det var för att vara coola eller ifall dom verkligen tyckte om det vet jag fortfarande inte...)
Samtidigt, jag vägrar bli en mamma som röker. Så varför inte sluta redan nu? Jag vet att det är farligt, jag vet att det är dyrt, jag vet att det är svårt att sluta. Men jag tror det är värt det ändå. Typ med kondition och träning framförallt. Springer typ inte mer än 10 meter innan jag stannar för att hämta andan... Nej inte riktigt men you get my point.

Så, om jag slutar måste jag nog sluta helt för att bli av med beroendet. Men jag vill ju inte sluta helt? Jag vill röka på 1. fester 2. till kaffet på morgonen 3. efter middagen. Är det okej? Eller är jag dålig då? Har en cigg kvar just nu. Ska inte röka mer än den idag i alla fall. Hur det blir imorgon tar jag då!

DEATH WILL TEAR US APART.

Om vi vet att vi inte kan styra döden - varför är det ändå så jävla svårt att acceptera den?

Folk föds, folk dör.
Livet går vidare.
Vare sig man är beredd på det eller inte.
Vare sig man vill det eller inte.
Och vare sig man vill det eller inte, stannar världen aldrig upp.

Jag tror det handlar om att acceptera det i slutändan. För nej, man kommer aldrig över att någon dött. Det är liksom föralltid. Det varar föralltid. Dom kommer alltid vara döda. Det är hårt som fan att säga det eller behöva höra det. Men det är trotsallt sanningen. Man kan bearbeta det genom åren, men man kommer aldrig glömma det eller sluta tänka på det. Och det är okej. För i slutändan är vi alla likadana.

LOVE.

even though we are apart, you are always in my heart♥

JUST LET ME HOLD YOU.

När man kommer fram till hur livet verkligen ser ut, då har man funnit sig själv. Jag tror det kallas självinsikt. I alla fall det här med att analysera sig själv och inte andra. Gå in på djupet, säger vissa. Jag säger bara att man lär sig att inse vissa grejer.
Så, vad har jag lärt mig? Att livet suger? Att det blir vad man gör det till? Att ingenting är gratis? Att inte alla kommer älska en? Att inte ta saker för givet? Att sluta leta efter fel på människor som är perfekta i sin helhet? Well, en blandning av allt, i guess. Jag säger inte att jag är en livsexpert. Långt ifrån. Jag är fan bara 19 år och antar att det flesa tänker "vad fan vet hon om livet?!" och ja, vad fan vet jag om livet? Kanske inte så mycket. Men jag vet fan grejer om mitt liv. Hur jag är, mår, känner mig, befinner mig, reagerar, tänker, tycker och hur jag vill ha det.
Nej, jag kommer inte lägga upp min "livsplan" här. Den behåller jag för mig själv. För ibland handlar det om fler än mig själv och då måste man lära sig att kompromissa.
Jag vet exakt hur jag vill att min takvåning i en het stad ska se ut. Verkligen i minsta detalj. Men om jag får barn ändras den genast. Bor jag inte i en het stad kanske jag inte vill ha en het takvåning.
Att få ut grejer av folk man umgås med är det viktigaste av allt i livet. Får man inte ut ett skit av folk - varför lägga ner tid och energi på dom? Bara borsta av det och gå vidare. Och tillslut tacka sig själv för att man inte la ner mer tid på människan i fråga.
Är detta personligt? Skriver jag om riktiga människa? Ja, antagligen. Men jag tänker inte på någon speciell när jag skriver det. Jag har som sagt gått vidare.

REMEMBER HOW IT USED TO BE.

Last Request - Paolo Nutini

ALL WE EVER DO IS SAY GOODBYE.


SICKNESS.

Mår riktigt illa. Undrar om det är 1. brist på nikotin 2. brist på sömn 3. mini-piller 4. dålig luft. Ja, jag ser endast dessa fyra punkterna som rimliga alternativ. Igår rökte jag bara två cigg. En vid halv fem och en vid halv elva på kvällen. Behövde inte mer och är inte alls sugen just nu. Jävligt skönt faktiskt. Måste bli av med mitt beroende innan jag kan börja feströka igen. Höhö, smart jag är alltså. Nej, to be honest. Ska snart bege mig till bussen för att sen åka hem till Marcus. Måste handla halstabletter innan! Undra om man kan söka jobb på apoteket? Typ kassan. Får man rabatt då? Kan ju lika gärna lämna in CV där som på en annan affär! Nära och bra också (:.

GLASÄPPLEN.

Du ger mig inga löften
och du ställer inga krav
för att du vet exakt
vad jag klarar av

Du ser mig som en jämlik
jag beter mig som ett barn
En ängels tålamod
En djävulsk envishet

FACE DOWN.

Vaknade nio av mig själv. Jävligt skönt!
Gick rätt snabbt att somna igår. Hittade Nicole Richie's bok så läste två kapitel i den!
Har ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen. Åker till Marcus senare!

LET GO.

Jahapp. Nu är jag hemma igen!
Och jag är inte alls trött:( Glömde min bok hos Marcus så kan inte läsa heller. Sex and the City är slut så har verkligen ingenting att göra. Hade varit skönt att somna, men det känns rätt långt borta. Imorgon får jag i alla fall träffa Marcus♥

Jag och Lowe. (Hampus tittar fram där bak!)

WAKING ASHLAND.

I, I've been running to nowhere
And I, I feel something's getting clear

FOUND IT!

Jag har äntligen hittat min fickkniv! Blev lite cepe-skadad, vilket förklarar bilden.
Anyways. Last supper med min 2a familj idag. (Lowe+familj alltså).
Blir hos mormor nr2 (alltså Lowes mormor). Hoppas verkligen inte
någon ska hålla tal. Då börjar jag nog gråta. Men ska ta bilder i alla fall!

Herrå!


07.03.

Klockan är sju och det börjar bli ljust ute.
Folk överallt i Sverige vaknar av irriterande alarm för att dra sig ut i pissvädret för att komma till ett mer eller mindre uppskattat jobb. Är det ens lönt att somna om? Känner att  jag är trött. Törtt och frusen. Mår lite illa efter vinet igår och så är jag hungrig. Ska jag äta? Eller sova lite kanske? Hade ju varit skönt om jag kunnat i alla fall.
I'll give it a try-

I CAN BE YOUR SUPERMAN.

Klockan är tjugo i sju. Eller 06.39, för att vara nogrann.
Jag vaknade klockan fem och har inte sovit sen dess.
Och nej, jag somnade inte typ åtta igårkväll.
Jag tror jag somnade halv ett. Eller ett.
Så, då var vi här igen.
Fyra timmars sömn.
Regnigt och blåsigt där ute.
Ska till Arbetsförmedlingen imorgon (idag?). (wohoo).
Det är sjukt kallt fastän jag har två täcken.
Tror vi har ett spöke.
Tänkta somna om för 11 minuter sen.
Men lägligt nog fick jag en hostattack istället.

I love my life. Not.

YOU AND ME TOGETHER, YES YES.

You and I, we're not tied to the ground
Not falling but rising like rolling around
Eyes closed above the rooftops
Eyes closed, we're gonna spin through the stars
Our arms wide as the sky
We gonna ride the blue all the way to the end of the world
To the end of the world

EMINEM.

Jag lyssnar på.... EMINEM.
Och nej, inte dom nya låtarna. Dom som faktiskt är helt okej, Love the way you lie, Not Afraid, Drop the world osv..
Nej.
Dom gamla.
Mockingbird
When I'm gone
Stan
Lose yourself
My name is
The way I am


Och så den självklara frågan: Varför?

Jag gillar inte hiphop och jag gillar inte rappare.
Men det är så mycket minnen! Mycket bra, lite dåligt.
Och vissa texter är faktiskt bra.
Some days I sit, starin' out the window
Watchin' this world pass me by
Sometimes I think theres nothin' to live for
I almost break down and cry

Somtimes I think I'm crazy
I'm crazy, oh so crazy
Why am I here, am I just wasting my time?



JOHNOSSI.


Söta pojkar.

DYKA?

I vinter åker jag, pappa och mina syskon iväg till värmen! Antagligen Egypen (eller ja, det jag hoppas på i alla fall!). Så frågar pappa "Hade du tyckt det skulle vara roligt att ta dykarcertifikat?".
.....
Dyka? I havet?
Bland alla fiskar, allt sjögräs? Hajar?
Hallååå?!?!
Fcik typ panik fr två år sedan när vi skulle bara med delfiner.
Och jag har aldrig gillat att vara under havet. Gå ner, doppa sig, kanske sitta vid strandkanten eller i lågt vatten. Men att simmar under vatten under en längre tid mår jag typ dåligt av att tänka på.

Så nej. Det blir nog inte dykning för mig. Jag solar hellre.

För två år sedan på Curacao! (Karibien)

U2.

Jag vet att jag sagt det innan och jag vet att vissa tycker jag tjatar. Men vissa grejer kan man fan inte säga för många gånger! Typ U2 är det bästa bandet. Någonsin.
Det är egentligen mer fakta än åsikt. Jag menar, säg något bättre? (Och nej, soloartister räknas inte). Inget band slår det. Inte Queen, inte Death Cab, inte något gammal rockbank och inte något nytt töntigt band som Mando Diao.
Och visst, jag redogör gärna varför U2 är så jävla bra. Hur lång tid har ni?
- Vilket humör man än är på finns det alltid låtar att lyssna på
- Bono's röst
- Dom kommer inte från USA
- Deras texter
- Deras låtnamn/albumnamn
....
It's all to die for.

WE'RE BLEEDING FOR NOTHING.

Hur ska jag kunna veta vad som är rätt, värt att satsa på, när jag inte vet vad jag vill ha? Vet inte vad jag vill ha för jobb, var jag vill bo, om jag ska flytta utomlands ett tag eller om jag ska gå och bli Vänsterpartist och leva på bidrag i en rutten förort. Nej, helt ärligt. Jag vet inte vad som är rätt eftersom jag inte vet vad jag vill ha.
Vissa grejer känns rätt, men är det alltid bra att följa ens hjärta - eller måste man ibland lyssna på hjärnan också? Och i så fall när?

Är vi rädda för att få våra hjärtan krossade eller för att krossa någons hjärta?
När man säger "jag älskar dig så mycket att det gör ont" - Kan det fortfarande vara ens livs kärlek?
Varför är det lättare att skada någon man tycker om än att öppna sig?
Och varför är allt så svårt, när det hade kunnat vara lätt?
Är det vi själva som gör det komplicerat, eller är det bara så vi blivit efter att folk gjort oss besvikna gång på gång?

I ain't a fool
But I've got my doubts
Say it doesn't hurt
It doesn't matter anyhow, anyhow...

Hey we're just bleeding for nothing

It's hard to breathe when you're standing on your own
We'll kill ourselves to find freedom
You'll kill yourself to find anything at all

THE BETTER PART OF ME.


VÄRT ATT SAKNA.


HOW MUCH WILL I FIND YOU?

In the Sun - Michael Stipe
California Dreamin' - The Mamas & The Papas
Addicted (Acoustic) - Saving Abel
Fire and Rain - James Tyler


BAD.

Vaken.

Vaknade av mig själv.

Men inte för att jag var utvilad.

Jag vaknade av en hostattack.

WRONG WAY?

Har kommit tillbaka till fasen "svårt-att-sova". Sov till två idag. Kommer inte kunna somna förrens om tidigast en timme känns det som. Jag sa godnatt till Marcus och mig själv för snart en timme sen. La mig skönt, satte på SLEEP på Spotify och kände mig lugn. Men ingenting. Inte ens lite trötthet. Börjar bli irriterad på mitt liv. Jag hatar att inte ha rutiner. Typ skola eller jobb. Visst, jag kan tvinga upp mig själv vid tio varje dag. Men eftersom jag inte behöver stänger jag hellre av alarmet. Särskillt om jag "bara" sovit 8 timmar.

Ska verkligen försöka gå upp 11 imorgon. Ut och gå. MEn jag blir itne förvånad om jag vaknar vid ett och upptäcker att jag stängde av alarmet...

UP TO ME.

Jag vet att jag har förändras. Bara det senaste halvåret. Bara den senaste veckan.
Jag umgås numera endast med personer jag får ut någonting av. Som ger mig någonting.
Inte pengar, inget materiellt, utan tankar. Lär mig se från mer än ett perspektiv.
Jag är trött på allt skitsnack om kläder och utseende.
Visst, jag sminkar mig gärna och köper nya kläder. Men det är liksom inte det jag vill prata om med folk. Jag vill hellre prata om kärlek, politik eller mat. För människor som inte kan prata om djupa grejer får jag inte ut ett skit av att vara med. Då lär jag mig hellre att vara ensam.

THE TWO OF US TOGETHER.

Ibland, innan jag ska somna, så tänker jag ofta på hur jävla bra allting känns för tillfället. Ja, jag vet. Det går upp och ner och Comes and goes in waves är en låt som alltid passar in bra. Och ja, jag har inget jobb och pengarna börjar ta slut. Och folk kommer alltid snacka bullshit och jag tröttnar snabbt på grejer. Men annars, bortsett från allt det, så känns det bra. It's a good feeling.

I'M NOT MADE OF GLASS.



just try to see in the dark
just try to make it work
to feel the fear before you're here
i make the shapes come much too close
i pull my eyes out
hold my breath
and wait until i shake

WHO SAYS I CAN'T BE FREE?

Hemma hos Olivia nu! Har ätit nyttig middag men blev ändå mätt. Otroligt häpnadsväckande måste jag säga!
Nu ska vi se Inglourious Basterds, mest för att jag fortfarande inte sett den...:$
Anyways. Imorgon är det söndag. GREAT! E veckan som följer blir det Arbetsförmedlingen + jobbsökande. Som alla andra veckor haha.
Saknar Marcus:(♥

WALK.

Vaknade för en stund sedan, asförkyld. Härlig morgon!
Känner mig tilltäppt i näsan och huvudet, men men.
It's a sunny day och jag vill verkligen gå ut och gå lite.
Smsade Ronja och frågade om hon vill hänga på, annars går jag själv med min iPod.
Musik är så jävla jävla bra.
Hemsk grej: Glömde min iPod när jag skulle till Marcus i veckan!!!!
Det är 50 minuter på 2 olika bussar + två korta prommenader.

Anyways.... Vår tvättmaskin är sönder, yeey! Jag har egentligen mycket att tvätta:/
Hoppas den fixas idag så jag kan hänga upp i alla fall imorgon så är det torrt på måndag:)

Nä, fan vad äckligt. Nu rinner det snor från min hjärna. Tjarå!

ALL THE FISH IN THE SEA ARE STUPID SLUTS ANYWAY.


SOM JAG SA, DET ÄR DAGS ATT DRA.

Just come over and lie here with me.

TEARS DON'T FALL FOR NOTHING.

Har precis läst ut en bok. Innan jag dör heter den.  En tjej som är 16 år och har leukumi. Precis som boken heter handlar det om grejer hon ska göra innan hon dör.
Så jag läste den.
Varför vet jag inte. Gråter sönder mig själv just nu.
Varför är det så?
Jag blir alltid så jävla berörd av filmer och böcker.
Fastän det inte behöver vara sant, så att säga.
Fan alltså.
Hon dog.
Kan typ inte tänka på det utan att bli helt deppig:(
Och det är svårt att sluta tänka på det.

RSS 2.0