WE NEED TIME. ONLY TIME.

Bal imorgon.
Jag kan som vanligt inte somna.
WOHO.

WE KEEP ACTING.

Ibland kan jag sitta upp och undra om jag gjorde fel på vägen. Om mitt liv hade varit mycket bättre om jag inte gick på Turismgymnasiet, om jag valde att inet gå gymnasiet utan flytta till Spanien. Och varför väljer man alltid det trygga? Det man "borde" göra. Och om mitt liv inte hade blivit bättre hade det åtminstonde blivit annorlunda. Men liksom. Hur? Hur hade jag varit idag om jag inte träffat alla människor jag gjort de senaste tre åren? Vad hade jag gjort om jag inte gick gymnasiet? Gjorde jag fel? Valde jag fel? Jag hatar att älta grejer, jag ångrar inte driekt saker i mitt liv. Men i framtiden då? Vad är bäst för mig att göra efter gymnasiet? Vad är bäst om ett år? Om 5. 10. Var är jag om 10 år om jag stannar i Sverige? Blir jag något stort om jag flyttar utomlands eller är jag menad att bli svennis? Jag vill kunna känna friheten att skapa mitt egna liv, mina egna dagar. Men var ska man börja?

Önskar jag kunde ha tre olika liv. Ett där jag fick bestämma, vara karriärstjej och asgrym. Ett där man mest drog rundor i världen. Lever dag för dag liksom. Asså, get my point? Hur fan ska man kompromissa då? Och så kommer man väl träffa någon, bli kär, och så har man ansvar för mer än en människa. Barn och grejer. Släkter och parmiddagar som bara radas upp i mitt liv och jag hatar tanken av att se mig själv på en fin middag med ett glas rött & "trevliga" människor runt mig. Jag vill inte bli så. Jag vill vara fri.

SITTER OCH CHATTAR MED ISABELL.


ATT HANDLA CIGARETTER.

Idag handlade jag cigg för första gången på typ en månad. Var lite nervös, haha! Camel Light var slut, så jag hade problem med att välja. Jag vet liksom att jag kommer röka lite imorgon när vi dricker osv. Prince, som jag rökte innan, såg lockande ut. Men det är ju rött packe, så det skulle inte matcha. Jag fortsatte kolla runt på hyllan. Det var nämligen bara en hylla så man skulle plocka ett kort och sen pipa det i en maskin. TIllslut blev det Prince Menthol. För det skulle matcha klänningen mest.

GOOD MUSIC.

Längesen, här kommer lite sköna låtar!

All Night Long - Alexandra Burk ft. Pitbull
Drop the World - Lil Wayne ft. Eminem
Monster - Lady GaGa
Gettin' Over You - David Guetta

NERVÖS!

Jag antar att alla i Tur3 skrattar/applåderar och hejar på mig och Anna imorgon!! Jag är nervös som fan..

TAL.

Jag och Anna i min klass ska hålla ett tal imorgon på balen. Vi skrev klart det idag, så jag kan verkligen inte det alls bra! Blir tills att öva ikväll kan jag säga!

Talet är en A4 sida långt. Det jag ska säga är markerat med en gul penna.
Alltså inte så jättelångt, tur! Haha!

STRONGER AND MUCH DEEPER NOW THAN EVER.

Sitter i telefon med syrran. Hon har ju varit i Frankrike, Nice, i nästan 4 månader men kommer hem på lördag!! Kommer bli så jävla kul att se henne:)

Ikväll ska jag börja gör mig iordning inför balen imorgon. Typ tvätta håret, måla naglarna och plocka ögonbrynen. Kommer bli gött!

Hörs sen.

SAVE HIM FROM ME.

Tell me how you feel
And if I'm getting near
I'll tell you where to steer
You tell me where to steer, Darlin'
Way above the clouds
And high above the stars
Through the unknown black holes
Noone knows where we are
But we'll return to earth
And do it all over again

IMORGON!

Stannade uppe till 2 igår för jag kunde inte sova. Det suger bara liiiiite.
Måste hem till pappa och hämta biljetter till Tegnérs. Hoppas fan någon köper idag dårå!
Det är pissväder som vanligt, det överraskar mig inte längre. Det lever bara upp till mina förväntningar.

om 1 dag är det bal.
Om 11 studenten.


Det är sjukt.

Nu ska jag kladda på mascara och dralla iväg! HERRÅ.

EN SJUK GREJ.

Detta hittade jag precis i min säng:

LIVE WITH IT.

Jag kan inte sova & är inte särskillt trött så ska fylla i en asfet lista!


VEM
vem är i rummet med dej? - Inte en jävel :(
vem fick du senast sms av? - Marcus
vem tänker du på nu? - Lowe
pratade du senast med? - Max
vems hus var du senast i? - Emmas stuga
sa du senast ”jag älskar dej” till? - Mamma, heeeeeeeh
vem önskar du var med dej nu? - Min myskompis♥
vem är din favoritsläkting? - Kusinerna
vem i din skola går dej mest på nerverna? - Haha, whatever

VAR
var går du i skolan? - LUND
var är din telefon? - Sängen
var är din mamma? - I hennes säng antar jag
var sover du? - Min säng?
vart handlar du mest? - Konsum typ haha
var fick du tag i tröjan du har på dej? - Syrrans garderob

VAD
vad åt du senast? - Ris
vad drack du senast? - Vatten
vad är det för färg på dina byxor? Har inga byxor för tillfället
var är den närmaste saken som är blå? - Min byxor som ligger på golvet typ
vad gillar du mest med skolan? - TUR3♥
vad har du på fötterna? - Inget
vad är din favorit färg? - Svart, rött
vilken film såg du senast? - Inte en jävla aning. Typ Ali-G hahah
vad hör du just nu? - Vinden där ute :(

HAR DU
1.varit tsm med fler än 3 st personer? - Ja
2.sovit i en annans säng? - Ja
3.hånglat med någon? - Gissa?
4. varit kär? - Aa
5 tyckt att din kusin är het? - Överhet. not.
6.sovit naken? - yes
7.kört över hastighetsgränsen? - nejjj!
8.målat om ditt rum? - Faktiskt, en fondvägg :)
9. dansat framför en spegel? - Hela tiden
10. fått hicka? - Alldeles för ofta
11.dumpat någon? - Ja
12.stulit pengar från en kompis? - absolut inte!
13.hoppat i en bil med folk du just träffat? - Mm
14.varit i slagsmål? - inte direkt
15.smugit ut ur ditt hus? - Haha, japp
16.haft känslor för någon som inte känt detsamma? - vem har inte?
17.hånglat med en främling? - Ja
18.är du kär i någon just nu? - nej
Det här var så jävla kul att det förgyllde min dag!
Not.

THE END OF TODAY.

Nu är jag riktigt trött så det blir tills att krypa ur balklänningen och in i sängen! Ska se ett avsnitt Friends innan jag somnar. Imorgon väntar en spännande dag, jag och Anna ska nämligen skriva vårt tal vi ska hålla på balen!

Hörs imorgon!

I THINK I KNOW WHAT YOU'RE THINKING.

Har gjort lite vardagligs sysslor i min balklänning. Den är sjukt mjuk men också ganska varm med alla jävla underkjolar. Men nu, när jag har den på mig, iklämd skorna & påtryckta smycken, är jag lycklig. Det är idag 12 dagar kvar till studenten. 12 dagar kvar av skolan. Sen är det upp till mig, upp till oss.

Detta är det mesta ni får se av min klänning fram till 1/6. Om ni vill titta mer får ni gärna komma utanför Grand Hotel i Lund 17.00 och ta bilder! Alla kommer vara skitfina.

Nu ska jag sova gott♥

BALSKO.


Bra bild, I know. Haha! Svarta, klack, öppen tå. Typ sötaste skorna jag någonsin ägt? JA.

TALK TO ME SOFTLY.

Sitter framför datorn. Tittar mest ut, för det blåser. Innan regnade det mycket. Nu blåser det istället. Jag gillar mest regn i så fall. Det är mysigt. Blåst är bara äckligt.

Om två dagar har jag min studentbal. Egentligen har jag sett framemot det i snart 12 år. Men mest ser jag framemot det eftersom det betyder att studenten är sjukt nära. Jag har aldrig annars högklackat, långklänning eller liknande. Visst, fine, jag förstår grejen med balen. Men samtidigt går jag på den för det är något av det sista jag gör med min klass. Jag känner inte direkt att det kommer bli superkul med stela foton, stora talrikar med mat som ser ut konstverk. Visst, jag tycker det är fint. Men det är som om man tvingas in i ett rutmönster. Och jag är en cirkel. Så jag passar inte in, jag är i fel form. Jag borde liksom känna mig fin. Borde uppskatta det mer. Men jag kan inte. Det är bara så sjukt påtvingat och alldeles för stelt för mig. Skulle man inte kunna ha rave istället för bal? Eller en skön konsert med svenska band/artister? Ska inte säga för mycket innan balen heller, blir så fel då. Vet ju inte alls hur det kommer bli eller hur jag kommer känna mig. Kanske kommer det bli bästa dagen i mitt liv. Kanske inte. So what? Det kommer fler dagar jag kan göra så mycket bättre i så fall!

But do you get my point?
Guns N' Roses - Don't Cry

LITE SMYCKEN.


Är fortfarande inte 100 på om jag ska ha allt detta, om jag ska ha något eller ingentingalls. Men det blir i alla fall guld! Fortsätt att kolla in på bloggen, lägger in andra småbilder på skorna & klänningen ikväll!

MYSIG FIKA I REGNET.

Har suttit ute på Coffee Point med Olivia och Martina i två timmar. Satt under "tak" och åt, drack kaffe & rökte. Sjukt mysigt. Det var nämligen inte kallt i luften, utan bara regn.

Nu har jag i alla fall kommit hem till mamma. Det är ju morsdag idag så jag och min bror ska laga middag + att vi köpt en liten present till henne:)

Förövrigt ska jag ju testa min balgrejer tills ikväll, men slänger upp en bild på vilken typ av smycken jag kommer ha på mig om en liten liten stund!

KOM PRECIS HEM.

Nyss hemkommen efter nästan ett dygn med klassen. Hade sjukt trevligt & ball, fastän jag inte var så taggad på det när vi väl åkte. Men nu är jag glad att jag gjorde det!

Blev fördrink när vi kom dit, sen grillat kött,  potatis & massa sallad! Sedan började alla dricka och slutade med att alla dansade som fan! Sjukt underbart. Sen höll jag ett litet tal:$

Ska ordna med grejer nu, är sjukt rutten! Hörs sen!

KÖPT DET SISTA TILL BALEN!

Har handlat det sista till balen nu, lite smycken, hårgrejer & smink. Kommer bli awesome! Ni får inte se bilder förrens på tisdag, men slänger in en smygbild imorgon, så keep your eyes wide open!

Nu ska jag packa det sista! Ikväll är det nämligen klassfest hos Emma i Skurup. Hon har stuga där, så det blir grillning & mys & fest & sleepover. Kommer bli mysigt! Tänker inte släpa med datorn, så vi hörs igen imorgon! Ha en fin helg♥

I'LL FALL ASLEEP TO PORNOGRAPHY.


EMO.

Surfers ride for love and wipe out when it hits 'em
soldiers kill for love and nobody admits it
if you're cryin' for love well, that's ok don't sweat it
if you're cryin' for love then there's still a chance you'll get it

VAR PÅ STAN SJU TIMMAR IGÅR.

Kom inte hem förrens vid ett igår, orkade verkligen inte blogga då! Igår blev allt 100% klart med balkllänningen och balskorna! SÅ JÄVLA SKÖNT. Idag ska jag gå en runda på stan med mamma vid 13-14 någon gång. Innan dess ska jag duscha, packa klart & träffa Olivia.

Nej, kaffet väntar. Vi hörs snart!

NU DRAR JAG UT PÅ STAN.


Nu börjar jag med dagens ärenden! Ha en fin dag, vi hörs senare!

DAGENS.


MYCKET ATT GÖRA.

Godmorgon finisar!

Idag har jag en del grejer att göra, vilket är ganska skönt. Annars är det lätt att sova till 1-2 på dagen & fortsätta med att ligga i sängen fram tills åtta eller när man nu ska äta och sen gå ut! Jaja! Ska göra mig iordning nu, lägger upp ett litet schema över min dag sen!

Hörs sen!

PUTTING MY HEART BACK TOGETHER.

Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.

You took a hammer to these walls,
Dragged the memories down the hall,
Packed your bags and walked away.
There was nothing I could say.
And when you slammed the front door shut,
A lot of others opened up,
So did my eyes so I could see
That you never were the best for me.


I'M GOOD.

Fick MVG på ett datorkunskapsprov. Trodde aldrig det skulle hända mig! Made my dayyy=)

WE ARE OKAY.

We are grown but cannot see
Lost our world of make believe
Simple times now seem so far
Used to be in my backyard
Yeah, the world was still in my backyard

But, we are okay, we are alright
We sing very loud,
Yeah, we're singing
We are okay, we are alright
Close our eyes, close our mouth
Yeah, we shut our eyes
though we're in doubt

15.

Idag slog det mig att det är 15 dagar till jag tar studenten. 15 dagar.
Och sen står vi där, och ska på något sjukt sätt försöka hitta ett 10-tal låtar som ska säga allt om tre år av våra liv. Sen är det slut. No more. Vissa jag aldrig kommer att träffa igen, vissa kommer jag sakna, andra inte. Varför är det svårare att sluta gymnasiet än högstadiet? Eller är det så? Eller intalar vi oss bara det, för att efter gymnasiet väntar ingen lika självklar skola/utbildning.
Fuck.
15.


ÅTERFUNNEN KALENDER.

Min kalender har varit på äventyr hela veckan. Och efter mobil är kalendern den ägodel jag hatar att bli av med! Har inte vetat vad jag ska göra i helgen, men så kom jag hem och vips så var även denna helg planerad! YES!

SOFT SKIN.

Har suttit ute i solen en halvtimme och lugnat ner mig. Är varm på huden nu och det känns skönt med solen, it makes me happy:) Åt lite mellanmål också (=mellis). Lite taco-chips med pestosås, MUMS! Ska packa ihop lite grejer nu och sedan gå till pappa. Blir middag där ikväll!

Hörs sen, måste gå nu.

ALL THE THINGS I FEEL I NEED TO SAY.

Okej. Typ världens sorgligaste avsnitt av Grey's Anatomy på hela säsongen. Vill inte avslöja allt, men liksom. Fan. Jag bara låg i soffan när det var slut och storbölade. Som om jag inte kunde sluta. Typ, en asgullig tjej som var nio år. Så bara dog hennes mamma?! Varför är det så? Och varför händer det alltid skit till snälla människor? OCh så tänker jag typ, vafan hade jag gjort om min mamma dog? Jag vet, man ska inte tänka så, hon ligger inte ens på dödsbädden. Men OM. Det finns ju alltid en chans. Jag är helt förstörd efter att jag sett detta avsnittet.

Och Callie och hennes flickvän som gjorde slut?! För att Callie ville ha barn typ. Så jävla ledsen blev jag. Typ snyggaste paret i serien ever så bara: -_______-. End. Och varför är det aldrig så på riktigt? Varför är det lätt i ens huvud och i tankarna, men så fort det ska ut genom munnen eller när man ska visa det fysiskt, blir det jobbigt och pinsamt. Det tar liksom emot något så fruktansvärt mycket. Det gör ont i ens själv och hjärtat värker. För att man låter bli att göra något. Det är också så sjukt.

Dagens artist: Joshua Radin. Säger det mesta om min dag i helhet.

GREY'S & TÉ.

Nu är det dags att krypa upp i soffan med en kopp chokladté och titta på Grey's  i en timme:) Bästa timmen i veckan typ, haha! Ha en fin kväll♥

THE MOVIE.

Filmen vi såg idag hette Lourdes (Miraklet i Lourdes).
"Christine är rullstolsburen efter att ha drabbats av MS. Sjukdomen har gjort att hon blivit isolerad och för at bryta ensamheten ger hon sig av på kulturella och reliösa gruppresor. På en resa till mirakelorten Lourdes vaknar hon en morgon upp och känner sig botad". - Sammanfattar filmen ganska bra. Ingen film att rekomendera. Det positiva var att franskan var lätt att följa med i. Förstod till och med vissa ord!

Har nyss ätit middag med mamma. Blev dock bara lite knäckebröd med ost, men jag känner mig mätt så varför klaga. Ikväll blir det mys framför TVn med Grey's och té!

MOVIE-TIME!

NU ska jag iväg på bio! Lovar att berätta om filmen då, har bråttom nu.
Hörs efteråt♥



SAMMANFATTNING AV 1 1/2 DAG.

Tisdag:
Vaknade tidigt, gick till skolan. Bussen var såklart försenad, men vi kom iväg innan halv tio. Åkter förbi Helsingborg och jag fick en djup känsla av saknad... Anyways! Åkte till ett hotell i Mölle, väldigt fint faktiskt. Sen klättrade vi bland stenar typ. Vandrarhemmet vi kom till var mysigt & jag blev helt lugn av att vara där!
På kvällen blev det grillning & lekar! Jag bodde med Marianne, Elin och Thure vilket gick jättebra tycker jag. Fast alla lät skitmycket när dom somnat så jag hade lite problem med att komma till ro, haha!

Onsdag (Idag):
Vaknade halv åtta (vilket är sjukt tidigt för mig!) och åt frukost. Sen var det packning & städning som gällde! Åkte till Nimis som Lars Vilks byggt. Helt okej, fick panikattack när vi skulle klättra ner för ett av stupen bara. Kändes lagom onödigt, men antar att det är kul att ha varit där.
Kom för 30 minuter sen och ska hoppa in i duschen nu. Eftersom bion blev inställd i måndags ska vi dit idag istället! Ska vara där kvart i fem, so i better be going:)

Vi hörs sen!

LET'S GO.

Ska gå till skolan om 30 min. Hoppa på en buss och åka iväg med Tur3. Blir ett dygns äventyr för oss och eftersom jag känner min klass väääldigt bra vet jag att det kommer hända mycket sjukt. Egentligen har det redan börjat. HAHAHAH satt och pratade om att ingen skkulle trilla/dö på de branta ställena. Elin Nilsson säger lite oroligt Nej det är bäst att ingen dör....då blir vi försenade och jag ska göra naglarna klockan fyra på onsdag! Klassen ba: ,.-,-,.fjqwophfbqilgbfiwö.

Ska till en skog tror jag. Kommer därför inte finnas internet och jag orkar inte släpa med mig datorn! Ska bli skönt att komma iväg och släppa all press inför balen och studenten. Ha en fin dag & kväll, vi hörs igen imorgon♥

Kanska skönaste och enklaste outfiten någonsin? Slitna ljusa jeans och vitt linne!


Jag och ryggan.


Jättesmart att spänna fast ryggsäcken på magen, då blir det inte lika tungt!
Bra för ryggen också :)

TINGSEK & PACKNING.

Lyssnar igenom Tingsek album. (Eller skivor, som det egentligen heter. Känns bara så 90-talistiskt och säga det...). Har precis gjort klart min mat tills imorgon. Pastasalladen är klar, quornfiléerna är marinerade och ryggsäcken är halvfull! (Ja, jag ska ha ryggsäck imorgon, and I'M PROUD!)

Nu ska jag bara slänga i lite tröjor, underkläder + kvällsoutfit i min bag också. Sen är jag typ klar. Ska packa ner smink, vatten & all mat imorgon bitti:) Ska vara på skolan kvar i nio... Wish me luck;)

Vi hörs imorgon, lovar att skriva innan jag går imorgon! Har ni tur visar jag en bild på ryggan också;)

Kan vara snyggaste bilden på Tingsek. Vet ni någon snyggare?:)

KAN.-...INTE..........----ANDAS.


NO FAIL.

Har precis låtit bli att äta pizza. Tog en laxmacka istället. Egentligen inte godare, men sjukt mycket nyttigare! Ska snart gå och köpa mat med mamma. Blir väl en drickyoghurt, snabb energi (typ choklad), Coca-Cola & lite bröd.

Kände inte för att ha så mycket smink idag. Mammas kommentar "GUD VAD FIN DU ÄR!"
- Som om det var fult med smink, haha!

Mocca har fått ny design! Söt och flickig. SÅ SANNA-STYLE! not.

FAIL 2.

Bion blev inställd... Ska sega hemma istället med en film. Måste också packa tills imorgon, drygt! Hörs sen

FAIL.

Efter att ha sprungit på stan med en tuuung väska i en halvtimme gav jag nästan upp. Sen började det regna. Då gav jag verkligen upp. Sitter helt blöt hos mamma nu. Ser mest ut som en blöt hund and i don't like it!

Ska se bio ikväll med franskaklassen. Mysigt=) Ska även börja packa eftersom vi i klassen ska till Kullen imorgon! WOHO, sleepover och mys.

Nu ska jag lägga mig i soffan och dega. (Typ torka). Hörs sen!

CAFÉ.

Sitter i köket och äter något av det godaste som finns! Närmare bestämt knäckebröd med getost och mango chutney! MUMS. Och såklart Proviva - Hallon Granatäpple. Nya nummret av Café kom idag så sitter och bläddrar igenom det nu. Får passa på när min pojkvän är på framsian:)

Ska snart en runda på stan och göra lite ärenden. Hörs senare♥

WALLANDER.

Som vanligt på söndagskvällen är det Wallander. Har aldrig tyckt om det så mycket, men ikväll är det riktigt bra! Pus i kanten för att Ola Rapace är HET och med i filmerna, i like. Nu börjar nyheterna!


HEART.

LET'S GET LOST - ELLIOTT SMITH

BELLA & TYRA.

Tittade nyss på veckans avsnitt av Bellatyrashow. Fick bra tips av Bobby angående hår.

1. Sov inte med blött hår
2. Balsam & inpackning fungerar ungefär likadant
3. Man kan använda balsam i hela håret - inte bara i topparna

I DO JUST FINE.

Dagens humör: Glad, trött & lite förvirrad

Dagens kläder: Jeans & svart linne

Dagens frisyr: Totte på huvudet, sjukt skabbigt hår

Dagens beroende:
Vatten

Dagens borde: Städa, tvätta håret

Dagens låt: Allt med Elliott♥

BAND.

Kashmir
Death Cab For Cutie
The Cure
Led Zeppelin
Jimmy Eat World


THIS WEEKEND.

Fredag:
Krök hos Måns och Robin med några. Drog ut och käkade på BK, träffade massa friends♥ Hemma vid ett.

Lördag:
Karnevalståget med Isabell, Måns & Hugo. Sen hem och sova en timme. Middag på en wok-resturang. Gick till botaniska, träffade massa tjejer. Till området med Olivia, Lollo och Martina - sen öl på Fellini. Käkade falafel & gick hem till Olivia och däckade vid ett.

Söndag (so far):
Vaknade hos Olivia, åt massa frukost och drack kaffe. Varit på Nova, Olivia köpte en hatt & skor till balen. Hem till hennes pappa, jag fick se hennes balklänning. Nu är jag hemma - känns som det var ett tag sen! Haha=)

Måste plugga det sista nu, hörs senare! <3

GÅRDAGEN - FETT VÄRT.

Varför är det så, att när jag druckigt kan jag aldrig sova så länge? Klockan är fan inte ens tio och jag är vaken. Gårdagen var fett värt i alla fall! Stack dock aldrig in på området eftersom vi var hos Måns och Robin och alla andra ville spela Fifa. Jag chillade mest. Drog runt lite sen, träffade bland annat Johanna, Anna och Sara. Stack till Burger King. Alla uteställen var proppade med människor så gick fan inte att komma in. Hem vid ett, däckade halv tre. Varför är det så?! Är liksom skittrött nu men kan fan inte sova!!! PANIC! Haha, skääämt.

Ska hem till Måns och Robin idag igen. Faktiskt om två timmar, WOHO-slipper stressa! Blir lite frulle dääär sen ut på området vid ett=)

Hörs sen!

HA EN BRA KVÄLL!

Okej. Har spenderat två timmar med att ta ut allt ur garderoben, damsuga den, och hänga tillbaka (nästan) allt. Några linnen slängdes - annat ska skänkas bort/säljas.

Jaja, mamma ringde för ett tag sen. Ska dit på lite kaffe och träffa mormor & morfar också. Längesen nu!

Dock vet jag inte vad jag ska ha på mig. Varken nu när jag bara ska till mamma eller ikväll. Kommer inte tillbaka till pappa så måste bestämma mig nu. Suger lite. Fastän jag gått igenom alla kläder har jag ingen aning om vad jag ens vill ha på mig. Kommer det vara varmt ikväll? Kan man ha shorts? Ska jag ha en cool band t-shirt eller ett taight linne?Eftersom jag känner mig själv ganska väl blir det nog en t-shirt. Men vi får väl se! Har ju lite kläder hos mamma också, kanske ska kika där! Nu kör vi - Ha en fin kväll!

Fortfarande ganska bränd....

LUNDAKARNEVALEN - DAG 1.

Om två timmar kommer Isabell, Robin & Thure hem till mig för att öva på en psykologipjäs vi ska visa upp på måndag. Innan dess ska jag till mamma sen snabbis och hämta pengar + läkarrock Robin ska ha på sig i pjäsen. Satsigt? YES!

Ikväll blir det middagsmys/förkrök hos Måns med några andra:) Theo kommer ner från Karlskrona, kanske även John! Kommer bli jättekul! Sen ska jag möta upp Johanna också och bege oss in på området. Sitta i öltält, dansa, dra runt och träffa massa folk osv=) Se lite artister I guess!

BTW!!
Jag är fortfarande bränd som in i helvete och jag har träningsvärk i hela kroppen. Kan inte sätta mig ner normalt eller sätta på mig byxor på ett anständigt sätt.
UHH:( •

GOOD ONE.

Två tjejer ~16 pratar i provrumskön.
Tjej 1: Jag ska på en dejt med den där killen jag träffade på nätet i
helgen!
Tjej 2: Fan va kul!
Tjej 1: Ah, men mamma blev så här skitsur och berättade om en tjej som träffat nån från nätet som visade sig vara helt psycho och mördade henne
och grejer…
Tjej 2: Shit va hemskt!
Tjej 1: Ah, men det är ju liksom risker man får ta…
Knäpptyst.


Här hittar ni fler!

ALORS ON DANSE.


DARLING.

Har kommit ur från duschen, smörjt in mig och sitter med en handduk i håret. Liknar nog mer en turban, men whatever.

Ska göra middag, blir quornfilé på salladsbädd. (Låter finare än vad det är)
Sen blir det slutplugg & FRIENDS♥

Heddå.

IT'S A VERY BEAUTIFUL DAY.

Sommaren har kommit till Lund!!!

Dagen var skitkul! Dock bara tio personer från klassen, men det löste vi väldigt bra tycker jag! Mötte andra friskolor, askul! Sen gick jag hem till Olivia och solade lite mer. Jag är så jävla bränd. Jag har sån jävla träningsvärk. And i've never been happier=)

LADDAR.

Sitter i soffan och laddar upp dagen med kaffe. Idag blir det fotboll på Smörlyckan med treorna på skolan, kom och titta! Jag ska liksom spela fotboll. Allt jag hoppas på är sol & hållbara knän i slutet av dagen:)

I eftermiddag ska jag och Anna till skolan och prata med rektorn angående studentveckan och klassensdag. Ska även handla och laga middag - OCH skriva klart stressuppgiften. Sista chansen nu!

Vi hörs alltså inte förrens senare i eftermiddag! Ha en fin dag!


THERE'S NOTHING TO SAY.

Har inte så mycket att säga.
Allting förändras snabbt.
Hepp, ingen lägenhet i Helsingborg.
Funderar på Barcelona nu.
Kommer bli bra i vilket fall.
I'll make it good:)

PUSS

Här får ni länken till en av världens bästa hemsidor!

STOP SAYING YES.

Konstigt, det dära, hur människor reagerar och gör i olika situationer. Vi säger gärna "jag är mig själv", men ändå kan man inte stå upp för sig i alla sammanhang. Ändå ljuger man, skiter i att säga i från när man egentligen borde och låter andra bestämma över en. Som om någon kunde äga en. Jag förstår såklart att man kanske "lägger manken till", som det så fint heter, i vissa sammanhang. Men ärligt talat? Går inte gränsen någonstans? Visst, du kanske inte ska säga något positivt om trafficing på en arbetsintervju och du borde inte prata om knark med svärmor. Men OM du gör det - vad är det värsta som kan hända? Och skit i att säga vad du tycker om det är så jävla svårt, man kan ändå argummentera!

Kom igen. Skrik, sparka, slåss, säg ifrån. Säg någonting! Hugg liksom tillbaka när folk säger att silikonpattar är det sexigaste som finns eller att tjejer ska ha långt hår. Skit i att fnittra och bli generad. För det finns allt för många som tycker såhär. Och om ingen säger ifrån kommer dessa människorna ta över jorden...

Oj, förlåt, nu blev jag sådär manshatande igen...

KONDITION? KONDITORI!

Har varit ute och gått i 40 minuter med mamma. Är helt jävla slut. Kul med fotboll på torsdag liksom, haha! Kommer dö. Av bristande kondition. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen SOVA. Längtar! GODNATT=) ♦

NYTT BAND.

Status Quo. Tydligen kännt. Någon som känner till dem?
Har någon tips på bra studentlåtar?! BEHÖVER HJÄLP! Maila eller skriv i kommentarsfältet!

DU ÄR SÅ JÄVLA PRETENTIÖS.

Ibland kommer det upp ord i mitt huvud jag hört en eller två gånger men inte har någon aning om vad de betyder! Idag, faktiskt väldigt nyss, när jag bäddade sängen tänkte jag på pretentiösts. Vad fan menas med det?! Min bäddning blev så slarvig att jag var tvungen att göra om det.


pretentiös
pretentiö´s, (intellektuellt) anspråksfull (i en utsträckning som det inte finns täckning för); fordrande.

Källa.




GROWING UP.


OLIVIA ÄR HEMMA!

Sitter i skrivande stund hemma hos Olivia som nyss kommit hem från Prag. Mysigt! Middagen innan var trevligt.
Pratar om allt & inget och skvaller. Allt är som vanligt:) It's allt good.
Hörs senare

SKÅL!

Sitter med ett glas rödvin & läser massor av olika bloggar! Oseriösa, seriöst, kända & okända... Jaja. Igår fyllde pappa år & imorgon fyller min bror år. Vi gör en kompromiss och firar båda två idag med god mat, vin och presenter!

BTW! Idag fick jag hem min första "check" från Åhléns! 50 kronor har jag att spendera där. Inte så mycket, men ett nytt nagellack eller ett par sexiga trosor blir det nog! Hörs sen<3


Blev helt lyrisk av Åhléns-brevet att jag såklart slet sönder det.
Min första mini-check: SÖNDER! Trist.

EGENTLIGEN ÄR MITT FAVORITORD.

Måndagmorgon. Satte klockan på 8.00, gick upp fem minuter senare. Drack kaffe, slängde på mig en tjocktröja & kladdade in mitt ansikte med smink. Är i skolan tio över nio, började egentligen kvart i nio, men skulle börja senare idag. Hade egentligen franska. Inte en jävel är här. I alla fall inte någon som borde vara här. Inte ens min lärare.

Nu har det liksom gått 30 minuter & jag hade egentligen kunnat sova.

IN MY HEART, PT2.


HELP. I'VE DONE IT AGAIN.

Vissa människor påverkar mig så jävla mycket. Utan att ens veta om det. Och om några dagar kommer jag aldrig mer träffa vissa människor som påverkat mig mest de senaste tre åren. Och fastän det finns mycket jag vill säga till dom, sätt att visa min uppskattning, kommer jag inte göra det. Vissa saker är bättre osagda. Och nej, jag vet inte om detta är en av dom sakerna. Men det kan man ju aldrig veta i förväg.

Minnen, saker, ögonblick, timmar. Ibland timmar eller dagar. Allt ska sättas ihop i något vi kallar "hem". Vi väljer själva vad vi ska fylla i vårt hem. Dåliga minnen eller bra? Gamla eller nya? Vad är det som egentligen säger att det är så mycket bättre att hålla kvar vid det gamla? Kan vi inte satsa på något nytt? Testa nya grejer och gå frammåt. Inte bara i livet, utan även som människor.

Vad vill vi uppnå? Vad vill vi få ut av vårt liv, vår tid som vi finns i livet. Vi vet inte när det är försent. Vad kommer vi att ångra? Vad är värt att ångra? Kommer vi någonsin känna att vi är nöjda, eller är det mänskligt att känna sig otillräcklig & missnöjd?


Sia - Breath Me

SNART EN NY VECKA.

En ny vecka - härligt. Lundakarnevalen nästa helg. En vecka mindre av skoltiden. En vecka närmre till värmen, till sommaren. En vecka mindre till min födelsedag, till Helsingborg & allt annat. Hade gärna åkt till Barcelona i September också. Och i så fall är det en vecka mindre kvar till Barcelona!
Just some happy thoughts!

VAD BLIR DET FÖR MAT?

Idag har jag ätit en taost. Och lite knäckebröd. Ändå är jag inte hungrig. Sjukt otypiskt mig, men jag är inte ens sugen på mat! Störigt, vet att jag måste äta för att kunna sova bra... Undrar vad det blir!

Läser lite bloggar & kollar på Friends. Har fortfarande ingen energi. Vad ska alla andra göra ikväll? Jag funderar på att bara ta det lugnt. Ansiktsmask, hårinpackning och ett varmt bad. Låter inte helt fel va;)?

Pusssålänge.

SHOPPING!

Blev lite presenter på Nova & lite roadtrip till landet med Sara! Jag är så jäääva trött idag. Trots att jag bara drack 2 öl igår. Helt sjukt. Annan sjuk grej: jag har börjat tycka om öl! Manlig? JAPP.

Nää.. nu ska vi inte vara såna... HAHAHA. Shit.

YOU CAN DANCE.

Ska snart iväg till Nova med Sara! Hoppas på att hitta något fint. Måste kila, Sara kommer och hämtar mig nu! Hörs sen.


GÅRDAGEN.

Hade sjuuukt kul på Smålands! Stod först bara i köket med Johanna och en annan gullig tjej som hette Malin! Sen stod vi i garderoben. Sjukt mycket folk & sjukt trångt. Dagens träning, liksom ;) Sen stod vi i baren - Johannas favorit haha;) Själv tyckte jag det var svinigt. Märker hur fulla människor beter sig när man själv är nykter - det är inte vackert!

Jaja, har tyvärr inga bilder från igår:/ Hörs snart!

OFF WE GO.

Ska iväg till Smålands nu med Johanna! HARE FINT.



CARRY OUT.

Ligger i sängen och väntar på Johanna. (Sluta misstolka era freaks, vi ska inte ha sex) Haha!


SMÅLANDS NATION.

Om en timme eller så kommer Johanna hit. Ska ladda upp inför kvällen/natten! Ska nämligen jobba på Smålands Nation. Ska stå i baren och garderoben osv... Lite allt-i-allo. Haha! Kommer nog bli skoj, har inga förväntningar överhuvudtaget så kommer inte bli besviken i alla fall :)

Ska se ett avsnitt av Friends nu innan Johanna kommer och terrar mig;) PUSS!

LOWE!

Har spenderat hela eftermiddagen hemma hos Lowe. Han och Hampus fyller år idag, men Hapus är i Prag. Har ätit tårta, druckigt kaffe, pratat om homosexuallitet & annat. Väldigt lugnt och skönt. Skönt att komma iväg lite och bara ta det lugnt. Känns som det var längesen sist!

Ska äta middag med pappa nu, skriver sen!

BACK IN TIME.

I don't wanna wake up. She goes back in time.

TJUVTITT.

Har handlat min studentklänning idag! Här får ni en liten liten tjuvtitt på den! Kommer inte visa hela förrens på studenten, men kommer upp lite mer imorgon;)

Nu ska jag handla Coca-Cola och sen kila iväg till Måns. Ska mysa där ikväll med Isabell & Pontus. Ha en fin kväll<3




LÅNG FREDAG.

Godmorgon hoppas allt är bra med er:)
Själv är jag ganska trött & väldigt stressad!

Ska vara i skolan om 20 minuter för att sälja biljetter och i Malmö klockan 1 för att äta lunch & gå på stan med mamma. Herregud, jag som tyckte jag hade mycket tid när jag gick upp klockan tio. Tydligen inte...

Ska springa till bussen nu, måste bara inom McDonalds och köpa kaffe, det enda som McDonalds verkligen kan & det enda som är gott där! Jaja, om någon som ska till skolan ser detta - förlåt - jag blir sen!!

Gjorde mig en toast, men spillde såklart smält ost på mina byxor! Typiskt att allt händer när man har som minst tid på sig att fixa det!

Eftersom jag kommer vara borta länge kommer jag därför inte heller blogga. Men kika in i eftermiddag, ska nog köpa min studentklänning idag & i så fall ska jag såklart visa den!

Ha en fin dag!


TONIGHT.

Snart kommer Johanna hit och myser med mig! Anna och Pontus kanske joinar senare.
Blir myskväll med Coca-Cola och poppisar!

Jag & Johanna!

NU: HANDLA!


CLEAN.

Har precis duschat. Sitter inpackad i ansiktet, håret, ögonfransarna och till och med läpparna! Fråga mig inte varför... Saknar väll solen.


HELL'S KITCHEN.

Nu har även jag ätit frukost/lunch/mellanmål. Allt-i-ett. Åt en jättegod thai-soppar med räkor och starka kryddor! Mums! Ska se klart på Hell's Kitchen och sen hoppa in i duschen. Ikväll blir det mys med Johanna så ska till Konsum och handla cola och lite sånt + grejer jag faktiskt behöver - typ juice & ost.

Hörs sen!

Jag älskar Hell's Kitchen! Plus att Gordon är snygg :$ Vad tycker ni?:)

LIFE ON MARS.

It's a god-awful small affair
To the girl with the mousy hair
But her mummy is yelling "No"
And her daddy has told her to go

But her friend is nowhere to be seen
Now she walks through her sunken dream
To the seat with the clearest view
And she's hooked to the silver screen

But the film is a saddening bore
For she's lived it ten times or more
She could spit in the eyes of fools
As they ask her to focus on

SUMMER RED.

Idag är det ASLJUST ute. Men tro fan inte att det är sol för det! (Ask)monlen täcker solen & kommer göra det för fem år frammåt känns det som. Jaja, vaknade för en timme sen, skönt att sova ut! Har druckigt min morgonkopp med kaffe & Proviva Hallon & Granatäpple - mums!

Har även hängt tvätt och målat naglarna i Summer Red. 39.90 på H&M, IsaDora har lite rea and I love ittt. Tyvärr hade dom inte alls många färger jag gillade. Snarare bara EN - Summer Red. Haha!

Nu ska jag sätta på ett Friends-avsnitt, låta naglarna torka, och sen plugga psykologi. Hörs sen!


Såhär ser det ut efter 2 lager.


Egentligen ville jag ha mörka färger - trivs mycket bättre med det!
Men det fanns inte & rött är aldrig fel.

ITS ALL GOOD.

Idag hade jag en medelbra dag. Den var inte dålig, inte kanon. Men vilka dagar är det utan sol, egentligen? Men nu ligger jag här, avdomnad i soffan, hur glad som helst! Vet inte vad det beror på, blev bara fylld med lycka!

Det är faktiskt kul när det går bra för andra. Jag har börjat inse det mer och mer. Och verkligen kunna vara genuint glad för andras lycka. Jag blir glad av att se andra glada & jag vill att andra ska bli glada av att jag är glad:) Give away a smile tomorrow:)

Själv är jag ledig. Om det är dåligt väder (vilket inte hade förvånat mig) ska jag ligga i badet i några timmar & sedan plugga pasykologi. Om det är fint väder ska jag sitta ute på balkongen, sola lite, kanske ta en prommenad! Längtar efter min säng, längtar efter att få sova ut! Vi hörs imorgon! <3

SLASH.

Slash nya album är SJUKT bra! Ni bör lyssna på det!

I AM ALRIGHT.



Do you feel like I do?
Do you look back and see what I see?
Where did we go? And why?
Why do I still feel like this?
Why am I here - miles away-
from you.

There's nothing like you and I, that's what I said.
But what do i know...

UTAN CIGG - TREDJE DAGEN.

Har precis tagit lite ansvar och varit och handlat. (Ja, med pappas kort. Får passa på nu sista tiden innan jag flyttar hemmifrån..) Typ pasta, sötpotatis<3, cola och snus. Men vafan. Behöver inte mycket mer än så i mitt liv :)

Hade en dröm inatt, Thure bjöd mig på cigg. Jag tog flera bloss och fick ångest efteråt. Sen stod han bara och skrattade :( Hemskt när jag vaknade, kan jag säga. Rätt skönt att inte röka, får se hur det går i helgen. Eller snarare nästa gång jag ska festa. Jaja, det tar jag då!

Ikväll är det både Anna Anka OCH Grey's Anatomy. Ska ladda upp med min chokladkaka och thé!

Ska slänga in sötpotatis i ugnen och koka lite pasta nu, puss!


Jag i min älskade Sex Pistols-tröja! (Köpt i Köpenhamn för ca 3 år sen)

FINA MINNEN.

Gick igenom gamla sms, de man inte tagit bort för dom är roliga/söta/allmänt gulliga. Saker som betytt mycket eller som gett mig välrdens bäst känsla. Kanske bara för en sekund, men jag älskar dom ändå! So, here we go! Enjoy.
John utbrast precis med "uuuuääh, why did she leave?"
Från Theo, när jag varit uppe i Karlskrona och tagit hand om pojkarna!

"Aldrig att vi bor där! ALLA TRE. Panik!"
Från Olivia, angående ******* lägenhet.

"Puzz"
Från Hanna. HAHAHAHA.

"Hej du där....."
Från Olivia - som om hon inte kände mig....

"Tjo Sanna;)"
Från Robin - TJO, liksom..

"Lycka till idag!!! :D"
Från Isabell precis innan anställningsintervjun.

"Tjena. Lite sega eller?"
Från Isabell. Mitt svar: "Hej. Ja."
Andra favoriter är Kaksmulan, Sötsugen, Pöss, eller varför inte Kram?

RUSS.

Ska gå och lägga mig nu, börjar vid tio så får sova några timmar mer än inatt i alla fall!
Tänkte bara tipsa er om Friends - The One WIth Russ. Har inte sett något roligare idag!
Är det sorgligt?

Jaja, hörs igen imorgon!

DIRRTY.




TRE SMÅ.

Tre tips jag fick innan min arbetsintervju:

1. Var påläst! Ingen vill anställa någon som inte vet vad företaget gör/tjänar pengar på.
2. Dina kläder! Jag är inte en människa som har högklackat och 10 lager med smink. Men tänk på att du ska representera dig själv. Var inte heller mer uppklädd än personen som ska intervjua dig. (Tex; Kom inte i kostym om du ska på intervju för McDonalds).
3. CV! Glöm inte ditt CV! Fastän du skickat in det till dom innan så ha det med dig på intervjun. Eller ha alltid ett CV med dig, man vet aldrig när nästa jobb-tillfälla ges.
HAVE FUNNN. I did:)

ARBETSINTERVJU - CHECK!

Imorse gick jag upp klockan åtta. Vaknade upp bredvid en sötnos, hihi! Arbetsintervju på Grand Hotel klockan 10.00. Tydligen som säljar, inte mötesbokare som jag trodde. Men det gick väll helt okej, fast jag har tyvärr ingen tidigare erfarnhet. Men men! Nu har jag åtminstonde GÅTT på en arbetsintervju!

Mycket att göra idag och imorgon känns det som. Skönt med röd dag på torsdag. Ska återgå till vår pjäs vi gör på psykologin! Vi ska ha en om schizofreni, kommer bli ascoolt! :D Hörs sen!

LITE BILDER FRÅN FREDAGEN.


På väg till Köpenhamn!


Rebecka och Frida.


På kvällen var det middag hos Isabell i Hörby!


Vi åt tacos! Isabell och Hanna hade köpt qorne till mig!


Fina Marianne & Yasmine!


Shott!


Robin blandade groggar. We all know how that ended.....


Elin, jag och Johanna!
Fler bilder finns på Facebook! Både dagen och kvällen var väldigt lyckade! Tack min fina klass! :)

MAKE A WISH.

Ibland önskar jag att livet vore mycket lättare. Typ som när man var liten. Jag kände mig alltid så jävla fri. Inte så att jag är fastspänd nu, men det är ändå en jävla massa ansvar man ska stå ut med. Jag älskhatar det. Det är ju detta jag väntat på i snart 12 år. Samtidigt har de sista åren gått så jävla fort. Knappt så jag hänger med. Mycket som ska göras på väldigt kort tid. Mycket jag vill göra och mycket jag inte vill göra. Jag vill flytta hemmifrån, men jag vill inte bli fast. Känns som jag gjort alldeles för lite i mitt liv. Typ resa och gå på audition. Konstiga grejer som att bestiga berg, hoppa fallskärm. Men också vanliga grejer, typ ha fast jobb, egen lägenhet osv. När får man tid till det? Kommer man någonsin tid, eller måste man ta sig tid? Vad ska jag offra för att få någonting annat när jag trivs med allt? Vad hade jag kunnat göra istället för att sitta här just nu?

Jag tycker inte om att jämföra mig med andra, men jag gör det ändå. Typ folk som har kommit långt i sina karriärer när dom är 20 år, typ folk som volonärarbetar och folk som reser runt i Asien för att hjälpa utsatta. Varför har jag aldrig gjort något sånt? Varför sitter jag här och typ väntar på bättre tider? Så fort någonting närmar sig, så fort jag vill ha något och kan få det, ångrar jag mig och skiter i det. Vad fan håller jag på med?!

Ibland vill jag ha ett vanligt liv, med familj och hus utanför stan. Ibland äcklas jag av det och vill satsa på mig och min karriär. Ibland vill jag inte ha någon karriär utan leva lite dag för dag. Backpacka i världen och jobba där jag får jobb typ. Önskar att jag visste vad jag ville göra. Jag vet inte ens vad jag vill göra om 5 år. Inte ens om ett år. Ja, jag vet att många känner såhär. Särskillt eftersom det är så jävla nära till studenten. Men jag vill i alla fall ha lite drömmar, lite mål. Fastän det bara handlar om en utbildning.

Jag vill flytta hemmifrån. Och som det ser ut nu kommer jag göra det med en vän i sommar. Men om inte? Om allt skiter sig? Vad har jag då? Vad är min plan B? Fan. Hatar att känna mig så jävla confused. Ska återgå till psykologiarbetet...

FANFORMITTLIV.COM

Idag, passerar jag en port som öppnas av en av dom snyggaste människorna jag sett. Samtidigt som jag ser denna underbara människa halkar jag, lägger av den högsta fisen jag någonsin lagt - mid-air.. och bröt foten.
Idag så väckte min hund mig kl fyra på morgonen genom att börja kräkas i min säng. Jag var tvungen att gå upp slita av alla sängkläder och bädda rent. När jag var klar gick jag och la mig igen, 30 sekunder senare ringde väckarklockan.

Idag var jag tvungen att köra 15mil för att köpa ett par gardiner jag ville ha, de var dubbelt så dyra. När jag kommer hem och sätter upp dom är dom ungefär 3 dm för långa, tänkte sy upp dom. När jag kommer tillbaka så har katten kissat på ena och de har runnit på den andra gardinen.
Idag blev jag hungrig och skulle rosta mackor. Jag satte mig i soffan och väntade på att de skulle bli klara, jag väntade och väntade. Jag gick ut till köket och såg att jag inte satt i sladden.

AMERICAN HISTORY X.

Igår blev det middag och film med Oliven. Kollade på American History X eftersom Olivia inte hade sett den. (!!!). I slutet av filmen var båda helt förstörda och kunde knappt sluta gråta. (Ni som sett filmen vet nog varför).

Idag blev jag klar med ett psykologiarbete jag drygat ut på alldeles för länge. Dock var läraren på utbildning så får lämna in det imorgon!

Lyssnar lite på Eddie Vedder och tycker allt känns väldigt bra. Kan ha göra med solen. Fast är sjukt nervös inför imorgon!!! Hörs sen<3

ISTÄLLET FÖR CIGG OCH KAFFE...


PSYKOLOGI PLUGG.

Sitter och skriver ett gammalt psykologiarbete. Mittemot sitter Olivia och pratar i telefon/pluggar filosofi. Jag har lagom skoj, att plugga är absolut inte min grej. Ikväll ska vi se film, antagligen Wallander eftersom den går på TV4 idag klockan 21.00! Innan dess hade det varit trevligt att tvätta håret, kanske slänga i hårinpackning och ansiktsmask också haha!


NU GÄLLER DET!

Glöm inte att köpa biljetter till Avsparken på Tegnérs den 11 juni!
Biljetterna säljs fortfarande av mig och Anna men från och med 15 maj
släpps biljetterna fritt på Pavement i Lund!

Kontakt:
[email protected]
0768-763317

SENASTE TIDEN.

Igårkväll blev det filmmys hos Pontus med Ilien och Eisen! Verkligen skönt, fast jag somnade vid ett haha. Blev väckt halv fyra för då skulle vi köra hem. Sov ut till tolv idag, har hängt hos Olivia sen dess.
Går igenom allt med lägenheten i Helsingborg, ekonomisk översikt och grejer man måste ha men inte tänker på. Typ grytlappar! Shit, kommer bli så jävla sjukt! Men jag längtar:)
Är ensam hemma nu i en vecka så ska passa på att ha lite ensamtid och ägna mig åt de sista skolarbetena som ska in senast 20 maj...
Förövrigt mår jag bra. Hörs sen

TITTA VAD JAG HAR HÄR HEMMA....


NOTHING.

Blev inget Ängelholm så sitter helt utan planer ikväll. Funderar på att gå till pappa eftersom han är borta i en vecka nu så jag är ensam där. Å andra sidan känner jag inte för att vara själv. Hade behövt sällskap ikväll. Mysa, se film osv. Jaja, vi hörs-

FRIENDS.

Nu skulle jag egentligen ha varit i Ängelholm med Olivia och hennes mamma, men det var nån teater-konferens mamman skulle på, så resan blev framflyttad till 17. Egentligen vill jag iväg, vill bort. Men samtidigt blir det "sent" att åka fem, å andra sidan hat jag inte gjort ett piss idag. Har inte ens varit ute på balkongen. Olivia svarar inte när jag smsar (morr) så jag vet fortfarande inte hur det blir. Hade varit trevligt (mest för alla andra) om jag duschade innan vi ska åka haha. Kanske läge att ta tag i det?

Nej, ska se ett avsnitt av Friends till, sen ringa Olivia och sen duscha! Hörs senare.

TIPS.

den här sidan kan ni titta på gratis serier - helt lagligt!
Jag går igenom alla Friends avsnitt nu, är fortfarande på säsong 1 haha!

YESTERDAY WAS FUN!

Igår blev det ca 6h i Köpenhman, vi åkte turistbåt och köpte dricka. Det var mysigt för Köpenhman är så fint, men vädret var ju inte alls bra, synd! På kvällen åt vi tacos hos Isabell innan vi stack till Skeppsbron 2 i Malmö. Jag har bara varit där en gång innan, denna gången var roligare. Kände många som var där, inte bara hela klassen, utan även Olivia, Martina + deras vänner, Pontus, Matte + deras vänner. Så det var verkligen roligt!

Tog taxi hem vid halv tre-tiden och satt och snackade med Olivia innan jag gick hem. Hon skuttade hem <3

KÖPENHAMN!

Idag ska hela klassen dra iväg till Köpenhamn! Kommer bli roligt, trots att det är helt grått ute. Fan, Island! :( Jag ska snart bege mig eftersom jag måste inom Mormor's Bageri (bästa i Lund) och köpa med en baugett. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sminka mig, heja heja. Stressade som fan är jag! Eller, inte stressad men speedad och förväntansfull! Längesen jag var i Köpenhamn så ser verkligen framemot det! Tror inte jag ska in på Internet under dagen, så ni får veta mer om resan när jag kommer hem igen vid 4-tiden!

Ha en fin dag<3

ALLT HAR ETT PRIS.

Måste tänka framåt, måste bli nått stort.
Måste bli nånting, måste få nåt gjort.

18:29-4

Lyssnar på Kents senaste album Röd. Egentligen skitkasst om man jämför med dom gamla, Du & Jag Döden eller Vapen & Ammunition. Men texterna är fortfarande okej.

Hur som helst, mamma blev jätteglad för min och Olivias skull att vi hittat lägenhet och tyckte vi var duktiga som varit och kollat! Makes me smileee:D Syrran hade redan ringt och bara pratat med mamma, hon har fått deklarationen men sen var hon sjuk så orkade inte prata med mig:( Depp. Men jag vet att hon läser detta, så jag har ett meddelande till dig, Josse: Jag saknar dig jättemycket och längtar till 5 juni när du kommer hem! Det har hänt så mycket här hemma och det ska bli så jävla gött att få berätta allt. Ps, jag avsäger mig tävlingen om vem som blir brunast. På grund av Island är det fortfarande kallt och molnigt i Sverige:/ Ds.

Imorgon väntar en späckad dag i Köpenhamn och Malmö. Ska dricka lite té och prata med mamma. Har saknat henne.<3

HONEY.

Varit i Helsingborg och tittat på lägenhet! Så jävla bra var den! 3 rum och kök. Bra läge, lite dyrt men det kostar att leva. Jag älskar den. Faktiskt. Kanske är det så när man sett en lägenhet för första gången, men jag fick bilder i mitt huvud om hur jag och Olivia skulle inreda, hur mitt rum skulle se ut och vad vår första middag skulle bestå av. Shit alltså. Vill verkligen ha den! Och som tur är (för oss) har inte alls många tittat på den. Om det går vägen hyr vi den i ca 6 månader fr.o.m 1 augusti! Håll tummarna. (Eller inte).
Ska meddela mamma om nyheterna ikväll, hoppas hon blir happy:)

Hoppas vi hittar jobb som passar oss också så vi har råd med lite mat i alla fall! Nu är jag ganska speedad så ska lugna ner mig genom att läsa lite bloggar. Hörs senare!

MENSVÄRK :(

Shit. Kom nyss till mamma, det är VARMT ute och och svettas. Har sjuk mensvärk som aldrig verkar gå över och det suger så jävla hårt. Men nu ska jag och Olivia iväg till arbetsförmedlingen och prata om bistadsbidrag och annat! Spännande och vuxenpoäng! Hihi. Sen bär det av på äventyr tillsammans med Fridah (som agerar chaufför).

Kika in lite senare så ska jag berätta vad som kommer hända! Nu måste jag iväg till Olivia och innan dess ska jag byta tampong och fylla på vattenflska! TJO.

& DU SOM JAG.

Halva min säng luktar Olivia, det är mys. Fastän jag inte behövde gå upp förens kvar i nio vaknade jag åtta, när Olivia gick. Men det gör inget, är inte så trött och ska passa på att se ett avsnitt av Friends innan jag ska göra mig iordning!

Idag väntar en rolig och spännande dag! Ska först till Katedralskolan med klassen och lyssna på en konferens eller något liknande. Efter det ska jag antaligen hem, packa ihop lite och dra till mamma. Sen ska jag och Olivia till Arbetsförmedlingen, skriva in oss och prata lite med dom.
Senare idag ska vi på ett annat spännande uppdrag! Berättar senare i eftermiddag/ikväll om hur det gick!

Nej, nu väntar Friends!

AIN'T THIS LIFE TOO SWEET?


JAG ÄLSKAR DEBATTER.

Om det är något jag älskar, både att göra och se/lyssna på så är det debatter. Visst, såklart har det med ämnet att göra också. Men generellt sätt, för det mesta, älskar jag debattar. Har precis lyssnat på Debbat på SVT2 från igår. Blondinbella var ju med och pratade. Dem pratade om klasskillnader och klassamhälle i Sverige. Jävligt intressant! Många sa väldigt bra saker, andra sa mest skit. Kulturchefen på Aftonbladet säger tex till Blondinbella: Men du tjänar ju pengar på dina anställda! Och så sitter jag hemma i min soffa och vill hoppa in i datorskärmen och klösa ögonen ur kärringen!! Ja, men det är ju inte bara Blondinbella som gör det, det gäller ju i så fall alla arbetsgivare! Så jävla sjuk kommentar, hahha. Skrattretande.

Om 45 minuter börjar Grey's Anatomy och jag har redan köpe Coca-Cola och Marabou Passion till mig och Olivia! Hoppas den är god!=)


Blondinbella - Riktigt grym tjej tycker jag!


Grey's Anatomy ikväll 21.00 kanal 5! (Dock är inte Burk kvar och några nya ansikten har tillkommit!)

VAD TYCKER NI? ;)


WAKE ME UP.




Jag funderar helt allvarligt på att gå och lägga mig.
Har så jävla mycket mensvärk att jag vill kräkas lite.

Har bara rökt två cigaretter idag!!
Köpte pistagenötter så jag kan pilla med det istället.
Tyvärr så påverkar det humörert, hoppas alla har överseende nu i en vecka eller så!


Finns mycket mer jag borde göra, men det tar vi imorgon efter jag fått SOVA
och ska även läsa i en liten bok nu. NATTIS.

Btw så saknar jag mamma..

BE ALRIGHT.

Crosses - José Gonzáles

I'M NOT YOUR STAR.

Är det bästa ibland att komma ifrån allting? Att inte vända sig om, blicka frammåt, se ljuset i mörkret. Eller är det bättre att fixa det som ska fixas innan man tar en pause?

ALL THE "HAVE TO..."

Känns ibland som jag får fullt upp med allting. Allt syre trycks liksom ner i halsen istället för att jag tar lite i taget. Allt händer på och samma gång och jag får inte tid till det jag vill göra. Det jag måste göra kommer alltid först. Det är de enda sakerna som rör sig i mitt huvud, alla måsten. Jag måste duscha. Jag måste dammsuga. Jag måste äta. Jag måste plugga. Vare sig jag gör det eller inte så fylls det på i huvudet. Snart sprängs jag. Helt ärligt. Inte för att jag inte tar tag i sakerna, utan för att det aldrig slutas fyllas på.

Nu ska jag sjunka ner i Friends och Top Model! HERRÅ.

OFF.




Nu ska jag springa iväg till skräddaren och sedan bege mig till skolan!
Vi hörs senare idag!

XOXOXX

12.15.

Börjar inte förrens kvar över tolv idag. Ändå gick jag upp kvar i tio. Varför liksom? Tänkte att jag skulle sitta ner och äta frukost, läsa tidningen och ta det lugnt för en gångs skull. Vem försöker jag lura liksom? Drack kaffe samtidigt som jag kissade, åt nyss en toast samtidigt som jag pratar med Olivia på Facebook-chatten. Who am I kidding? Jag är stressig som fan på morgonen. Stressig och effektiv. YES.

Ska klä på mig och sen bege mig till skräddaren med lite byxor, kulllll.

Hörs sen!

BITTERFITTA.

Mitt nya favoritord är bitter. Så jävla användbart.

I HOPE YOU'RE NOT LONELY WITHOUT ME.

Idag har jag spenderat massa tid åt att tänka på om och men. Som om det skulle ändra mitt liv. Men, liksom, vad skulle hänt om jag inte gick gymnasiet? Om jag gick på en annan skola? Om jag inte träffade de människorna jag gjort. Kanske om jag såg annorlunda ut men hade samma personlighet. Vem hade jag då varit? Hur mycket kan vi få ogjort? Hur mycket är värt att ångra? Är något värt att ångra? Vem kommer gråta om jag dör? Vem hade brytt sig om jag inte kom till skolan? Vem hade sagt "Sanna är inte här idag". Vem lägger märket till saker jag själv inte ens tänker på?

Vad är det som gör att man saknar vissa så jävla mycket att det gör ont men andra skiter man fullständigt i? Jag har så jävla mycket tankar och ingen kan liksom svara.

Så jävla långsam dag förövrigt.


This morning @ my bed.

I COVER IT ALL UP.


I REFUSE.

Idag är en jävla pissdag. Fastän det är sol för första gången på jävligt länge hade jag lätt kunnat ligga under täcket och kollat på film hela dagen. Men så har jag lovat Olivia att träffas vid tolv och Isabell vid fem. Fan vad jag är taskig nu, som om jag ångrat att jag bestämt saker med dom! Men egentligen är det räddningen idag. Om jag inte bestämt nått med dom hade jag legat i sängen hela dagen! Fast åh, hadet hade varit så jävla skönt<3

Imorgon börjar jag kvart över tolv så ikväll ska jag vara uppe lääänge och kolla film och äta candy. Vill någon joina? Smsa/ring i så fall :)


I DON'T CARE FOR MONEY.

Jag har ingen respekt för pengar. Jag tänker inte på vad jag köper, hur pengarna spenderas och var fan dom tar vägen. Jag tänker bara på allt jag får. Och det är myyycket. Hälften är dock skit. Andra hälften använder jag en gång. Så är det nog.

Jag har försökt lägga upp planer på hur jag ska göra för att inte spendera så jävla mycket. Men jag vet inte alls... Jag jobbar inte för tillfället, ändå har jag planerat hur jag ska spendera min första lön. Känns förjävligt, rent ut sagt. "Men sluta tänka på det då!", jovisst, tack för tipset asshole. '

Kan inte lyxfällan komma hem till mig?

SHORTS PÅ STUDENTEN?

Valborg var kul. Började klockan tio när Hanna kom hem till mig, sen begav vi oss ut i regnet. Stack till Stadsparken halv elva med Isabell och Yasmine. Men liksom, det regnade?! På Valborg! INTE okej. Fick liet panik och så. Men det löste sig. Blev pizza och sen fest hos Måns och Robin på kvällen. Jättemyssss.

Ska snart kila iväg och göra några grejer på stan och sen möta upp Måns. Ska dra till Nova med Theo och John :] Isabell jobbar där idag, vi ska käka lunch, störa henne och jag ska förhoppningsvis hitta en studentklänning. Men vem vet, jag är ju inte så mycket för klänningar överhuvudtaget.. Kan man ha shorts på studenten? Och jeans + hood på balen? Nej, gick jag över gränsen nu? Men ärligt, studenten. Vita shorts, vitt linne och converse. Varför inte? Jävla regler samhället satt upp.

RSS 2.0